Anne, biberonla tiner içirerek 2 yaşındaki bebeğini öldürdü!

Anne, biberonla tiner içirerek 2 yaşındaki bebeğini öldürdü!

Esenler'de, 2 yaşındaki Emre Ç., annesi Dilek Ç. tarafından biberonuna konan tineri içtikten sonra hastaneye kaldırıldı. 2 ay süren tedaviye rağmen yaşamını kaybeden bebek için anne tutuklandı. Baba ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Olayın nedeni ise bunalım nedeniyle gerçekleşti.

Esenler’de, 2 yaşındaki Emre Ç., annesi Dilek Ç. tarafından biberonuna konan tineri içtikten sonra hastaneye kaldırıldı. 2 ay süren tedaviye rağmen yaşamını yitiren bebek, annesinin tutuklanmasına yol açtı, babası ise adli kontrolle serbest kaldı. Olayın arkasında bunalım olduğu belirtildi.

Esenler'de, 26 Eylül Perşembe günü meydana gelen trajik olayda, Dilek Ç. (23) adlı anne, 2 yaşındaki oğlu Emre Ç.'ye biberonuna koyduğu tineri içirdi. Olay, Dilek Ç.'nin, sevgilisi Y.E.'den ayrıldıktan sonra İstanbul’a akrabalarının yanına taşınması sırasında yaşandı. Bağcılar’daki bir parkta bulunan anne, bebeğin biberonuna tiner doldurdu ve çocuk bu maddeleri içti. Daha sonra, fenalaşan bebek, Esenler’deki akrabalarının evine götürülüp, Fatih’teki bir hastaneye sevk edildi. 2 ay yoğun bakımda kalan Emre Ç., dün hastanede hayatını kaybetti. 

Çocuğun kimyasal zehirlenme nedeniyle hastaneye götürülmesinin ardından polis, anne ve babayı gözaltına aldı. Yapılan sorguda, Dilek Ç.'nin, evlilik dışı bir çocuk sahibi olduğu için bunalıma girdiği ve bu nedenle böyle bir duruma yol açtığı belirtildi. Anne, tutuklanarak cezaevine gönderildi, baba ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Anne, biberonla tiner içirerek 2 yaşındaki bebeğini öldürdü!" haberi, 15 Kasım 2024 tarihinde yazılmıştır. 15 Kasım 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Anne, biberonla tiner içirerek 2 yaşındaki bebeğini öldürdü! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Anne, biberonla tiner içirerek 2 yaşındaki bebeğini öldürdü! 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 11 Mart 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:30 Liranın dolar ve Euro karşısındaki eriyişi devam ediyor
  2. 09:27 Özgür Özel'in masasına bırakılan anketler
  3. 09:22 Sahada skandal: Futbolcudan hakeme yumruklu saldırı
  4. 09:22 Fenerbahçe'den 30 milyon euroluk transfer operasyonu!
  5. 09:10 CHP’de “demokratikleşme paketi” hazırlığı!
  6. 09:05 Erdoğan'ın yeniden yüzde 50 oy oranı taktikleri: Kurmaylara talimat gitti
  7. 09:02 Perakende Sektöründe Şok Gelişme: Rekabet Kurumu düğmeye bastı
  8. 08:59 Silah satışına aracılık ettiği gerekçesiyle bazı internet sitelerine erişim engeli!
  9. 08:57 Halk TV’de büyük kriz: Rasim Ozan Kütahyalı röportajı ortalığı karıştırdı
  10. 08:45 Akaryakıtta tabela değişti; Benzin, motorin, LPG fiyatları
  11. 08:40 Sarıyer ve Şişli belediyelerine terör soruşturması; 32 kişi gözaltına alındı
  12. 07:55 Guatemala'daki Fuego Yanardağı patladı
  13. 07:52 Elon Musk X'te yaşanan problemi Ukrayna'ya bağladı!
  14. 07:15 DEM Parti'den Çarpıcı Suriye Açıklaması: “Bizim Gündemimiz Ötelendi
  15. 07:02 Ehliyete 1 yıl el konulacak! Yeni düzenleme yürürlüğe giriyor
  16. 06:55 Arda Turan’ın Ortağı ve Eşi, AKP’nin Zirvesinde!
  17. 06:50 AKP’den CHP’ye Geçen Belediyede Şok: Halkın Parkına ‘Tarihi Eser’ Bahanesiyle El Konuldu!
  18. 06:45 Meteorolojiden Kritik Uyarılar: Güneş Açıyor Ama Tehlike de Büyüyor
  19. 06:39 Ortadoğu’da Gerilim Tırmanıyor: İsrail, Suriye’deki Askeri Üsleri Bombaladı
  20. 00:37 Adli Tıp Uzmanı Kar'dan Gürel’in ölümüne değerlendirme: "Madde kullandı mı bilemeyiz"