Ata Demirer mal varlığını açıkladı

Ata Demirer mal varlığını açıkladı

Ata Demirer mal varlığını açıkladı Sibel Arna'nın youtube kanalına konuşan Ata Demirer sanıldığı gibi varlıklı olmadığını anlattı.

Ata Demirer başarılı gazeteci Sibel Arna’nın “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” programına konuk oldu. Arna youtube’ta yayınladığı programında bu kez Ata Demirer‘in ikinci adresi olan Bozcaada’da çekti. Ünlü komedyen sanıldığının aksine çok varlıklı bir sanatçı olmadığına dikkat çekti ve “Bozcaada’da 20 sene önce mülki olarak neyim varsa aynı şekilde devam ediyor. Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Sana bişey söyleyeyim mi en güzelini yapıyorum. Bana ne araziden arabadan. Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim?” dedi.

Demirer  sözlerini şöyle sürdürdü: “Sosyal medyada sık sık “’Biz de Ata Demirer hayatı istiyoruz’ diye yazıyorlar. Benim en büyük şansım ne istediğimi bilmek. Büyük şeylerden hoşlanmıyorum. Benim arabam bile yok, bir teknem var, bir de kıçı kırık zeytinliğim. Benim hayatımı yaşamak için benim tercihlerime okey demek gerekiyor. “Hayatımda kaç tane daha yaz yaşayacağım” diyerek yazın turne yapmıyorum mesela. Bir tane Harbiye yapıyorum yetiyor. Koskoca turne parasını almıyorum. Bu parayı almıyorsan Ata Demirer hayatı yaşayabilirsin.”

Ekmeği kestikten sonra zayıfladığını anlatan ünlü komedyen kalbinin boş olduğunu “Yalnızım boşum. Allah verirse verir ben yeni birini aramıyorum. Hiç bilmiyorum ben bu işleri. İnsan sevmek istiyor tabi ama denk gelmeyince de sevemiyorsun. Bir de şöyle tuhaf bir çağa girdik her şey çok materyalist. Fizik de öyle. Herkes birbirine fiziğine göre değerlendiriyormuş gibi… Artık çok zor. Aşk eski bir yalan Adem’le Havva’dan kalan. (Şarkıyı söylüyor)” sözleriyle anlattı.

Eyyvah Eyvah serisine devam etmeyeceğini belirten Ata Demirer, “Sibel Arna’nın “Cem Yılmaz bir Ata Demirer filminde oynar mı?” sorusuna “Cem Yılmaz ile bizi Ertem Eğilmez gibi bir reis bir araya getirebilir.  Çocuklar siz hiçbir şeye karışmayacaksınız, artık yaşınızı aldınız hadi gitmeden bir ustalık eseri diyecek birileri lazım” yanıtını verdi.

Birsen Altuntaş

"Ata Demirer mal varlığını açıkladı" haberi, 20 Temmuz 2023 tarihinde yazılmıştır. 20 Temmuz 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Ata Demirer mal varlığını açıkladı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ata Demirer mal varlığını açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  2. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  3. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  4. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  5. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  6. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  7. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  8. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  9. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  10. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  11. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  12. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  13. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  14. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  15. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  16. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  17. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  18. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  19. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  20. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
Magazin Haberleri