Ali Koç'tan FETÖ açıklaması

Ali Koç'tan FETÖ açıklaması

Ali Koç'tan FETÖ açıklaması Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen ile Ali Koç'un yönetiminde bulunan adayların da ilgi ile izlediği buluşma dün akşam saat 21.00'de Ege'nin konseri ile başladı. Ege, çoğunluğu Ege yöresine ait türküler olmak üzere İzmir...

Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen ile Ali Koç'un yönetiminde bulunan adayların da ilgi ile izlediği buluşma dün akşam saat 21.00'de Ege'nin konseri ile başladı. Ege, çoğunluğu Ege yöresine ait türküler olmak üzere İzmir Marşı'nı da söyledi. Geceye katılan taraftarlar sık sık, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon' sloganlarıı atıldı. Yaklaşık bir saat süren konserin ardından konuşan Ali Koç kendisinin siyasete geçmek istediğini, hatta başkan olmak istediğini iddia edenlerin ayrıca FETÖ'cü olduğunu söylerken, suç duyurusunda bulunduklarını belirterek, "Ciddi ciddi FETÖ yapılanması içinde olduğumu ve bu kanalı kullanarak siyasete gireceğimi anlatıyorlar. 101 kişi hakkımda BİMER'e suç duyurusunda bulunmuş, gülüyorsunuz buna ama gülmeyin bu ciddi bir suçlama, tüm bunlar için elimi taşın altına koyuyorum" dedi.

'KARALAMA KAMPANYASINA DÖNDÜ'
"Bizim dinimizdeki en büyük günah iftiradır" diyen Ali Koç, "Ben isterdim ki bu bir seçim kampanyası olsun, herkes projelerini anlatsın, iki aday da niye ben seçilmeliyim diye birbirlerini ifade etsin. Televizyona çıksın, beraber veya ayrı... Bu bir karalama kampanyasına döndü. Ben de dedim ki bıçak kemiğe dayandı. Diğer taraf 3 Temmuz dışında projelerini işlemiyor, neden Ali Koç aday, kapalı kapılar arkasında onu anlatıyor. Para vermedi dediler. 3 Temmuz'dan itibaren kim kulübümüze ne koymuş açalım defterleri. Defterleri açalım ve herkes bilsin. 2014'te başkanımızla aramız açıldı. Yeniden yargılanma sırasında buraya katılanlara teşekkür mektubu yolladık. Ona çok sinirlendi ve hakarete dayalı şeyler söyledi. Bugün elime bir dosya geldi, dağıtıyorlarmış. Benim başkan adayı olacağım konuşuluyor. Ayıptır. Ben bundan çok rahatsızım. Bazı medya kanalları bunu işlemeye başladılar. Bu sefer 2024 dediler. Başkanlık seçilecekse, liderliğinizle yapacağınız projelerle... Böyle komplo teorileri Fenerbahçe'ye yakışmıyor. Ben Samandıra'yı, Şükrü Saracoğlu'nu satacakmışım. İhanet kelimesi çok ağır bir kelimedir. Ben çalışması çok zor bir insanmışım, o yüzden Obradoviç ile çalışmayacağımı kendisine söylemişler" diye konuştu. 

'GÖRÜŞMEM KAYIT ALTINA ALINMIŞ'
Başkan adayı Ali Koç, FETÖ suçlamaları ile ilgili olarak, "Geçenlerde bana bir kumpas kuruluyor, başıma bir şey gelirse siz mesulsünüz dedim. Bu ciddi bir iş. Bugün ülkemizde en büyük suç FETÖ, FETÖ'cü olmak. Divanda 3 Temmuz'da korktu kaçtı diyorlar. Ocak ayı sonunda benim hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş. Bana geldiğinde deli saçması dedim. 101 gerçek kişi sizi BİMER'e şikayet ediyorsa bu çocuk oyuncağı değil. Ülkemizde Genelkurmay Başkanı'na terörist denildi, hapse konuldu. Önemli değil demiştim, sonra baktım ki başkanımız ve başkanımızın konuştuğu insanlar anlatıyor. Benim ciddi ciddi FETÖ yapılanması içinde olduğumu ve bu kanalı kullanarak siyasete gireceğimi anlatıyorlar. Bana kapalı zarfta bir kurye geldi. Vefa Bey'e gösterdim, gözlerine inanamadı. Başkanımıza iletti ve söyledi. Hala 101 kişinin ismini verin deniyor. Örgüt beni 13 Aralık 2008-2 Ocak 2009 tarihinde 1936 görüşmemi kayıt altına almış. Uluslararası uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılığı şüphesi ile dinlenmişim. Mağduriyet yaratıyorsun dendi, ben gücümü sizden alıyorum. Vefa başkana da gösterdim. Bunu bilmek sizin hakkınız. Soruyorum başkanıma, "Sizce ben FETÖ'cümüyüm, değil miyim", "Sizce ben en kötü günlerimde ayakta dimdik durarak elimden gelen her türlü maddi manevi desteği verdim mi vermedim mi? Ben FETÖ'cümüyüm? FETÖ'cü isem neden beni yönetime davet ettiniz. Sizi hiç tanımamışım. Siz de beni hiç tanımamışsınız.  Ben başkan olsam gençlerin önünü açarım, ağabeylik yaparım. 'Aday olacaklar erkek gibi çıksın' dedi. Ben de çıktım aday oldum. 3 Temmuz yaklaşıyor. Hep birlikte bu noktaya geldik. Yaptığınız şeyler için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizim kampanyanın en önemli tarafı imza. Başkanımız da imza verdi onu çerçeveleteceğim. İmza kampanyası değişim ve dönüşüm isteyenler için sembolik bir şey. Bu imza kampanyası bugüne kadar 10 bine yakın kişi üye bilgilerini bize verdiler. Müthiş bir iş. Onların kemik oyu varsa bu da bizim kemik oyumuz. İmza toplamak niye önemli? Bu kitlesel bir hareket. Bir başkan gelecek, ertesi gün her şey düzelecek. Böyle bir şey yok. Bunu hep beraber başaracağız. Bunu başlattık imza kampanyasıyla. Kime oy verirseniz verin 3 Haziran'da oyunuzu verin. 2 Haziran'da o kadar önemli. Her şeyin mubah olduğu ortamda orada neler olur bilmiyorum. İnşallah istemediğimiz sürprizlerle karşılaşmayız" dedi.

 

"Ali Koç'tan FETÖ açıklaması" haberi, 26 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 26 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç'tan FETÖ açıklaması haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç'tan FETÖ açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  2. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  3. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  4. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  5. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  6. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  7. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  8. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  9. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  10. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  11. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  12. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  13. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  14. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  15. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  16. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  17. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  18. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  19. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  20. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
Spor Haberleri