Altun konuştu: "Netanyahu, suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırıyor"

Altun konuştu:

Altun konuştu: "Netanyahu, suçlarını örtbas ... İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Netanyahu'nun hala görevde olduğunu söyledi. Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırıyor. Masum sivillere karşı işlediği tarihi katliamları gizleyebilecek hiçbir yalan, dezenformasyon ve aldatma yoktur" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Netanyahu'nun hala görevde olduğunu ve suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırdığını belirtti.

Altun, "Masum sivillere karşı işlediği tarihi katliamları gizleyebilecek hiçbir yalan, dezenformasyon ve aldatma yoktur. Tarih onu zaten hem bu bölge hem de kendi ülkesi için en felaketli lider olarak yargıladı," sözlerini söyledi.

"ERDOĞAN, SAHİP OLMAKTAN GURUR DUYDUĞUMUZ LİDERLERDEN BİRİDİR"

Altun, ülkesi için barış ve refah için her şeyini feda eden liderlerin varlığını vurguladu, "Vatandaşlarının yaşamlarını iyileştirmek ve komşularıyla iyi ilişkiler kurmak için gece gündüz çalışacaklar. Omuzlarındaki tarihi yükün farkında oldukları için küresel meselelerde hakikatin ve adaletin yanında yer alacaklar. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Türkiye vatandaşları olarak sahip olmaktan gurur duyduğumuz liderlerden biridir" ifadelerine yer verdi.

"NETANYAHU ÜLKESİNİN YÜZ KARASI OLAN LİDERLERDEN BİRİ"

Altun, aynı zamanda bencil siyasi amaçları uğruna evrensel insani değerler ve edep dahil her şeyi feda edenlerin de varlığına işaret etti, "İşgalleri altında yaşayanların hayatlarını mahvetmeye yönelik planlar yapmak için gece gündüz çalışacaklar. Mahallelerinde sürekli istikrarsızlığa, çatışmaya, savaşa neden olacaklar. Adaletsizliği sürdürecekler çünkü kendi refahlarından başka kimsenin refahını umursamıyorlar. Netanyahu ülkesinin yüz karası olan liderlerden biri," ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN GÜCÜMÜZLE POLİTİKALARINA KARŞI ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

İletişim Başkanı Altun, açıklamasının devamında şu ifadelere de yer verdi:

"Netanyahu'nun cani savaş kabinesi küresel güçlerden ne kadar destek alırsa alsın, o, bu bölgede barış ve istikrar umutlarını boşa çıkaran, tamamen başarısız bir lider olarak tarihe geçecek. Bu gerçeği değişiklik yapmak için yapabileceği hiçbir politika ve manevra yok. Netanyahu ve hükümetinin yürüttüğü etnik temizlik sebebiyle Filistinliler çok acı çekti ve çekmeye de devam ediyor. Bütün gücümüzle politikalarına karşı çıkmaya devam edeceğiz. Onun yalanlarından, aldatmalarından, asılsız ithamlarından, konuyu değiştirme çabalarından yılmayacağız. Bizler Türkiye olarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın önderliğinde Filistin'de hakikatin, adaletin ve sömürgeciliğin ortadan kaldırılmasından yana kararlılıkla duracağız. İki devletli çözüm olduğuna inandığımız adil ve nihai bir çözüm için çalışacağız. Filistinli kardeşlerimizle tam dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz."

"Altun konuştu: "Netanyahu, suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırıyor"" haberi, 10 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 10 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Altun konuştu: "Netanyahu, suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırıyor" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Altun konuştu: "Netanyahu, suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırıyor" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:06 Gazeteci-yazar Barış Terkoğlu'na hapis!
  2. 00:56 Apple'ın geliri düştü!
  3. 00:53 Aldığı kilolarla şok etmişti! Solmaz Çiros'un son halini görenler inanmadı!
  4. 00:51 3 Mayıs 2024: Tarihte Bugün Neler Yaşandı?
  5. 00:45 Britney Spears ve Sam Asghari'ye ne oldu?
  6. 00:42 92 Yıllık Şirket İflas Bayrağını Kaldırdı!
  7. 00:38 Ayrılmaz ikililerdi! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den merak edilen küslük!
  8. 00:38 New York Borsası yükselişle kapanarak günü tamamladı
  9. 00:32 Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Hizmeti Sosyal Medyayı Salladı! Fiyatlar Şaşırtıyor!
  10. 00:29 Gazze'de ateşkes olacak mı? Mısır, Hamas ve İsrail ile temaslarını yoğunlaştırdığını açıkladı
  11. 00:26 Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurduğunu açıkladı!
  12. 00:25 Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
  13. 00:22 AK Parti Sözcüsü Çelik açıkladı: Uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleşecek
  14. 00:21 Emeklilerin Temmuz Zamı Beklentisi Karanlıklaşıyor: Eksik Zam Uyarısı Geldi!
  15. 00:19 Elektronik Devi iflas bayrağını çekti: Binlerce şubeye sahipti!
  16. 00:16 Enerji yasa teklifi TBMM'de kabul edildiği açıklandı
  17. 00:14 Elazığ'da 4,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!
  18. 00:13 Mehmet Ali Erbil, Dini Nikah Kıydı!
  19. 00:12 Sandıktan sonra Gazze siyaseti değiştirmeye başladı: AK Parti kaybetti Filistin kazandı
  20. 00:09 WhatsApp'ı Artık Kullanamayacak Telefonlar Belli Oldu!
Türkiye Haberleri