Ata Demirer'den Avrupa Yakası itirafı

Ata Demirer'den Avrupa Yakası itirafı

Ata Demirer'den Avrupa Yakası itirafı Sevilen komedyen Ata Demirer, TRT 2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Ata Demirer, hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Ata Demirer Dizi için kendisine gelen ilk teklifi reddettiğini söyledi. "Hata etmişim. Platoya gittiğimde kararım değişti. İyi ki rol almışım. Benim hayatıma yeni bir dönüm noktası kattı" dedi

HEM ÇOCUK HEM ŞİŞMAN OLMAK ZORDUR 

indir.jpg

Çocukken yalnız bir çocukluk geçirdiğini ifade eden Ata Demirer ‘’Daha doğrusu biraz yalnızlığı tercih eden bir çocukmuşum annem öyle söylüyor. Çünkü hem çocuk olup hem şişko olmak çok zor bir şeydi. Hacivat ile Karagöz’ün dünyası, dadı, falcı, külhanbeyi, mahallenin delisi bunların hepsini yaşadım, içinde büyüdüm. Çocukluğum kendi kendimi eğlendirmekle başladı. Bursa’ya borçluyum, o çok bozulmamış Bursa, çocukluğumun Bursa’sı çok renkli, çok katmanlıydı. Osmanlı da var içinde, Zeki Müren de var, Müzeyyen Senar da var, Güvercinler var, klavyeler var, Roman mahallesi var. O katmanların içinde büyüdüm. Şimdiki çocuklarımızın biraz şanssızlığı bu tip alaturka, insani ve geleneksel renklerden uzak büyümek zorunda kalıyorlar çoğunlukla şehirlerde. Sıkışıyorlar biraz. Ama onlarda da başka yetenekler çıkacak ortaya. Yirmi otuz yıl sonra onlara teşekkür edeceğiz. Belki insan ömrünü yüz yılın üstüne çıkaracaklar buldukları şeylerle.’’ dedi.

"20-30 YIL SONRA TEŞEKKÜR EDECEĞİZ"

3.jpg

Demirer, "Şimdiki çocukların biraz şanssızlığı; bu tip alaturka, insani ve geleneksel renklerden uzak büyümek zorunda kalıyorlar. Sıkışıyorlar biraz. Ama onlarda da başka yetenekler çıkacak ortaya. 20-30 yıl sonra onlara teşekkür edeceğiz. Belki insan ömrünü 100 yılın üstüne çıkaracaklar buldukları şeylerle" açıklamasını yaptı.

"BUNLAR BANA YETİYOR"

Mutlu bir insan olduğunu söyleyen Ata Demirer, "Hayata çok şükrediyorum, hayat beni çok mutlu etti. Aslında ben mutlu bir insanım. Yani benim mutluluğum belirli bazı şeylere bağlı. Çok fazla bir şey değil, yeteneklerimi doğru aksettirebileceğim bir iş, o işin sonuçların seyretmek, o işlerden sonra başka bir işe hazırlanırken de sevdiğim coğrafyada yaşamak. Bir gün Karaköy’e yürüyüş yapmak, sevdiğim balıkçıdan balık almak, bazen denizde olmak, teknede olmak, dalış yapmak, köpeğimle oynamak, kuş yetiştirmek, seyahat etmek... Bunlar yetiyor bana. İnsan seviyorum, eve insan gelsin gitsin. Ve sağlık" ifadelerini kullandı.

"HATA ETMİŞİM"

2.jpg

'Avrupa Yakası'nın hayatındaki dönüm noktalarından biri olduğunu söyleyen Ata Demirer, diziyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Demirer kendisine gelen ilk rol teklifini reddettiğini söyledi.

Demirer, "Önce hayır demek zorunda kalmıştım. Kendimce ya turnelerde ben çok yoruluyorum, mutluyum da şimdi sırası değil beni affedin gibi bir şey söyledim. Yarım ağızla... Bir tarafım da oynasana diyor. 'Avrupa Yakası'nın ilk yönetmeni Hakan Algün beni aradı dedi ki: Bak hata yapıyorsun, bir gel dedi. Bir gittim platoya, Sinan Çetin'in yanına, bir demo çekmişler, seyrettirdiler. İçeri girerken Gazanfer ağabeyi gördüm. Ben tabi öyle düşünemedim. Kadroyu saydılar ama canlı görmek başka bir şey kayıtta. Tamam dedim oynuyorum, elimde ne varsa koyacağım 'ben hata yapmışım' dedim. Çok da iyi oldu, iyi ki de oynadım, benim hayatıma yeni bir dönüm noktası kattı." dedi.

