Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert yanıt

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert yanıt Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan başkan Ali Koç, konuşuyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan başkan Ali Koç, konuşuyor. Ali Koç, sözlerine, "Bu sıcakta buraya kadar sabrettiniz, sağ olun. Size karşılaştırma yapmak için... Bugün 2631 kongre üyemiz giriş yaptı. 2018'deki seçimlerimizde korakor rekabet vardı." diyerek başladı.

Koç, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na kota alan milli boksör ile ilgili "Güzel bir haberle başlayalım. Bayram Malkan boksta olimpiyat kotasını aldı, rakamımız 19'e çıktı. 25 diyorlar, 22'ye razıyız. Zaten rekor kırdık." dedi.

Kulüpten ihraç edilen üyelerin ikinci bir şansı hak ettiğini belirten Koç, "Aldığım terbiyeye göre hayatta affedilmeyecek hiçbir şey yoktur. İki kongre üyemizle yollarımızı ayırdık, ihraç kararı verildi. İhraç edilen üyeleri yeniden kazandırmak istiyoruz. Hayatta herkes ikinci şansı hak eder, ben böyle bir affedilme konusuna karşı değilim. Üç sene evvel, burada bir seçim yapıldı ve sizlerin sayesinde kazandık. Demokrasi şöleni açısından çok iyi bir sınav verdiğimizi düşünüyorum. Çok büyük beklentileriniz ve inancınız vardı. Bizim de hedeflerimiz ve planlarımız vardı. Üç senede kalbimizin karşılığını ne yazık ki futbolda alamadık. Diğer branşlara girmeyeceğim." açıklamalarını yaptı. 

"Bugüne dek hiçbir şey vadetmedim. Bu sefer sizi mahcup etmeyeceğim. Yepyeni bir sayfa açıyoruz. Üç senede yaşanan tecrübeler, bize çok şey öğretti. Her zamankinden daha motive ve inançlıyız. Vizyonlar doğruydu ama uygulamada istediğimizi yakalayamadık. Şampiyonluk geldikçe nasıl başarılı olunduğunu göstereceğiz. Bugün de söylendi, 'Çok yumuşaksınız, masaya yumruğunuzu vurmuyorsunuz' dendi. Haklı olabilirsiniz, ama Sivas maçında şampiyon olsaydık size 'Doğruları savunarak şampiyon olunuyormuş' diyecektik. Şampiyonluğun, başarının sadece sahada geldiği günleri göreceğiz. Değişim başlamıştır. Belli başlı kulüpler ortalıkta cirit atmakta eskisi kadar kuvvetli değiller, ben bunu görüyorum. Gidecek çok yolumuz var. Doğruları savunmaya devam edeceğiz."

"Bu sene iki puanla şampiyonluğu verdik. Şampiyon olsaydık, önümüze bakarken karamsarlıkla karşı karşıya olmayacaktık. Doğru yoldayız. Şimdi, ekilen tohumların meyvelerini toplama zamanı. Önümüzdeki sene şampiyon olmak zorundayız. Allah'ın izniyle olacağız. 'İç etkenler' diyerek neyi kastettiğimi biliyorsunuz."

"Ben ve arkadaşlarım, sayın Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık etmedik. Hiçbir zaman, 'eski başkan' lafını kullanmadım. 3 Temmuz ile ilgili istişare etmeyi tercih ediyorduk. Fethi Pekin ve avukatlarımız, bunu bir yere kadar yapabildiler. Karşı taraf, ilişkiyi devam ettirmedi. Şekip Mosturoğlu ile görüşebildiler.

'Çıkın karşımıza' diyoruz, çıkmıyorlar. Fenerbahçe'de paralel yönetim kurulu var. 'Yıpratalım, yıpratalım, bir sene sonra kongreye gideriz' dediler. Bu arkadaşlar biz geldiğimizden beri federasyonları ziyaret ediyorlar. Çok sevdikleri federasyon başkanları ile görüştükleri zaman Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk talebini iletiyorlar mı? Hakkımız yendiğinde tepki veriyorlar mı? Yoksa 'İyi yapıyorsun' mu diyorlar? Ne yapıyorlar, merak ediyorum. Ali Koç nefreti, Fenerbahçe sevginizi nasıl engelleyebiliyor? Bu nasıl bir anlayıştır?"

