Ali Koç'tan "3 Temmuz" açıklaması

Ali Koç'tan

Ali Koç'tan "3 Temmuz" açıklaması "3 Temmuz Özel" programında "27 Aralık 2021’dey Yargıtay bir karar verdi; Fenerbahçe’nin haklılığı resmen kanıtlanmış oldu! Devran döndü! Kim haklı, kim çamur attı apaçık ortaya çıktı"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3 Temmuz’un 11. yıl dönümünde Fenerbahçe TV’de yayınlanan ‘3 Temmuz Özel’ programına konuk oldu. 3 Temmuz'un kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Ali Koç, "Bugün Fenerbahçe Spor Kulübü hukuksuzluğa karşı, hukuki galibiyeti, zaferi elde etmiş, hukuk nezdinde masumiyeti kanıtlanmış şekilde dimdik ayaktadır. Fenerbahçe’nin ortaya koyduğu gururlu mücadelenin bir parçası olmuş her bir Fenerbahçeliye t teşekkür ediyorum. Bugün biz burada her bir değerimizle dimdik duruyoruz. Haklılığımızla susuyoruz ve şimdi konuşması, hesap vermesi gerekenleri bekliyoruz" ifadelerini kullandı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3 Temmuz'un 11. yıl dönümünde kulüp televizyonunda katıldığı programda önemli açıklamalar yaptı. Başkan Koç, "Şimdi adaletin yine yerini bulmasını istiyoruz: Fenerbahçe için artık konuşma değil, bu profesyonel yapıdan hesap sorma vaktidir" ifadelerini kullanarak çağrıda bulundu.

Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Bu 3 Temmuz, bizim için çok önemli. Zira 2011 yılından beri ilk kez bir 3 Temmuz’da ayağımızdaki FETÖ bağından kurtulmuş, söylediği her sözün doğruluğu Yargıtay tarafından da kanıtlanmış olarak buradayız. O yüzden bu 3 Temmuz’da yönetim olarak bir karar verdik. Bu 3 Temmuz’da bambaşka bir mesaj olsun istedik. Fenerbahçeliler olarak 10 yıldır çok konuştuk, çok haykırdık, çok bağırdık, çok mücadele ettik. 27 Aralık 2021’deyse Yargıtay bir karar verdi; Fenerbahçe’nin haklılığı resmen kanıtlanmış oldu! Devran döndü! Kim haklı, kim çamur attı apaçık ortaya çıktı ve ‘biz susuyoruz’ dedik! Fenerbahçe, o günlerde yani bu örgütün en kuvvetli olduğu dönemde, kendilerini kimsenin sorgulamadığı, yaptıkları hukuksuz her türlü eyleme kimsenin karşı çıkmadığı hatta ciddi anlamda desteklendiği, devletin kılcal damarlarına kadar sızmış, kendi medyası, gazetesi, televizyonu, medyadaki maaşlı profesyonel çığırtkanlarıyla en güçlü olduğu dönemlerde başkanıyla, yönetimiyle, camiasıyla beraber bu yapıyla mücadele etti ve boyun eğmedi."

"Fenerbahçe’nin bugünlerinde, bu haklı duruşunda başta eski Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım olmak üzere dönemin yöneticilerinin ve tüm camianın eşi benzeri görülmemiş asil bir duruşu var. Bugün ise Fenerbahçe Spor Kulübü hukuksuzluğa karşı, hukuki galibiyeti, zaferi elde etmiş, hukuk nezdinde masumiyeti kanıtlanmış şekilde dimdik ayaktadır. Geldiğimiz nokta itibarıyla omuzlarındaki ağır yükten kurtulmuş, gururla haklılığını kanıtlamış, hafiflemiş, yorgun ancak onurlu ve şerefli bir camiadır. ‘Bugün, bu mücadelenin başladığı günün 11. yıl dönümünde haksızların, hukuksuzların, adaletsizce saldıranların hesap verişlerini izleyeceğiz’ demek istediğimiz için biz bu sefer susmayı tercih ettik. ‘Fenerbahçe’nin haklı ve vakur duruşunu susarak ve gözümüz üzerlerinde’ diyerek yansıtmak istedik!"

