Astrolog Filiz İnsel: Bu burçlara dikkat edin, çanlar sizin için çalıyor

Astrolog Filiz İnsel: Bu burçlara dikkat edin, çanlar sizin için çalıyor

Astrolog Filiz İnsel: Bu burçlara dikkat ed... 2024'ün ilk Dolunayı, 25 Ocak'ta saat 20.53'te Aslan burcunda meydana gelecek. Ay, Aslan burcundayken Güneş ise Kova burcundayken karşı karşıya gelecekler, bu da önemli bir Dolunay deneyimi yaşayacağımız anlamına geliyor.

Herkese merhaba...

Ben Astrolog Filiz İnsel.

25 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Aslan dolunayını sizler için anlatacağım.

2024'ün ilk Dolunayı, 25 Ocak'ta saat 20.53'te Aslan burcunda meydana gelecek. Ay, Aslan burcundayken Güneş ise Kova burcundayken karşı karşıya gelecekler, bu da önemli bir Dolunay deneyimi yaşayacağımız anlamına geliyor.

Bu gökyüzü olayı, özellikle 28 Ekim 2023 ve 5 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleşen Ay tutulması ve Dolunay'a atıfta bulunuyor.

Bu dolunayın burçlara etkilerine gelin hep birlikte bakalım;

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar:

Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bu dolunayda sonlanabilir. Bekarsanız, yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Çocuklarınız varsa, onların gündemleri sizi oldukça meşgul edebilir. Arkadaşlarınıza karşı kontrolcü ve egoist davranmamaya dikkat edin. Parasal konularda güzel gelişmeler sizi bekliyor.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar:

Aile içi ilişkiler ve ev hayatınız gündeme geliyor. Ev hayatınızla ilgili önemli bir karar alabilirsiniz. Bir şeyler görünür hale geçecek ve siz de harekete geçiyor olacaksınız. Kariyer ve iş hayatınızla ilgili bir takım güzel gelişmeler olabilir, bunu kötüye kullanmayın.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler:

İletişimde kibirli ve sivri dilli konuşmamaya dikkat edin. Yakın çevrenizdeki kardeşleriniz ve komşularınızla iletişim konusunda sorunlar yaşamanız olası. Kısa mesafeli seyahatler ve yeni yerler keşfetmek size iyi gelecek. Planlı bir seyahatiniz varsa, sorun çıkmaması için dikkatli olun.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler:

Maddiyat ile ilgili bir takım gelişmeler olabilir. Finansal durumunuzda önemli bir değişiklik veya karar aşamasında olabilirsiniz. Harcamalarınızı bu dönemde abartmamaya özen gösterin. Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlardan sonra görüşmeyi kesme eğiliminde olabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar:

Kendinizle ilgili fiziksel anlamda birtakım değişiklikler yapabilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirebilir ve yeni bir yol çizebilirsiniz. İkili ilişkiler ve evlilikle ilgili şartlarınızı fazla zorlamayın. Kariyer hayatınızda gelişen olaylara tepki verirken kontrollü gitmekte fayda var.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar:

Bu dolunay size farkındalık getirecek ve bilinç altınızda olan konuları özgür bırakmak isteyebilir. Artık aklınızdaki bütün soru işaretlerini sonlandırabilirsiniz. Yalnız kalma ihtiyacınız artabilir. Arkadan dönen dedikodulara kulak asmayın ve yolunuza bakın. Eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantılı işlerinizde zorlanmalar olabilir, sert tavırlar sergilemeyin.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler:

Sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz sona erebilir veya yeni bir arkadaşlık ilişkisi başlayabilir. Toplumsal konularda hassasiyetiniz artabilir. Özel hayatınızda baskıcı tavırlarınızdan uzak durmanızda fayda var. Harcamalarınıza dikkat edin.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler:

Kariyer hayatınızla ilgili önemli bir tamamlanma veya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Terfi, iş değişikliği veya yeni bir sorumluluk alabilirsiniz. Aile, eş ve varsa iş ortağınızla ilgili konularda güç savaşına girmemekte fayda var. Gerilimli durumlar oluşabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar:

Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa, seyri değişebilir veya sonuçlanabilir. Yurt dışı seyahati yapabilirsiniz, bunun için plan yapabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınıza, komşularınıza ve yakın çevrenize karşı daha anlayışlı olmakta fayda var. Gelişen krizler sizi güç savaşlarına itebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar:

Finansal meseleler gündemde. Miras, borçlar, nafaka, eşin mirası gibi konularla ilgili beklediğiniz gelişmeler sonuçlanabilir. Dolunayın etkisiyle psikolojik olarak destek almak isteyebilirsiniz. Korkularınızla yüzleşin, finansal konularda kimse ile güç savaşlarına girmeyin, daha çok kazanmak uğruna alacağınız riskler kayıp yaşamanıza neden olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar:

İlişkinizde yaşadığınız sorunlar varsa, tamamlanmaya doğru gidiyor olabilirsiniz. Artık karar vermeniz gerekebilir. Ya sorunları tespit edip düzeltme yoluna gidecekseniz, ya da tamam artık deyip konuyu sonlandırıyorsunuz. Hayatınızda gelişecek olaylara abartılı tepki vermemek sizin için yerinde bir karar olacaktır.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar:

İş ve kariyer hayatınızı odak noktanız yapıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmek isteyebilirsiniz. Sağlıklı beslenme, spor gibi aktiviteler başlamayı düşünüyorsanız harekete geçebilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi iyileştirmek için adımlar atmak isterseniz gökyüzü sizi destekliyor olacak iletişim dilinize dikkat edin.

"Astrolog Filiz İnsel: Bu burçlara dikkat edin, çanlar sizin için çalıyor" haberi, 24 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 24 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Astroloji kategorisi altında bulunan Astrolog Filiz İnsel: Bu burçlara dikkat edin, çanlar sizin için çalıyor haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Astrolog Filiz İnsel: Bu burçlara dikkat edin, çanlar sizin için çalıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Astroloji konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:ensonhaber

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  2. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  3. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  4. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  5. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  6. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  7. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  8. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  9. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  10. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  11. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  12. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  13. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  14. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  15. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  16. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  17. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  18. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  19. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  20. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Astroloji Haberleri