Arda Çancıoğlı: kendinizi çok özel hissedeceğiniz bir mekan ‘’NİMA By DANIEL’’

Arda Çancıoğlı: kendinizi çok özel hissedeceğiniz bir mekan ‘’NİMA By DANIEL’’

Arda Çancıoğlı: kendinizi çok özel hissedece... Arda Çancıoğlundan yeni marka...

Kısa bir süre önce Merit Grubu Eğlence Direktörü Arda Çancıoğlu’nun işletmeciliğinde açılan “Nima Restaurant & Lounge Bar By Daniel“, Girne Limanı‘nın atmosferine yeni bir biçim kazandırırken, birçok detayı ile de merak konusu olmaya devam ediyor. Kapılarını açmadan önce yüzlerce rezervasyon alan  Nima, Merit grubun kurumsal mutfak yöneticisi Şef Daniel Ghetu‘nun muhteşem dünya mutfağı menüsüyle damaklarda iz bırakıyor.


Misafir beklentisini büyük bir memnuniyetle karşılayan Nima ekibi, hizmet kalitesiyle misafirlerinden tam not almaya devam ediyor. Gelen konuklar Nima’nın alt katında muhteşem lezzetleri tadarken, üst katında bulunan Nima Lounge&Bar’da müziğin ve eğlencenin tadını çıkartıyor.


Haftanın 7 günü açık olan Nima saat 08:00 den 24:00 ‘ e kadar misafir ağırlıyor. Girnenin eşsiz manzarasına sahip Nima Lounge Bar ise saat 14:00 itibariyle gerek açık hava terası, gerekse klimalı iç bölümünde 24:00’a kadar keyifli anlar yaşamanızı sağlıyor.

Yemek menüleri uzun ve titiz bir çalışmanın eseri olan Nima’da, lezzet şölenine eşlik edebilecek güçlü bir şarap menüsü de profesyonel bir ekip tarafından sunuluyor. Güne güzel başlamanın ön koşulu olan kahvaltı menüsü de yemek menüsünden aşağı kalmıyor. Gerek Türk lezzetleri, gerekse uluslararası kahvaltı alışkanlıkları, sağlıklı içecekler ve atıştırmalıklar tüm detaylarıyla düşünülmüş durumda. Açık hava bahçe alanında sabah 08:00’dan öğlen 14:00’a kadar sunulan uzun zaman aralıklı kahvaltı servisi, bu alanda da mekanı farklı kılıyor.

Lounge&Bar bölümünde ise, uzman miksolojist tarafından hazırlanmış olan içecek  menüsünün zenginliği gözden kaçmıyor. Uluslararası yarışmalarda çokça ödülü bulunan imza kokteyller konukların beğenisine sunulurken, Dj performansı ile bambaşka bir eğlence dünyasının kapıları açılıyor.

Daniel Ghetu Nima’da uluslararası bir menü hazırladıklarını ve sushi menüsünü ise ayrı tuttuklarını belirtti. Daniel Ghetu tatlar konusunda  ‘’Gelen konukların farklı lezzetlere nasıl baktığıyla yakından ilgilenip; kendisi için bu konunun çok önemli olduğunu‘’ vurguladı.


Daniel Ghetu'nun hazırladığı menüde; Odun buharında buğulanan sushiler, şov eşliğinde yapılmış Alaska tatlısı, kaz ciğeri, black cod, rengarenk havyarlar, ıstakozlar ve daha birçok değişik tatlarla misafirlerinin iştahını açıp farklı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Tabiiki Daniel Sef, vejeteryan ve glutensiz beslenenleri de unutmadı.

photo-2021-09-20-20-01-29.jpg

Açıldığı günden bu yana, birçok iş insanı ve misafiri ağırlayan Nima’nın ziyaretçileri arasında Sayın Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’da vardı. Özellikle  sushileri çok lezzetli bulduğunu belirten Sn. Ersin Tatar özellikle Daniel Şef‘le tanışıp kendisini tebrik etti. Kıbrıs’ın böyle yerlere ihtiyarcı olduğunu vurgulayan Sn. Tatar Merit Grubu Eğlence Direktörü Arda Çancıoğlu’na Girne Limanı’na değer kattığı için teşekkür etti.
 

"Arda Çancıoğlı: kendinizi çok özel hissedeceğiniz bir mekan ‘’NİMA By DANIEL’’" haberi, 20 Eylül 2021 tarihinde yazılmıştır. 20 Eylül 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Arda Çancıoğlı: kendinizi çok özel hissedeceğiniz bir mekan ‘’NİMA By DANIEL’’ haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Arda Çancıoğlı: kendinizi çok özel hissedeceğiniz bir mekan ‘’NİMA By DANIEL’’ 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  2. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  3. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  4. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  5. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
  6. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  7. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  8. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  9. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  10. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  11. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  12. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  13. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  14. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  15. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  16. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  17. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  18. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  19. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  20. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
Gündem Haberleri