Antalya'da tatil için geldiği otelde çekiçle saldırdığı babasını öldürdü

Antalya'da tatil için geldiği otelde çekiçle saldırdığı babasını öldürdü

Antalya'da tatil için geldiği otelde çekiçle... Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı Mahallesi’nde 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan Dmitry Stepanov, 17 Eylül 22 Cumartesi gecesi annesi Tatiana Stepanov ve babası Pavel Stepanov ile sözlü tartışma yaşadı.

Tartışmanın büyümesinin ardından Stepanov, çekiçle saldırdığı babasını öldürdü, annesini ise ağır yaraladı. Olayın ardından Stepanov olay yerinden kaçtı. Aynı kattaki diğer odalarda konaklayan müşterilerin şikayeti üzerine odaya gelen otel görevlileri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Otele jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yapılan incelemelerde Pavel Stepanov’un hayatını kaybettiği tespit edildi. Manavgat Devlet Hastanesi’nin morguna götürülen Pavel Stepanov’un cenazesi ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

ÖNCE ‘ÖLDÜ’ SANILAN KADIN DAHA SONRA YOĞUN BAKIMA ALINDI

Kaldırıldığı hastanede öldüğü açıklanan Tatiana Stepanov’un ise ağır yaralı olduğu ortaya çıktı. Özel bir hastaneye götürülen Tatiana Stepanov’un, yoğun bakım tedaviye alındığı öğrenildi. Talihsiz kadının durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

VAHŞİCE KATLETTİ

Dmitry Stepanov’un anne ve babasıyla bulunduğu odada yüksek sesli müzik açtığı, ardından video kamerayla odayı kaydetmeye başladığı belirlendi. Dmitry Stepanov’un eline geçirdiği çekiçle babasının ve annesinin başlarına ve vücudunun değişik yerlerine defalarca vurduğu, en sonunda her ikisinin de boğazını telle sıktığı tespit edildi. İşlediği cinayeti ayrıntılı şekilde video kaydına alıp sosyal medyada yayınlayan Stepanov’un, elini yüzünü yıkayıp, sakin bir şekilde odadan çıkıp otelden yaya ayrıldığı belirlendi. Stepanov’un videosunun şikayet üzerine sosyal medya sitesi tarafından yayından kaldırıldığı kaydedildi.

İTİRAF VİDEOSU YAYINLADI

İşlediği cinayetin ardından Manavgat ilçe merkezine gelen Dmitry Stepanov, bir kafede cinayeti neden işlediğini anlattığı bir itiraf videosu çekerek sosyal medya sitesinde ‘cinayet itirafı’ diye paylaştı.

Dmitry Stepanov, kaydettiği videoda “Benim adım Dima. Ben bugün babamı öldürdüm. Çünkü çocukluktan beri bana tecavüz etti. Beni çocukken öyle dövdü ki; benim boynum ve belim hasar aldı ve bu olaya amcam şahit, ismi Ş.N. Gece gelip esrar içip beni döverken 2005’te kulak zarlarım yırtıldı, doktor da buna şahit. Babaannem diyordu ki; ‘Bende değişik bir güç varmış’ ve bundan dolayı babam beni hep akıl hastanesine yatırırdı. Ben şu anda Türkiye’deyim. Ben en başta biliyordum, bunu yapmaya karar verdim ve bunu yapmak zorundaydım. Çünkü Rusya’da babam beni tekrar akıl hastanesine yatıracaktı. Ama ben orayı istemiyorum. Ben korkuyorum. Bana yardım edin. Çünkü ben şu anda çaresiz kaldım. Ben bu canavarı öldürdüğüm için doğrusunu yaptım. Çünkü benim abim uyuşturucu kullanmaktan öldü. Babam ona da aynısını yaptı. Çocuklar yetişirken ebeveynlerini değerlendiriyorlar. Hiçbir zaman ben kimseyi üzmedim” ifadelerini kullandı.

POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Manavgat’tan otobüse binerek Antalya’ya giden Dmitry Stepanov’un yakalanması amacıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından özel ekip oluşturuldu. Özel ekip, dün Dmitry Stepanov’un Antalya’nın Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi’ndeki alışveriş merkezinin arka kısmında bulunan ara sokaklarda dolaştığını tespit etti. Düzenlenen operasyonla yakalanan Stepanov gözaltına alındı. Şüpheli işlemleri için Çolaklı Jandarma Karakolu’na götürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Stepanov’un avukatı eşliğinde tercüman aracılığıyla verdiği ilk ifadede babasını neden ve nasıl öldürdüğünü anlattığı öğrenildi. Stepanov’un yaklaşık 15 yıl önce Rusya’da bir arkadaşının da başına çekiçle vurarak yaraladığı belirtildi.

Jandarmada işlemleri tamamlanan Dmitry Stepanov, Manavgat Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

"Antalya'da tatil için geldiği otelde çekiçle saldırdığı babasını öldürdü" haberi, 20 Eylül 2022 tarihinde yazılmıştır. 20 Eylül 2022 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Antalya'da tatil için geldiği otelde çekiçle saldırdığı babasını öldürdü haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Antalya'da tatil için geldiği otelde çekiçle saldırdığı babasını öldürdü 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  2. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  3. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  4. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  5. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  6. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  7. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  8. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
  9. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  10. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  11. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  12. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  13. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  14. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  15. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  16. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  17. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  18. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
  19. 08:20 İsmail Saymaz: Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
  20. 08:16 Aytunç Erkin yazdı: 15 Temmuz öncesi uyaran albay bir kez daha uyardı
3. Sayfa Haberleri