Altındaki ima başkaymış... İmamoğlu ve Yavaş'a açılan soruşturmayı eleştirirdi

Altındaki ima başkaymış... İmamoğlu ve Yavaş'a açılan soruşturmayı eleştirirdi

Altındaki ima başkaymış... İmamoğlu ve Yavaş... Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında açılan soruşturmalarla ilgili yaptığı "eleştiri" ve...

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında açılan soruşturmalarla ilgili yaptığı "eleştiri" ve "uyarı" gündem oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin koronavirüs ile mücadele kapsamında başlattığı bağış kampanyaları "hukuka aykırı olduğu" gerekçesiyle durdurulmuş, belediyelerin bağış hesaplarına bloke konulmuştu. İçişleri Bakanlığı'nın da bağış kampanyasıyla ilgili olarak hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında hem de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlattığı açıklanmıştı.

Türkiye'nin gündemini günlerce meşgul eden "bağış" polemiğinde konunun yargıya taşınmasının ardından Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, AKP hükümetine "Soruşturacaksın da neyi soruşturacaksın?" diye sordu.

Hakan, Hürriyet gazetesindeki yazısında “Ekrem İmamoğlu’na… ‘Sana bir mağduriyet şerbeti daha sunuyoruz Ekrem Bey… Buyur, iç… Hem de şöyle kana kana iç… Yarasın!’ mı denmek isteniyor? Ben bu işin içinden çıkamadım, çıkan varsa beri gelsin” dedi.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısından ilgili bölüm:

Tartışma ufukta kayboldu ama Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı açıklamadan anlıyoruz ki bir soruşturma başlatılmış. İmamoğlu’na soruşturma açmak da neyin nesi Sadece İmamoğlu’na da değil, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da…

E şimdi ne gerek var konuyu yeniden ısıtmaya? Ne gerek var soruşturmaya? Soruşturacaksın da neyi soruşturacaksın? “Salgın günlerinde sen niye vatandaş için yardım toplamaya kalkıştın” mı diyeceksin? Diyeceksin de iyi bir şey mi demiş olacaksın? Diyeceksin de ne olacak?

Ne oluyor? Neler oluyor? Cepheleşme artsın mı isteniyor? Çarşı karışmadan rahat edilemiyor mu? Üç gün de mi kafayı dinlemek yok? Yoksa Ekrem İmamoğlu’na… “Sana bir mağduriyet şerbeti daha sunuyoruz Ekrem Bey… Buyur, iç… Hem de şöyle kana kana iç… Yarasın!” mı denmek isteniyor?

Ben bu işin içinden çıkamadım, çıkan varsa beri gelsin.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

"Altındaki ima başkaymış... İmamoğlu ve Yavaş'a açılan soruşturmayı eleştirirdi" haberi, 18 Nisan 2020 tarihinde yazılmıştır. Medya kategorisi altında bulunan Altındaki ima başkaymış... İmamoğlu ve Yavaş'a açılan soruşturmayı eleştirirdi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Altındaki ima başkaymış... İmamoğlu ve Yavaş'a açılan soruşturmayı eleştirirdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:32 Bağımlılık yapan tarif artık evinizde: İşte kahvaltıların kralı muhammara!
  2. 04:30 İçerik pazarlaması profesyonellerinin yeni odağı yapay zeka!
  3. 04:28 Ayrılık acısı da yapay zekayla silinecek
  4. 04:23 Yapay zeka tüm marifetlerini ortaya döktü: Kraliyet ailesi 30 yıl sonra böyle görünecek
  5. 04:20 Yurtta hava durumu nasıl?
  6. 04:18 Çayı böyle içenler bıraksın: Kansere neden olabilir!
  7. 04:15 İşte dünyanın en iyi yoğurtlu yiyecekleri!
  8. 04:12 Tuvaletinizi ne sıklıkla temizlemelisiniz?
  9. 04:10 Hemen bırakmanız gereken 5 zehirli sabah alışkanlığı!
  10. 04:09 Evde en ucuz saç boyalarından birine sahip olduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz
  11. 04:07 Vücudunuzun susuz kaldığını gösteren basit bir belirtiler
  12. 04:06 Solmuş siyah kıyafetler nasıl düzeltilir?
  13. 04:03 Akraba korkusu olanlar dikkat: 'Hastalığınızın' bir adı var!
  14. 04:01 Dondurulmuş ekmek daha mı sağlıklıdır?
  15. 03:59 Bu sebeple Avrupalılar eve girerken ayakkabılarını çıkarmıyor!
  16. 03:58 Dünyanın en uzun şarkısı ne?
  17. 03:56 Oturma şekliniz kişiliğinizi yansıtıyor!
  18. 03:53 Cebinizden fazla para çıkmasını istemiyorsanız bu filmleri izlemeyin!
  19. 03:51 Akaryakıtta çifte indirim müjdesi: Bir gecede 3 lira birden düşecek!
  20. 03:50 6 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
Otomotiv Haberleri