Anneye "Muhtar ile ilişkiniz var mı?" Sorusu

Anneye

Anneye "Muhtar ile ilişkiniz var mı?" Sorusu Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 kişinin sorguları 20 saat sürdü. Sorgulamalar sırasında, annenin "Muhtar ile ilişkiniz var mı?" sorusuyla karşılaşması dikkat çekti. Şüpheliler, 3 savcı tarafından ayrı ayrı çapraz sorguya alındı.

Tavşantepe Köyü’nde Esrarengiz Cinayet Soruşturması: 22 Kişi Gözaltında

Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde, 21 Ağustos'ta evine dönerken esrarengiz bir şekilde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 8 Eylül’de köyün 2 kilometre uzağındaki Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içine konulmuş ve üzeri taşlarla kapatılmış olarak bulundu. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 22 kişi gözaltına alındı. Gözaltındaki kişilerin sorguları yaklaşık 20 saat sürdü.

Sorgulamalar gece geç saatlere kadar devam etti ve şüpheliler, soruşturmayı yürüten üç savcı tarafından ayrı ayrı çapraz sorguya alındı. Aile bireyleri, Narin'in ölümüyle ilgili suçlamaları reddetti. Narin'in annesi Yüksel Güran, kayınbiraderi Salim Güran ile aralarında herhangi bir gönül ilişkisi olmadığını, ayrıca Narin’in kaybolduğu gün kesinlikle aramadığını belirtti. Yüksel Güran, kızının katillerinin bulunmasını kendisinin de çok istediğini ifade etti.

"Salim Güran ile İlişkim Yok"

Yüksel Güran ifadesinde, Narin’in evdeyken siyah şort ve tişört giydiğini ancak evden çıkarken ne giydiğini bilmediğini söyledi. Narin’in kaybolduğu gün kırmızı terlik giydiğini belirten Yüksel Güran, diğer terliğin evde olduğu için kırmızı terliği giydiğini düşündüğünü belirtti. Ayrıca, Narin’in kaybolduğunu eşine neden söylemediği sorusuna, eşinin Batman’dan dönmekte olduğunu, bu yüzden telaş yapmaması için söylemediğini açıkladı. Salim Güran ile herhangi bir ilişkisinin olmadığını vurgulayan Yüksel Güran, Salim Güran ile ilişkisi olup olmadığının sorulmasına, kesinlikle böyle bir ilişki olmadığını ve Narin’i hiç görmediğini savundu.

"Yanlışlıkla Aradım"

Yüksel Güran, Salim Güran’ı telefonundan yanlışlıkla aradığını, başka aramalar yapılmışsa bunların çocuklarından kaynaklanabileceğini iddia etti. Nevzat Bahtiyar’ın ifadesinde Salim Güran’ın Narin’in yaşadığı evin ahır kısmından kendisine seslendiğini söylediği hatırlatıldığında, Yüksel Güran evde klima çalıştığını ve pencerelerin kapalı olduğunu belirterek bu sesi duymamış olabileceğini ifade etti.

Evdeki halıların yıkanıp yıkanmadığı sorusuna Yüksel Güran, halıları değiştirmediğini ancak Narin’in kaybolduğu gün veya sonrasında kirlendiği için halının temiz halılarla değiştirildiğini, eski halının yıkanmadığını söyledi. Narin’in kaybolduğu gün Salim Güran’a battaniye verip vermediği sorusuna ise kimseye battaniye vermediğini ve olay nedeniyle eve çok kişinin gelip gittiğini, bu yüzden Salim Güran’ın evine battaniye götürülmüşse bundan haberi olmadığını yanıtladı.

Salim Güran’ın aracında Narin’in DNA örneğinin bulunduğu hatırlatıldığında, Yüksel Güran, ailecek Salim Güran’ın aracını kullanmadıklarını ve Narin’in de sadece 14 Temmuz 2024 tarihinde bir nişan nedeniyle birkaç kişiyle birlikte arka koltukta oturduğunu açıkladı. Nevzat Bahtiyar’ın Narin’in cansız bedenini Salim Güran’ın kendisine verdiğini ifade ettiği hatırlatıldığında, bu konuda bilgisinin olmadığını ve Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar’ın iyi arkadaş olduklarını belirtti.

Yüksel Güran, amca Salim Güran ile aile olarak herhangi bir husumetlerinin olmadığını, kızına neden zarar verildiğini bilmediğini ifade etti.