"Aziz Yıldırım benimle uğraşmanın nelere mal olacağını görememiş"

"Ben artık kırgın değil, kızgınım. Aziz Yıldırım, benimle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş. Sayın Aziz Yıldırım ve etrafından ayrılmayan şürekası, nasıl onu üç sene önce 'Fark yapacaksınız' diye kandırdıysa, bence şu anda da kandırıyor. Gönül isterdi ki buraya gelecek cesareti gösterseydi.

Otopark konusu... Fenerium otoparkını ona tahsis ettik, 'İsterseniz tribünde yer ayıralım' dedik. Abdullah Bey'in (Kiğılı) yürüyemeyeceğini ifade ederek, 'Nezaketsizlik' dediler. Abdullah Bey'in gelmesi şart mı? Birbirinize bu kadar saygısızlık yaptıktan sonra şart mı? Hep saygı gösterdik. Bilhassa rakip olup, ben başkan olduktan sonra bile. 2015'ten sonra çok ciddi görüş ayrılıkları, tartışmalar oldu. Artık benim için bu dönem bitti. Dün göstermiş olduğunuz hazımsızlık, beni küçültmek için yaptıklarınız... Artık haddinizi aştınız. Biz, rakiplerle mücadele ederken, sizinle de mücadele etmek durumundayız."

"Kibir, parmak sallama, yalan yanlış bilgiler, rakiplere bayram ettirecek açıklamalar... Biz bunları unutmuştuk, keşke hatırlamasaydık. Sayın Aziz Yıldırım, müsaade edin, intikamınızı başkanlık dönemimden sonra alın. Gerçekleri o kadar saptırıyorlar ki, bir kulaktan girip öbür kulaktan çıkıyor. Ortak tanıdığımız birisine 'İntikamımı almadan ölmeyeceğim' demişsiniz, aradan geçen iki sene gösterdi ki, şakayla karışık değilmiş. Benim FETÖ projesi olduğumu söylediniz, size yazıklar olsun. Şunu bilin: Ben sizinle havada, karada, suda, her yerde mücadele ederim. Ama kulübümüze zarar vermeyin.

Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Birleştirici olacakken, camia bölünsün diye hareket ediyorsunuz.  İşinize geldi mi taraftar iyi, işinize geldi mi kombineler iptal. Aynı işine gelince Ali Koç'u yönetime al, işinize gelmeyince Ali Koç FETÖ'cü, Ali Koç tü kaka...

Beni mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz. 150 milyon lira, avro, trilyon... Anlatırken hepsi çorba oluyor. Camiamızı bir kavgaya çekmeyin. Efsane başkan olarak kalmak istiyorsanız, bekleneni yapın."

"Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert yanıt" haberi, 25 Haziran 2021 tarihinde yazılmıştır. 26 Haziran 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert yanıt haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert yanıt 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Limonun Kabuğuyla Tüketmenin Sağlık Faydaları
  2. 18:11 Türk Havalimanı Dünya Sahnesinde: Skytrax'ın En İyi Havalimanları Listesinde Yer Aldı
  3. 18:06 Ankara'nın Ayaş İlçesinde Keşfedilen Şifalı Su Dünya Çapında Dikkat Çekiyor
  4. 18:02 Apple, Çin'de Meta Uygulamalarını Kaldırdı: Gerilim Artıyor
  5. 17:57 Sergey Lavrov'un Gündemi: Orta Doğu'daki Gerginlik, Ukrayna Krizi ve Ermenistan İlişkileri
  6. 17:51 Hava Durumu Uyarısı: Marmara ve Ege'de Şiddetli Yağış, Batı Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!
  7. 17:49 Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi! Duygusal paylaşım!
  8. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
  9. 17:43 Mars helikopteri son mesajını gönderdi
  10. 17:42 Dünya üzerindeki en tehlikeli ülkeler belirlendi: Türkiye hangi sırada yer alıyor?
  11. 17:39 Elon Musk sordu: Vine geri mi geliyor?
  12. 17:38 İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha
  13. 17:34 Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  14. 17:33 SimSimi nedir? SimSimi hakkında uyarılar
  15. 17:30 ATO Başkanı: Fiyat Artışlarıyla Mücadelede Birlik ve Sabır Önemli
  16. 17:27 TEKNOFEST 2024 ne zaman ve nerede?
  17. 17:23 Ak parti Başkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Açıklama: 'Artık Fenerbahçeli Değilim!'
  18. 17:20 Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!
  19. 17:17 Ankara'da Boşanma Sürecindeki Kadın Cinayete Kurban Gitti
  20. 17:12 Serdar Ortaç'ın Mücadelesi: Playback Konserde Denge Zorluğu
Spor Haberleri