Araştırma: Bu kan grubu yalnızlığı seviyor, evde misafir görmeye dahi dayanamıyor!

Araştırma: Bu kan grubu yalnızlığı seviyor, evde misafir görmeye dahi dayanamıyor!

Araştırma: Bu kan grubu yalnızlığı seviyor, ... Bu kan grubuna sahip kişiler evde misafirin “M”sini bile duymayı sevmiyor. Özgür ruhlu Bu kişiler misafire tahammülü olmadığı gibi eve de kimseyi kabul etmeyi sevmiyor. İşte misafir sevmeyen kan grubu…

Bilim insanları her gün yeni bir çalışmaya imza atıyor. Kan gruplarına göre kişilik analizleri yapan uzman adlar garip bir çalışma ortaya koydu. Öyle bir kan grubu var ki aman diyeyim yalnızlığına değmeyin. İşte misafir sevmeyen kan grubu…

MİSAFİR SEVMEYEN KAN GRUBU HANGİSİDİR?

Bilim insanları tarafınca yapılan emekler farklı detayları da gözler önüne seriyor. Artı Gerçek'in derlediği haber doğrultusunda misafir sevmeyen burçlar belli oldu. Sosyal medyada çok konuşulan bu detay herkesi şaşkına çeviriyor.

kan-grubu.jpg

Kan grubu ve kişilik özellikleri arasındaki bağlantı insan yaşamını da etkiliyor. 0 (sıfır) kan grubuna sahip olan kişilerin misafir sevmeyen kan grupları arasında olduğu açıklandı. Bu kişilerin çoğunlukla sosyal ilişkilerden kaçınma eğiliminde olduğu aktarılırken yalnızlığı tercih ettiği de biliniyor.

kan-grubu-test.jpg

0 (sıfır) kan grubunda yer alan kişilerin bağımsız ve özgür ruhlu oldukları bilinirken sosyal etkinliklerden kaçınmak kalabalık ortamlardan hoşlanmamak ya da yalnız kalmayı tercih etmek gibi durumlar içerisinde olduğu açıklandı.

kan-gruplari-1.jpg

Fakat kişilik özellikleri üzerinde pek çok farklı etkende bulunmaktadır. Bu durum yalnızca kan grubu ile bağlantılı olmamakla birlikte genel olarak 0 kan grup bu kişilerin bu özelliği taşıdığı görülüyor.

0 KAN GRUBU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

0 kan grubuna sahip kişilerin kişilik özellikleri de merak ediliyor. Bu kapsamda 0 kan grubuna sahip kişilerin belli başlı kişilik özellikleri şu şekildedir:

Olumlu kişilik özellikleri: Liderlik, uyumlu, olumlu bakış açısı, kendine güvenen, sakin, dışa dönük, davranışlarında ölçülü, sadık, barışçıl, tutkulu, bağımsız, güvenilir, kaygısız, trend belirleyici ve özverilidir. Japonlar tarafınca yapılan bir açıklama doğrultusunda kuvvetli ve dayanıklı olan kişilerin 0 kan grubuna sahip olduğu belirtiliyor. Bu kan grubuna sahip olan kişiler savaşçı olarak adlandırılırken dürüstlükleriyle de adından söz ettiriyor.

sifir-kan-grubu.jpg

Olumsuz kişilik özellikleri: Kıskanç, acımasız, kaba, dakik olmayan, duyarsız, soğuk, öngörülemez, benmerkezci ve kibirli bir kan grubudur.

0 kan grubuna sahip kişilerin belli başlı özellikleri şu şekildedir:

Et yemekten hoşlanmazlar, Güçlü bir sindirim sistemine sahiptirler, Stresle başa çıkabilmek için fiziksel aktivitelere yönelirler, Pratik yemeklerden hoşlanırlar, Kalabalığa girmekten hoşlanmazlar, Risk almayı severler, Açık sözlüdürler, Zaman zaman bencil olmayı severler, Diyet yapma mevzusunda pek de iyi değillerdir,Bir ortama uyum sağlamaları zaman alabilir, Kıskanç bir yapıya sahiptirler, Organize kabiliyetleri oldukça gelişmiştir.

"Araştırma: Bu kan grubu yalnızlığı seviyor, evde misafir görmeye dahi dayanamıyor!" haberi, 27 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 27 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Araştırma: Bu kan grubu yalnızlığı seviyor, evde misafir görmeye dahi dayanamıyor! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Araştırma: Bu kan grubu yalnızlığı seviyor, evde misafir görmeye dahi dayanamıyor! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 19 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 12:07 İstanbul ve Ankara'da 'Narkoçelik-17' Operasyonu
  2. 12:02 Köyde Dehşet: Diri Diri Gömülen Adam Kurtarıldı
  3. 11:58 Zeynep Farah Abdullah, açlık diyetinde!
  4. 11:58 Gantz'tan Çağrı: Gazze Planı Onaylanmazsa İstifa!
  5. 11:54 İnegöl'de Eski Eş Şiddetinde Korkunç Olay: Kadın Sokak Ortasında Bıçaklandı
  6. 11:51 Heyecan Dorukta! Transfer Bombası: 75 Milyon Euro Değerindeki Yıldız Trabzonspor'da!
  7. 11:48 Kraliçe Elizabeth'ten daha zengin oldu!
  8. 11:48 Gazze'de İsrail Saldırıları: 3 Ölü, Gazeteci Abdullah el-Neccar Hayatını Kaybetti
  9. 11:43 Hükümet Karşıtı Protestolar İsrail'de Yankı Buluyor
  10. 11:41 Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz Galatasaray'da! 6 milyon euroluk yıldız!
  11. 11:38 Damacana Su Fiyatlarında İki Katlık Artış: Tüketiciler Endişeli
  12. 11:36 Ünlü Oyuncu Selen Soyder Yeni Aşkını Paylaştı, Yer Yerinden Oynadı!
  13. 11:35 Şebinkarahisar'da Otomobil Kaza Yaptı: İmam Kurtarıldı, Diğer İki Kişi Kayboldu
  14. 11:28 Gümüş Fiyatları Tarihi Rekor Kırarak 11 Yılın En Yükseğine Ulaştı
  15. 11:24 Sfaks Gösterisinde Göçmen Krizi: Yerel Halkın Talepleri ve Avrupa Birliği'nin Yardımı
  16. 11:17 Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktı! Şok gelişme!
  17. 11:15 St. Petersburg Tahkim Mahkemesi'nden Batılı Bankalara İhtiyati Tedbir Kararı
  18. 11:14 Avrupa Konseyi Dışişleri Bakanlarından Yapay Zeka İçin Tarihi Adım
  19. 11:09 Lezzetin Sırrı: Kurabiyeli Kruvasan Tarifi!
  20. 11:05 Burdur'da Mansur Yavaş'ın Ağabeyi Kaza Geçirdi
Yaşam Haberleri