Altın Kurunda Son Durum ve Piyasanın Şaşırtan Rakamları! Altın İçin Yatırım Yapmak Doğru mu?

Altın Kurunda Son Durum ve Piyasanın Şaşırtan Rakamları! Altın İçin Yatırım Yapmak Doğru mu?

Altın Kurunda Son Durum ve Piyasanın Şaşırta... Altın fiyatları dalgalı tablosu ile yine şaşırtıyor! Sürekli inişli çıkışlı olması altına olan yatırımı azaltıyor. Peki altın için yatırım yapmak doğru mu? İşte altının son durumu..

Altın fiyatları Cuma günü kur kapanışında yine şaşırttı! Beklentinin de aşağısında olan ve oranlarıyla yükselmeye devam eden önemli bir piyasa aracı olarak satış ve alış fiyatları yine fark yarattı. Her zaman piyasanın durgunluğundan yakınan firmalar, bu sefer de hareketli olması sebebi ile yükselişten yakınmaya devam ediyor. Esnaf satış yapamadığını belirterek enflasyonun ürünleri de vurduğundan yakındı.

Altın parlamaya devam ediyor | Zeynel Balcı | Köşe Yazıları

Krizin birçok kişiyi vurması da her zaman firmaların etkilenmesiyle müşterilerin altına yönelmesini sağladı. Altın piyasasında son durum ise oldukça iç karartıcı. Beklenmedik oranların birçok kişiyi etkisi altına alması krizin devam etmesini sağlıyor. Altın piyasasında gram altının fiyatı ise 454,74 TL’den kapanış yaptı. Satış fiyatı ise 454,81 TL olarak kapanış gerçekleştirdi.

Dolar Kuru ve Altının Yarışı

Birçok seans sonucunda paritelerin fark yaratmasıyla altının ons değeri -0,32 olurken, dolar kuru ise, alış fiyatı olarak 8,18 TL ve satış fiyatı ise, 8,19 TL olarak kapanış yaptı. Yatırım aracı olarak görenler ise dolardan ziyade altınla açılış yapmak için yönelim başlattı. Farkı her zaman artışındaki hızla hissettiren dolar, tavan rakamlara ulaşarak her zamanki gibi ilk sıraya oturuyor.

Fiyat bazında bakıldığında birçok kişinin yöneldiği son günlerde altın oluyor. Piyasanın her hareketinde beklemede olan birçok firma ve esnaf tarafından görülen hareketlilik ise altın alımlarına doğru bir çalışma sağlanıyor.

gram altın fiyatı haberleri

Geçen haftaya göre fiyat analizlerinde altının ons değeri ve gram altın fiyat bazında bu haftaya göre oldukça farklı kapanış sağlamıştı. İstenilen rakamlara ulaşması her ne kadar zor olsa da birçok kişinin altına yönelmesinde etkili olduğu konuşuluyor. Geçen haftayı düşüşle kapatanlar arasında ise petrol ve Bono olmaktadır. Bu haftaki açılı rakamı ise, petrol 6,44 olurken bono ise 19,15 olarak piyasalara hızlı bir giriş yaptı.

Haftanın En Çok Konuşulanı

Haftanın en çok konuşulanı ise altının ons değerinin düşüşü ile doların yükselişi oluyor. Piyasaya zarar veren dengesiz olarak gelişen dalgalanma ise enflasyon oranlarını da ortaya koyuyor. Birçok piyasa aracı mevcutken müşterilerin en fazla yöneldiği ise değişmiyor. Dolar ve altın fiyatlarıyla akılları zorluyor. Haftanın beklenenleri ise altının yükselebileceği yönünde bir durum mevcutken doların da satış için en çok rağbet gören piyasa yatırım aracı olduğu da biliniyor.

"Altın Kurunda Son Durum ve Piyasanın Şaşırtan Rakamları! Altın İçin Yatırım Yapmak Doğru mu?" haberi, 07 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 07 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Altın Kurunda Son Durum ve Piyasanın Şaşırtan Rakamları! Altın İçin Yatırım Yapmak Doğru mu? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Altın Kurunda Son Durum ve Piyasanın Şaşırtan Rakamları! Altın İçin Yatırım Yapmak Doğru mu? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:05 New York'ta Farelerle Bulaşan Hastalık Vakalarında Artış: Sağlık Yetkilileri Tedbir Alıyor
  2. 14:03 Grammy Ödüllü American Idol Şarkıcısı Mandisa Lynn Hundley 47 Yaşında Hayatını Kaybetti
  3. 14:01 Can Uzun'un Duygusal Anları: Penaltı Kaçırışı ve Gözyaşlarıyla Dolu Maç
  4. 13:57 Libya'dan ABD'nin Filistin BM Üyeliğini Veto Etmesine Tepki:İnsani Değerler ve Hukuka Saygı Çağrısı
  5. 13:53 Xiaomi, İlk Elektrikli Otomobilini Piyasaya Sürdü
  6. 13:53 Ev Yapımı Peynirli Börek Tarifi: Sofralarınıza Lezzet Katın!
  7. 13:47 Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı
  8. 13:47 20 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları
  9. 13:45 Beşiktaş'ta bir futbolcuyla yollar kesin olarak ayrıldı!
  10. 13:42 "Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Harvard'dan Prestijli Ödül Aldı"
  11. 13:40 Yağışlı Hava Etkili: MGM'nin Hava Durumu Tahmini
  12. 13:39 "Çukurova'da Muhtar Adayı Yolda Darp Edildi, Şüpheliler Serbest Bırakıldı"
  13. 13:36 "Kırklareli'nde Tarihi Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu"
  14. 13:34 İslam Memiş: İran-İsrail Gerginliği Piyasalara Yansıyor
  15. 13:31 Tüketiciyi Koruma Adına Sert Müdahale: Reklam Kurulu Yanıltıcı Reklamlara Büyük Cezalar Kesti!
  16. 13:27 Fed Raporu: Enflasyon ve Jeopolitik Riskler Ekonomiyi Etkileyebilir
  17. 13:23 Enflasyon Tahminleri ve Dolar Kuru: Piyasada Belirsizlik Devam Ediyor
  18. 13:21 Ankara'da şiddetli fırtına hakim
  19. 13:17 Erdal Beşikçioğlu: "Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti"
  20. 13:14 Altın Piyasasında Durağan Seyir: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Sabit, Ons Fiyatı İstikrarlı
Ekonomi Haberleri