Ali Koç, TFF seçimine ilişkin açıklamada bulunuyor

Ali Koç, TFF seçimine ilişkin açıklamada bulunuyor

Ali Koç, TFF seçimine ilişkin açıklamada bul... Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçimle gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunuyor. Ali Koç, "Riyad'da ihaleyi bizlere çıkardılar, gene aynısını yapıyorlar. Onlar siyaseti karıştırdıkları için ben de yapmak zorundayım," ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçimle gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunuyor. İşte Ali Koç'un açıklamaları: 

"Bugün bu toplantının sonunda buradan ayrılırken olağanüstü bir kişiyle muhatap olduğumuzu, milyonların maç skorlarına göre tüm yaşamını etkileyen futbol sektörünün nasıl son derece acayip, kindar ve günü kurtarmak için yalan söyleyen bir insanın elinde olduğunu anlatacağız. Riyad'da ihaleyi bizlere çıkardılar, gene aynısını yapıyorlar. Onlar siyaseti karıştırdıkları için ben de yapmak zorundayım."

"ZAMAN KAZANMAK İÇİN 18 TEMMUZ TARİHİ VERİLDİ"

"Zaman kazanmak için 18 Temmuz tarihi verildi. Bazı kulüpler yanlarına çekilerek 'Beni de mağdur etmeyin, aday olmayacağım' dediği için ve bazı kulüplerimizin samimi şekilde inandığını, bazı kulüplerimizin de rekabette kendilerine avantaj sağlamak için nasıl zig-zag çizdiklerini anlatacağım."

"Sayın Başkan, çok sıkıntılı olan müesseseyi daha sıkıntılı hale getirdi. Hakemlik yaz - boz tahtası haline geldi. 21 ayda hakemlik müessesesinde ne kadar çok şey denendiği ve vazgeçildiği yazılıyor. Kişilere ve kurumlara göre özel düzenlemelere gidildi. Son derece kindar bir başkanımız var. Sayın Ahmet Nur Çebi ile girdiği polemik sonrasında, vakası tamamen kişiselleştirip Beşiktaş'a gösterdiği muamele..."

"GALATASARAY İLE ARASINDA GARİP BİR İLİŞKİ VAR"

"Galatasaray ile arasında garip bir ilişkileri var. Sayın Ahmet İbanoğlu'na şahsıma davada açması için telkinde bulundu. Asıl çarpıcı olan Karagümrük maçı. Orada Fenerbahçe lehine, Karagümrük aleyhine net bir hakem hatası oldu. Malum camia da bu konuda yaygarayı kopardı. Başkan da büyük bir hışımla TFF'ye girip 'Beni camiamla karşı karşıya mı getirmeye çalışıyorlar?' diye konuşuyor."

"ADAY OLMAYACAĞIM DEMİŞTİ ŞİMDİ MAYIS'TA BAKARIZ DİYOR"

"Yaşanan bunca kriz ve skandal var. Hakem olayı. O olaydan iki saat önce federasyondaydık. Devre arasında MHK'yı ve hakemleri değiştireceğini anlattı. Bir yumruk olayı oldu ve başkan 180 derece değişti. Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Fenerbahçeli oyunculara ağır ceza vermek için raporlar değiştirildi ama cesaret edemedi. Oyuncularımıza 4-5 maç ceza verilecekti. Böl, parçala, yönet anlayışıyla yönetmeye çalıştı. Kulüplerin arasına nifak tohumları ekti. Liyakatsiz kadrolar.Aday olmayacağım demişti, şimdi mayıs ayında bakacağım diyor. Bunun ne taktikleri olduğunu biliyorsunuz. İmza veren vermeyen, duruşunun arkasında olan kulüplere saygım çok büyük."

"KOLTUĞUNU KORUMAK İÇİN AYNI ŞEYİ YAPIYOR"

"Riyad'da olduğu gibi bu olayıda kulübüme ihale etmeye çalışıyorlar. Riyad'da tuttu ya, sayın Cumhurbaşkanımıza kadar kandırdılar. O tuttuğu için bugün de aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. Riyad'da kendi beceriksizliğini üstünü kapatmak için Ankara'ya bizi şikayet etmişti. Bugün de koltuğunu korumak için aynı sürece girdi."

"GALATASARAY VE TRABZONSPOR İMZA VERECEĞİNİ SÖYLEDİ"

"4 Nisan'da 8 takım, Galatasaray ve Trabzonspor da dahil buna, imza vereceklerini söylüyorlar. Pazartesi lafı geçiyor, pazartesi geç diyenler de var. 5 Nisan'da 4 takım daha sürece dahil oluyor, bunlardan biri Fenerbahçe. Biz ilk başta biraz daha geride durduk. Süper Kupa'yla ilgili TFF'den bize zehir zemberek bir yazı geldi. Biz de 'Yeter' dedik ve katıldık. Sonrasında Beşiktaş da katıldı. Beşiktaş da suçlanıyor ya. Bu işin ciddiyetini farkına varan Büyükekşi, dayanamayacağını anlayıp Şanlıurfa'da zaman kazanmak için bir açıklama yaptı. Hala yönetim kurulu kararı var mı yok mu bilmiyoruz. Bu açıklama gelince, orada da Dursun Özbek ile istişare yapıyorlar. Derhal seçime gidelim diyen Dursun Özbek ne olacak 15-20 günden noktasına geliyor. İmza vereceğinden üçü, 18 Temmuz hedefimize ulaştık, imzaya gerek yok diyorlar. 18 Temmuz'da yeni bir TFF seçileceğini düşünerek bunu söylüyorlar."