"GÜLSE'NİN SENARYOLARI DERS GİBİDİR"

1.jpg

Büyük kitleler tarafından tanınma, gösterilerin kapasitesinin artmasının yanı sıra senaryo yazmayı da burada öğrendiğini belirten komedyen, "O kadar çok senaryo okudum ki, Gülse'nin senaryoları bir de gerçekten ders gibidir. Durum komedileri, komedi senaryosunun dinamiğini, çatısını fark etmeden öğrenmişim. Orada okuya okuya bir antrenman oldu ve dizi biter bitmez 'Eyyvah Eyvah'ı yazdım. Uzun yıllardır bir örneğini görmedik Gülse haricinde, sitcom yapan daha gelmedi." şeklinde konuştu.

"DENİZ BAŞKA BİR ŞEY"

4.webp

Denize olan tutkusunu da dile getiren Demirer, "Kendimi orada buluyorum gibi oluyor. Ben sahnede ne kadar buluyorsam, suda da o kadar buluyorum. Denizin üzerinde olmak değil, daha çok altında olmak, dalmak, bir maske, bir tane fotoğraf makinesi. Kendim için hiç paylaşmadan, suyun altında. Deniz başka bir şey, sonuçta hayat kısa bir şey ne kadar sevdiğimiz bir şeylerin peşinden koşarsak o kadar verimli birine dönüşürüz diye düşünüyorum. Mutlu insandan zarar gelmez, mutsuz insandan zarar gelir. Deniz beni mutlu eden bir şey" dedi.

"TUVANA'YI ANNEM BULDU"

9.jpg

"Olanlar Oldu" filminde cast sürecinde yaşadığı anıyı da paylaşan Ata Demirer, "Bir laf vardır; senaryoyu senarist yazar, castı Allah yapar, bazı şeyler biraz şans oluyor. “Olanlar Oldu’’daki Tuvana Türkay annemin castı. Olacak şey değil, bizim cast sorumlusu arkadaşımız var, kimisiyle görüştük, kiminin takvimi tutmuyor. Dedik biz bunu çekemiyoruz. Annem bana bir mesaj atmış, biliyor aradığımızı. ‘Şu şu dizide bir kız var, izlediniz mi?’ diye… Ben hemen baktım. Geldi Tuvana, zaten müzikal yeteneği de var. Karakterin şarkı da söylemesi gerekiyordu. Beş dakika sonra Tuvana kabul etti." diye konuştu.

"Ata Demirer'den Avrupa Yakası itirafı" haberi, 25 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 25 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Ata Demirer'den Avrupa Yakası itirafı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ata Demirer'den Avrupa Yakası itirafı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:58 Pendik Köprüsü'nde Yol Verme Tartışması Kanlı Kavgaya Dönüştü!
  2. 10:54 2 kişinin Hayatını Kaybettiği Toprak Kayması Olayında 1 Gözaltı
  3. 10:51 Define ararken mağarayı çökerttiler: 3 kişi hayatını kaybetti
  4. 10:47 Altın ve Dövizdeki Dalgalanma: Piyasaları Etkiliyor
  5. 10:46 Fatih Altaylı: İktidar ortakları, neden korktunuz
  6. 10:42 İnceleme devam edecek: Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi
  7. 10:41 Taham İnşaat'ın 11 Yıllık Öyküsü: İflas Kararıyla Son Buldu
  8. 10:36 Sabah belediye başkanı akşam aktör: Erdal Beşikçioğlu'nun yeni hayatı
  9. 10:33 FETÖ'ye Darbe: İçişleri Bakanlığı Operasyonla 60 Şüpheliyi Yakaladı!
  10. 10:32 Gülsen Solaker: Yeni Anayasa tartışmasında kim nerede duruyor?
  11. 10:30 Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi Yükselişle Açıldı
  12. 10:27 MHP’li belediye giderayak geziye 8.7 milyon ödedi
  13. 10:27 Panathinaikos'un Samet Akaydın Krizi: Bonservis Pazarlıkları Sürüyor
  14. 10:21 Mustafa Varank ile Bilal Erdoğan arasında ıstakoz ‘goyguyu’
  15. 10:18 Ukrayna'daki Rus Saldırısında 18 Ölü, 60 Yaralı: Chernigiv Kenti Hedefte
  16. 10:17 Parti Meclisi toplanıyor: CHP’de grup başkanvekilliği yarışı
  17. 10:15 Simitte KDV Düzenlemesi: Pastane ve Kafelerde Fiyatlar Artıyor
  18. 10:10 İstanbul'da Olumsuz Hava Koşulları Deniz Ulaşımını Etkiledi: Sefer İptalleri Yaşandı
  19. 09:54 Kızılaycı müteahhide sessiz tahliye: 70 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi tahliye oldu
  20. 09:50 Ankara Emniyeti'nde operasyon skandalı: 'Yanlışlıkla' bir hakimin evine baskın yapıldı
Otomotiv Haberleri