"Kendi Kendimi Isırdım"

Kolundaki diş izleri ve sırtındaki derin çizikler nedeniyle gözaltına alınan Enes Güran, kız kardeşinin kaybolduğunu öğrendikten sonra sinir krizleri geçirdiğini ve kendisine zarar verdiğini söyledi. Kolunu kendi kendine ısırdığını belirten Enes Güran, mısır tarlasındaki sürtünmelerden dolayı sırtındaki çiziklerin oluştuğunu iddia etti. Ailesinin, Narin’in ölümüyle ilgili bilgi sahibi olmadığını ve kimin öldürdüğünü bilmediklerini ifade ettiler.

"Öldürenler Cezasını Çekmeli"

Serbest bırakılan baba Arif Güran, kızının kaybolduğunu komşusundan öğrendiğini, eşi ile ağabeyinin arasında herhangi bir gönül ilişkisi olamayacağını belirtti. Ailesinin ağabeyinin aracını kullanmadığını ve suçlunun kim olursa olsun cezasını çekmesini istediğini söyledi.

Soruşturma Devam Ediyor

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma, 10’u tutuklu 24 şüpheliyle sürdürülüyor. Küçük kızın ölümüne dair henüz kesin bir bilgiye ulaşılamadı ve tüm aile bireylerinin sorgulanmasına rağmen, faili meçhul cinayet hâlâ çözülmüş değil. Soruşturma, İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek otopsi raporu sonuçlarına odaklanmış durumda.

"Anneye "Muhtar ile ilişkiniz var mı?" Sorusu" haberi, 13 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 13 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Anneye "Muhtar ile ilişkiniz var mı?" Sorusu haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Anneye "Muhtar ile ilişkiniz var mı?" Sorusu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Yazar Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:54 Köprüdeki adam resminde bulunan mantık hatasını en zekiler 15 saniyeden önce bulmayı başarıyor!
  2. 03:52 SGK milyonları ilgilendiren uyarıyı yaptı: 'Çift ödeme iadesi' mesajları düzmeceymiş!
  3. 02:23 Maliye peşlerinde: IBAN yolu ile bu ödemeleri yapanlar dikkat, büyük cezası var!
  4. 02:07 Balığın Tazeliğini Tuzsuz Nasıl Korursunuz? Bu Şekilde Saklayın Farkı Göreceksiniz!
  5. 02:01 Emekliler Bayram Edecek: 2030'a Kadar Sürecekti, Hükümet Yeni Formülle Maaş Farklarını Bitiriyor!
  6. 02:01 Yapı Kredi girişimlere 10,2 milyon dolarlık fon veriyor!
  7. 02:01 Süper Lig'den tam 8 kulüp PFDK'ye sevk edildi!
  8. 01:49 Resmi Gazete'de Yayınlandı: HSK Kararıyla Hakim ve Savcı Terfileri Belli Oldu!
  9. 01:41 Cevdet Akay’dan Enerji Bakanı Bayraktar’a Tepki: Faturadaki Vergi Artışını Nasıl Açıklayacaksınız?
  10. 01:40 Büyüklerimizin Bir Bildiği Varmış: 90 Yaşındaki Türk Kadınları Uzun Ömrün Sırrını Verdi!
  11. 01:36 Özgür Özel “CHP iktidara gelince Türkiye Avrupa Birliği’ne girecek”
  12. 01:33 Dilruba Kayserilioğlu AKP'lilere seslendi: Neden üstünüze alındınız geri zekalı olmayanlar alınmadı
  13. 01:19 Kulis: Erdoğan, Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı'ya "Siz bu işi hiç bilmiyormuşsunuz" demiş!
  14. 01:16 Gizli görev başladı! 11 saniyede kaplanı bulan dahi çıkıyor!
  15. 01:16 Avrupa Parlamentosu'nun yeni üyeleri, AB'nin Gazze politikalarına sert eleştiriler yöneltti
  16. 01:16 Narin'in abisinin baroya vekalet açıklaması: "Adaletin sağlanması tek amacımız"
  17. 01:11 Bakanlık duyurdu; İzmir Körfezi Acil Eylem Planı ay sonunda açıklanacak!
  18. 01:01 Galatasaray maçında hakem karışıklığı!
  19. 00:51 İddia: Yılmaz Özdil "Anayasa referandumu geliyor" dedi, tarih verdi
  20. 00:49 Arda Güler siftahını yaptı! Real Madrid 3 puanla önde başladı
Gündem Haberleri