Antalya'da Taş attığı köpek zinciri kırarak dehşeti yaşattı

Antalya'da Taş attığı köpek zinciri kırarak dehşeti yaşattı

Antalya'da Taş attığı köpek zinciri kırarak ... Antalya'da 11 yaşındaki Aisultan Berdibayev, zincirle bağlı Kangal cinsi köpeğe taş attı. Köpek, zincirini kırarak çocuğa saldırdı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, Aisultan yaralandı. Sağlık durumu iyi, ancak psikolojik etkileri devam ediyor.

Antalya'da, 11 yaşındaki Kazakistan uyruklu Aisultan Berdibayev'in taş attığı zincirle bağlı Kangal cinsi köpek, zincirini kırarak çocuğa saldırdı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, Aisultan yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası çocuğun psikolojik durumu ise endişe verici bir hal aldı.

Antalya'da, Kazakistan uyruklu 11 yaşındaki Aisultan Berdibayev'in taş attığı Kangal cinsi köpek, zincirini kırarak çocuğa saldırdı. Olayın görüntüleri, çocuğun köpeğe taş atması, köpeğin saldırısı ve kurtarılma anını güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, salı günü saat 18.30 sıralarında Mahmutlar Mahallesi Sarıhasanlı Caddesi'nde gerçekleşti. Aisultan Berdibayev, yaşadığı sitenin karşısındaki müstakil evin bahçesinde zincirle bağlı olan Kangal cinsi köpeğe taş attı. Bunun üzerine köpek, zincirini kırarak Berdibayev'e saldırdı. Çocuğun köpeğin dişlerinden kurtarılması için köpeğin sahibi Onur Alaoğlu ve çevredekiler büyük çaba sarf etti. Berdibayev, sol bacak, sağ el ve yüzünden yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğu hastaneye götürdü. Hayati tehlikesi bulunmayan Berdibayev, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, Aisultan'ın köpeğe taş attığı, köpeğin saldırdığı ve çocuğun kurtarıldığı anlar kaydedildi.

Olayı anlatan Aisultan Berdibayev, yoldan geçerken köpeğin havlamasıyla korktuğunu ve bu nedenle köpeğe taş attığını belirtti. "Yoldan geçerken köpek havladı, ben de çok korktum. Bunun üzerine yerden taş alarak köpeğe fırlattım. Daha sonra köpek zincirini kırarak üzerine koştu ve beni ısırdı," dedi.

Berdibayev'in annesi Akmaral Zholdasbekova, oğlunun korktuğu için köpeğe taş attığını ve bu durumun ardından köpeğin saldırdığını ifade etti. "Oğlum kendini korumak için eliyle müdahale edince köpek elini de ısırmış," diye ekledi.

Zholdasbekova, oğlunun köpek saldırısının ardından psikolojik olarak etkilendiğini ve geceleri uyumakta zorluk çektiğini, geceleri sık sık uyanıp bağırdığını söyledi. "Oğlumun psikolojisi bozuldu. Kendisi yemek bile yiyemiyor, tek başına tuvalete gidemiyor," şeklinde konuştu.

Köpeğin sahibi Onur Alaoğlu ise, son iki ayda farklı çocukların köpeğe taş attığını belirtti. Olay günü işten döndüğünde köpeğin havladığını ve sesi kesilince dışarı koştuğunu söyledi. "Köpeğin çocuğa saldırdığını gördüm. Hemen müdahale edip köpeği tuttum," dedi. Alaoğlu, köpeğin uysal olduğunu ancak zorlandığında saldırabileceğini ve gerekli güvenlik önlemlerini aldıklarını vurguladı. "Köpeğimin de psikolojisi bozuk şu anda, kafeste olduğu için," diye ekledi.

"Antalya'da Taş attığı köpek zinciri kırarak dehşeti yaşattı" haberi, 09 Ağustos 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Ağustos 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yerel Gündem kategorisi altında bulunan Antalya'da Taş attığı köpek zinciri kırarak dehşeti yaşattı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Antalya'da Taş attığı köpek zinciri kırarak dehşeti yaşattı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yerel Gündem konusunda 23 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:20 Mcdonald’s, Abd'de Patlak Veren Gıda Skandalıyla Sarsıldı!
  2. 01:08 Ameliyat Esnasında Bilgisi Olmadan Midesi Alındı!
  3. 00:55 İsmail Saymaz: Devlet Bahçeli, tarihi bir riskle karşı karşıya!
  4. 00:35 CHP'li Kış: Sağlık Bakanı hemen istifa etmeli!
  5. 00:18 Merkez bankalarının etkisiyle ons altın 3 bin dolara koşuyor!
  6. 00:11 Çalılıkların arasında iki erkek cinsel ilişkiye girdi! Şok edici anlar kamerada!
  7. 00:07 2025 En Düşük Memur Maaşı Ne Kadar Olacak? İlk Rakamlar Açıklandı!
  8. 00:04 Timur Soykan'dan Şok İddia: Kızılay, IŞİD Üyelerine Maaş Ödüyor!
  9. 00:00 Ev Hanımlarının Gözdesiydi! Ünlü Ev Gereçleri Markası İflas Etti!
  10. 00:00 Ünlü Fırın Devi İflas Bayrağını Çekti: Yüzlerce Şubesi Kapanma Riskiyle Karşı Karşıya!
  11. 23:06 Bilim dünyasını aydınlatan meteorit: 3,26 milyar yıl öncesini keşfetti
  12. 23:06 İngiltere'nin en kıymetli hazine buluntusunun değeri dudak uçuklattı
  13. 23:06 Dev bankanın müdürü isyan etti: "Daha büyük banknotlara ihtiyaç var"
  14. 23:00 CHP, 2025 Bütçe Teklifine Yasalara Aykırı Olduğu Gerekçesiyle Tepki Gösterdi!
  15. 22:54 İngiltere, Volkswagen'e karşı acımasız davrandı
  16. 22:54 ABD'deki kompozit imalat endeksi arttı
  17. 22:54 Bakan Işıkhan: "SGK'yi sıfırdan aldık dünyaya örnek olacak sistem kurduk"
  18. 22:45 Polonya-Rusya İlişkilerinde Yeni Bir Kriz: Konsolosluk Kapatıldı!
  19. 22:35 "Kentucky'de Şok Olay: Beyin Ölümü Gerçekleşen Adam Ameliyat Masasında Uyandı!
  20. 22:34 Narin'in davasında dört şüpheli hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi!
Yerel Gündem Haberleri