"BİZİM İMZA VERMEMİZ RİYAKARLIK OLURDU"

"Bunu yeni bir federasyon olacağını düşünerek söylüyorlar. Hiç görüş vermemiş iki kulübümüz de uygun bulduklarını söylüyor. İki ayrı görüş oluyor ve 16 Nisan'da Kulüpler Birliği'nde toplanıyoruz. Ben 14 kulüple bir açıklama yapıyorum. İstisnasız toplantıya katılan her kulüp taze bir kana ve yeni bir federasyona ihtiyaç olduğunu söylüyor. Yöntem olarak da Dursun beyin önerisiyle diyalog oluyor. Kendi yönetim kurulu kararıyla 22 günde seçime gidebilirdi. Yine bugün istese bu işi haziran ayı başına getirir. İmza sürecini anlattım şimdi nasıl oluyor da bu bana ve takımıma mal ediliyor. Biz zaten istifa etmesi gerektiğini söylemiştik. Biz bunlar yüzünden Süper Kupa'dan olduk. Önümüzdeki sene Türkiye Kupası'na katılmayacağız. Bizim imza vermememiz riyakarlık olurdu."

"FUTBOLDA ORTAM ORTAM TOZ PEMBE"

"Net bir şey varki sayın başkan rüzgarı almış, yelkenleri doldurmuş, röportaj üstüne röportaj. 1 Mayıs'ta bir açıklama yayınlanmış. Skandal bir açıklamadır. Bu açıklamaya göre futbolda ortam toz pembe. Mükemmel başarılar var, kimse şikayetçi değil ve sezon içindeki skandallar yaşanmamış. '2 yılda bir tane yanlış işimi söyleyin dedim, söyleyemediler' diyor. Hakem yumruklanması, şike bahis iddiaları, Süper Kupa süreci, Süper Lig yayın ihalesi, takımların sahadan çekilmesi, FIFA başkanının açıklaması, Trabzonspor maçı. Bunlara hepsi 1 sezonda yaşandı."

"Ali Koç, TFF seçimine ilişkin açıklamada bulunuyor" haberi, 03 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç, TFF seçimine ilişkin açıklamada bulunuyor haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç, TFF seçimine ilişkin açıklamada bulunuyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 21 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:36 Yapı Kredi Bankası Satılıyor mu? Koç Holding'ten Açıklama Geldi!
  2. 13:11 Gol Kralı Beşiktaş'a mı Geliyor? 15 Milyon Euro'luk Transfer Yolda!
  3. 13:11 Gençlere Muhteşem Fırsat: 36 Bin Ücretsiz Bilet Hediyesi!
  4. 13:11 Cüneyd'in Kızıl Goncalar'da Aldığı Ücret Ortaya Çıktı! Düşük Ücret İddiaları Şok Etti!
  5. 12:53 Bakanlık Açıkladı: Evlilik Kredisinde Kritik Gün! Bugün Başlıyor!
  6. 12:52 Türkiye'nin 22 yıllık ve TOGG parçaları üreten dev otomotiv devi iflas ediyor!
  7. 12:51 Bankacılık Sektöründe Deprem! Yapı Kredi Hisseleri Rekor Kırdı
  8. 12:48 Türkiye'nin en tanınmış ekonomisti açıkladı: İşte doların yıl sonu görebileceği rakam!
  9. 12:40 Altın fiyatlarındaki son durum: 21 Mayıs güncel altın tutarları
  10. 12:40 Koç Holding'ten beklenmeyen hamle! Büyük bankanın satışı için Araplarla görüşmelere başladı
  11. 11:42 Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
  12. 11:28 Suriye lideri Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu
  13. 11:23 Fatih Altaylı. Genel Müdürün 500 bin TL maaşlı kardeşi ve vicdan
  14. 11:21 Reuters açıkladı: Yapı Kredi Bankası satılıyor mu?
  15. 11:05 Derbinin Faturası Ağır! Galatasaray - Fenerbahçe yankısı devam ediyor!
  16. 10:59 Galatasaray'da Yenilginin Nedenleri! Tepki Olan Buruk'a!
  17. 10:57 Bahçeli'den "İran" yorumu: Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
  18. 10:53 Volkan ve Zeynep Demirel Ayrılıyor Mu?
  19. 10:48 Ali Yerlikaya "Gereği yapıldı" dedi: Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı
  20. 10:44 İmamoğlu'nun koltuğuna oturup talimat vermişti: İBB, Ali Selim Metli'nin isteğini yerine getirdi
Spor Haberleri