Atakaş Hatayspor - Demir Grup Sivasspor maçının ardından basın toplantısı düzenlendi

Atakaş Hatayspor - Demir Grup Sivasspor maçının ardından basın toplantısı düzenlendi

Atakaş Hatayspor - Demir Grup Sivasspor maçı... Süper Lig'in 7'nci haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında karşılaştığı Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ömer Erdoğan: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Rıza Çalımbay: Bu oyun bizi kurtarmaz

Süper Lig'in 7'nci haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında karşılaştığı Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, konuşmasına, İzmir'deki deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar dileyerek başladı. Ömer Erdoğan, maç için yaptığı değerlendirmede ise oynanan oyundan memnun olduğunu dile getirdi.

ÖMER ERDOĞAN: OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından 20 günlük süreçte çok fazla antrenman yapamadıklarını ve bu maça 2-3 takım antrenmanı ile hazırlandıklarını anlatan Erdoğan, "Sağ olsun oyuncularım sahada karakter gösterdiler. Maçın son dakikasına kadar, hatta 10 kişi kalmasına rağmen galibiyeti arayan bir takım vardı sahada. İyi mücadele ettik, rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Daha iyi olmamız gerektiğini biliyoruz ama bu oyuncu grubuyla inşallah daha çok çalışarak daha güzel sonuçlar alacağız. Gönül isterdi ki bugün kendi evimizde, Hatay'da ilk defa ışıklandırma altında oynanan maçı galibiyetle bitirmek ama kısmet değilmiş. Ben oyuncularımla gurur duyuyorum. Biz bu oyuncu grubuyla çok daha güzel başarılara imza atacağız" dedi.

RIZA ÇALIMBAY: BU OYUN BİZİ KURTARMAZ

Maça çok iyi başladıklarını söyleyen Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise istedikleri golü bulduklarını fakat çok kısa sürede de gol yediklerini belirtti.

Yedikleri golün kendilerini çok üzdüğünü vurgulayan Çalımbay, "Çünkü maçtan önce konuştuğumuz şekilde, dikkat etmemiz gereken bir şekilde gelişti pozisyon. Maalesef öyle gol yedik. Ondan sonra ortada bir maç geçti, yani Hatayspor da kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik. 10 kişi kaldıklarında Hatayspor, bizle pozisyon yakaladılar, biz de yakaladık. Güzel bir maç geçti. Ama oyun olarak kendi adımıza baktığımız zaman bu oyun bizi kurtarmaz, yani hiçbir türlü kurtarmaz. Bizim bu oyunun çok çok üstüne çıkmamız gerekiyor. Sakat oyuncularımız var, hazır olmayan oyuncularımız var, sakat sakat oynayan var. Şu an sıkıntılı bir durumdayız bu konulardan dolayı. Ama Perşembe günü Karabağ maçı var, arkasından iki gün sonra Galatasaray maçı var. Hep böyle sıkı maçlar oynuyoruz. Tek düşüncemiz bu iki maçı güzel bir şekilde bitirip, o 15 günlük arayı iyi bir şekilde değerlendirip, sakat arkadaşlarımız da geldikten sonra hem ligde hem de Avrupa'da çok daha başarılı olacağız" diye konuştu.

 

"Atakaş Hatayspor - Demir Grup Sivasspor maçının ardından basın toplantısı düzenlendi" haberi, 02 Kasım 2020 tarihinde yazılmıştır. 02 Kasım 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Atakaş Hatayspor - Demir Grup Sivasspor maçının ardından basın toplantısı düzenlendi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Atakaş Hatayspor - Demir Grup Sivasspor maçının ardından basın toplantısı düzenlendi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:37 Rönesans Rezidans Faciası: Müteahhidin Çarpıcı Savunması 'Bina Yan Yattı, Çökme Olmadı'
  2. 18:31 Sulusaray Depremi: Tokat'ta Meydana Gelen 5.6 Büyüklüğündeki Sarsıntı Çevre İlleri de Etkiledi
  3. 18:26 Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu Gözlemlemek İçin İstanbul'a Gözlemci Gönderdi
  4. 18:20 Web Bağlantısı Sorunlarına Hızlı Çözümler: İnternet Deneyiminizi İyileştirin!
  5. 18:14 Senatör Nelson: Çin'in Gizli Uzay Programları ABD'yi Uyandırmalı
  6. 18:09 İran Komutanı: İsrail'in Nükleer Tesise Saldırı Tehdidi, Politika Değişikliğine Neden Olabilir
  7. 17:59 Domateslerin Uzun Süre Taze Kalması İçin Pratik Yöntemler
  8. 17:52 Antalya'daki Teleferik Kazası: Tutuklu Belediye Yetkililerinin İtirazı Reddedildi
  9. 17:37 İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına adayı oldu!
  10. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  11. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  12. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  13. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
  14. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
  15. 17:10 Et ve Süt Kurumu'ndan Büyük Zam: Yüzde 25 Artış!
  16. 17:03 CHP'den Beştepe'ye: Özgür Özel'den Randevu Talebi
  17. 16:59 Fenerbahçe'de eski yönetici Şekip Mosturoğlu aday oldu!
  18. 16:57 Çernihiv'e Yapılan Hava Saldırısında Ölü Sayısı 18'e Yükseldi
  19. 16:53 AB Liderler Zirvesi: Yatırım ve Rekabet Gücü Gündemde
  20. 16:46 Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Yapılmayacak
Spor Haberleri