"27 Aralık 2021’de açıklanan Yargıtay kararının ardından aslında Fenerbahçe’nin artık bir şey söylemesine gerek kalmadı! Bu konu tartışmaya kapanmıştır. Şimdi esas konuşması, hesap vermesi gerekenler, kumpası kuranlar, tuzağın parçası olanlar ve bu kumpastan kendilerine fayda sağlamaya çalışanlardır!"

"3 Temmuz’da Fenerbahçe’ye yapılan saldırı FETÖ’nün bu ülkeye verdiği sayısız tahribatlardan biridir. Bu durumu hala kabul etmeyenler bizim için bu örgütün dümenine su taşıyanlardır, bu ülkenin mücadelesini yok sayanlardır! O günlerin ne kadar acı olduğunu yaşayanlar bilir. Bizler yaşadık, bizler biliriz! Söz konusu Fenerbahçe olduğu zaman öyle söz konusu diğer hukuksuz davalar Ergenekonlar ve Balyoz gibi pek çok kumpas davası denilince başka türlü olmaz. Dolayısıyla ya devletin yanındasınız ya da terör örgütünün yanındasınız. Buna da birilerinin karar vermesi gerekecektir."

"Bugüne geldiğimizde Fenerbahçe; çoluğuyla çocuğuyla, genciyle yaşlısıyla, başkanıyla yönetimiyle, sporcularıyla ve çalışanlarıyla Yargıtay kararına kadar topyekun bir mücadele verdi. Aslında bu videoda milyonların emeği vardır. Bu mücadelede milyonların çabası, emeği vardır. Hepsi Fenerbahçe’nin masumiyetinin temsilidir. Bugün biz burada her bir değerimizle dimdik duruyoruz. Haklılığımızla susuyoruz ve şimdi konuşması, hesap vermesi gerekenleri bekliyoruz!"

"Şimdi adaletin yine yerini bulmasını istiyoruz. Şimdi Fenerbahçe için artık konuşma değil, bu profesyonel yapıdan hesap sorma vaktidir. Bundan sonraki hukuki mücadelemizde birlik ve beraberliğimizi koruyarak, bu mücadeleyi sonuna kadar vermemiz çok çok önemlidir"

"Sözlerime son verirken Fenerbahçe’nin ortaya koyduğu gururlu mücadelenin bir parçası olmuş her bir Fenerbahçeliye canıgönülden teşekkür ediyorum. Allah bir daha ne Fenerbahçemize ne de ülkemize böyle bir dönem, böyle bir süreç yaşatmasın diye dua ediyorum.”

"Ali Koç'tan "3 Temmuz" açıklaması" haberi, 03 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 03 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç'tan "3 Temmuz" açıklaması haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç'tan "3 Temmuz" açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  2. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  3. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  4. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  5. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  6. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  7. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  8. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  9. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  10. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
  11. 01:56 Para sayma görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı
  12. 01:17 İsrail Şifa Hastanesi'ne Dördüncü Kez Baskın Düzenledi: 20 Ölü, 200 Tutuklu!
  13. 01:12 İzlanda'da Olağanüstü Hal İlan Edildi: Son Üç Ayda Dördüncü Patlama Yaşandı!
  14. 01:00 Canan Kaftancıoğlu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
  15. 00:54 Murat Kurum: İstanbul Depreme Hazır Değil, İmar Barışı Tartışması
  16. 00:48 Borsa İstanbul'da dört hafta sonra bir ilk yaşandı!
  17. 00:47 Meteorolojiden uyarı! 19 Mart hava durumu: Bir tarafa yağmur bir tarafa kar yağışı
  18. 00:47 Bakan Göktaş’tan Kadın İstihdamına Destek: Güçlü Adımlar Atılıyor!
  19. 00:47 Nepal Bayrağı: Mirası ve Geleceği Yansıtan Sembol
  20. 00:38 Erbakan ve Kılıç’tan AKP’ye Tepki: Yerel Seçimlerde Siyasi Şantaj!
Spor Haberleri