Angelına Jolıe'ye kızından beklenmedik hamle geldi: Ayrılmak istiyor

Angelına Jolıe'ye kızından beklenmedik hamle geldi: Ayrılmak istiyor

Angelına Jolıe'ye kızından beklenmedik hamle... Dünyaca ünlü oyuncular Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı. Boşanmaları hâlâ resmi olarak sonuçlanamayan ikili arasında sular durulmuyor. Jolie, bu kez kızından beklemediği bir hamleyle karşı karşıya geldi.

Bir zamanlar 'Brangelina' adıyla anılan dünyaca ünlü oyuncular Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016'da sonlandırmıştı. İkilinin, evliliklerinin bitme sebebi olarak ise şiddetli geçimsizlik gösterilmişti.

Angelina Jolie'nin avukatları, Los Angeles Bölge Yüksek Mahkemesi'ne kısa bir bir süre önce dilekçe vererek, Brad Pitt'in, 14 Eylül 2016'da ailece yaptıkları özel uçak seyahati kavgasından önce Jolie'ye karşı fiziksel olarak saldırgan bir tutum sergilediğini söylemişti.

Brad Pitt, ayrılık sebebi olarak görülen uçaktaki kavgada çocuklarına şiddet uyguladığı iddialarını daha önce reddetmiş, olaya ilişkin FBI'ın soruşturması sonucunda da aklanmıştı.

"ŞİDDET GEÇMİŞİ UÇAK KAVGASINDAN ÖNCEYE DAYANIYOR"

Angelina Jolie'nin hukuk ekibi daha sonra mahkeme belgelerinde; "Brad Pitt'in Jolie'ye yönelik fiziksel şiddet geçmişi, ailenin Eylül 2016'da Fransa'dan Los Angeles'a yaptığı uçak yolculuğundan çok önce başlamış olsa da bu uçuş, onun fiziksel şiddeti ilk kez küçüklere da yönelttiği zaman oldu" ifadelerine yer vermişti.

Angelina Jolie'nin avukatı Paul Murphy, dosyada yer alan bu iddiaların Brad Pitt'in neden Jolie'den olası bir ayrılıkta gizlilik anlaşması imzalamak istediğini de açıkladığını söylemişti.

Angelina Jolie'nin ekibi, Brad Pitt’in oldukça geniş kapsamlı bir gizlilik sözleşmesi imzalamadığı sürece Jolie'nin Miraval Şatosu'ndaki payını satmasına izin vermeyi reddettiğini kanıtlayacak görüşmeleri açıklamayı düşündüklerini söyledi. Dosyaya göre, 60 yaşındaki Brad Pitt'in 48 yaşındaki Angelina Jolie'ye önerdiği söylenen gizlilik sözleşmesi, Jolie'nin şiddet iddiaları hakkında konuşmasını engellemek amacıyla hazırlandı.

Brad Pitt'e yakın kaynaklar ise şiddet iddialarının asılsız olduğunu söylemişti.

GERİ ADIM ATMIŞTI

Angelina Jolie'ye yakın bir kaynak, Brad Pitt'in aile içi şiddet mevzusunda danışmanlık almayı reddettiğini ve çocuklarının kısmi velayetini isteyerek ciddi aile sorunlarını göz ardı ettiğini belirtmişti.

Çiftin Maddox (22), Pax (20), Zahara (19), Shiloh (17) ve ikizler Vivienne ve Knox (15) olmak üzere altı çocuğu bulunuyor. Pitt, boşanma davasının başladığı 2016'dan bu yana ortak velayet ısrarını sürdürmüş, geçtiğimiz hafta geri adım atarak bu talebinden vazgeçmişti. Pitt'in bu geri adımında zaten üç çocuğunun reşit olması sebebiyle velayet kapsamı haricinde olması ve diğerlerinin de yakında 18'ine girmesinin etkili olduğu öne sürülmüştü.

ANGELINA JOLIE'YE KIZINDAN BEKLENMEDİK HAMLE GELDİ

Tüm bunlar arasında Angelina Jolie'nin, Brad Pitt'e karşı kazandığı en büyük zafer ise çocuklarının velayeti oldu. Fakat bu durum artık değişebilir.

İkilinin kızı Shiloh'un artık babası Brad Pitt ile yaşamak istediği iddia edildi.

The Sun'a konuşan bir kaynak, "Shiloh gelecek ay 18 yaşına geldiğinde babasının yanına Los Feliz, Kaliforniya'daki malikanesine taşınmayı umuyor" ifadelerini kullandı. Söylentilere göre bu konu 'gizlilik anlaşmasından' sonra meydana geldi.

"Angelına Jolıe'ye kızından beklenmedik hamle geldi: Ayrılmak istiyor" haberi, 09 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Angelına Jolıe'ye kızından beklenmedik hamle geldi: Ayrılmak istiyor haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Angelına Jolıe'ye kızından beklenmedik hamle geldi: Ayrılmak istiyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:01 Serum Taktırmak Moda Haline Geldi
  2. 09:58 Fethiye'de Mustafa Kiremitli Yağlı Pehlivan Güreşleri Heyecanı
  3. 09:57 Koton'un Halka Arz Talebi: 3,5 Milyon
  4. 09:54 Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
  5. 09:52 Bir siyasi parti daha kuruluyor: İsmi belli oldu
  6. 09:47 Eğitimde saadet zinciri: Okul müdürü 'yüksek kâr' vaadiyle öğretmenlerin parasına kondu
  7. 09:41 Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
  8. 09:37 İZSU, Buca'da Yağmur Suyu ve Kanalizasyon Hatlarını Ayrıştırıyor
  9. 09:36 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Anayasa masalını bırakıp önce AİHM’nin Kavala kararına uyalım
  10. 09:33 Sındırgı'da Yeni Terminal Projesi Tamamlanma Aşamasında
  11. 09:30 75 yıldır hizmet veriyordu: Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti
  12. 09:25 Fikret Bila: Erdoğan, CHP’ye sıcak mesajlar vererek bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor olabilir
  13. 09:17 Bakan Yerlikaya duyurdu: 19 ilde "Sibergöz" operasyonu, 51 gözaltı
  14. 09:09 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor: Masada öğretmen atamaları var
  15. 09:05 Mülakat kalkmayacak: Erdoğan kamuda işe alım eleştirisi yapan AK Partiliye sinirlendi
  16. 09:01 Kilis'te baba vahşeti: Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü
  17. 08:53 Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
  18. 08:49 H.K.G. davası: Sanıklar yeniden hâkim karşısında
  19. 08:42 En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
  20. 08:38 El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Magazin Haberleri