Atatürk'e küfür eden şahıs tutuklandı! Savunması ise "ilaçların etkisindeydim" oldu

Atatürk'e küfür eden şahıs tutuklandı! Savunması ise

Atatürk'e küfür eden şahıs tutuklandı! Savun... Adana'da bir veteriner kliniğinde yaşanan olayda, kedisini götüren Bülent Yılmaz (53), eşine ve klinik çalışanına yönelik küfürlü saldırıda bulunarak, Atatürk portresine hakaret etti.

Adana'da bir veteriner kliniğinde yaşanan olayda, kedisini götüren Bülent Yılmaz (53), önce eşine, ardından klinik çalışanı Melek Nida Şahin'e ve Atatürk portresine yönelik hakaret içeren sözlerle gergin anlar yaşattı. Olayın cep telefonu kamerasına yansıması üzerine polis ekipleri harekete geçerek Yılmaz'ı gözaltına aldı.

KÜFÜRLÜ SALDIRI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Veteriner kliniğinde yaşanan olay, Yılmaz'ın eşine ve klinik çalışanı Şahin'e yönelik küfürlü saldırısını içeren cep telefonu görüntüleri ile ortaya çıktı. Aynı zamanda Atatürk portresine hakaret eden Yılmaz, görüntülerin polis tarafından değerlendirilmesi sonucunda hemen gözaltına alındı.

YILMAZ: "AMELİYAT İLAÇLARININ ETKİSİNDEYDİM"

Gözaltına alınan Yılmaz, ifadesinde yakın zamanda geçirdiği ameliyat nedeniyle kullandığı ilaçların etkisinde olduğunu ve pişmanlık duyduğunu belirtti. Ancak, yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VETERİNER ÇALIŞANI ŞAHİN ŞİKAYETTE BULUNDU

Olayın ardından sağlık kontrolüne giden Melek Nida Şahin, darp raporu alarak Yılmaz hakkında şikayette bulundu. Veteriner kliniği yetkilileri ise olaya ilişkin adli sürecin takipçisi olacaklarını belirtti. Nida Şahin, açıklamalarında "Kadınlar hakkında genellemeler yapmaya başladı. Kızı yanıma gelerek, "Babam normalde hayvanları çok sever ama biraz sinirli. O yüzden böyle davranıyor" demesi üzerine ben de olağan şeyler olduğunu söyledim. Bu sırada bana doğru dönerek, "Kadın değil mi, hepsi aynı işte" diyerek küfür etmeye başladı. Sinirlendim ama duymamazlıktan gelerek masama oturdum. Masamın üzerinde Atatürk portresi vardı. Portreye bakıp daha sonra bana, "Sen Atatükçü müsün?" ben de "Evet" dedim. Atatürkle ilgili ileri geri konuşup hakaret ve küfürler etmeye başlayınca uyardım. Daha sonra küfrün dozunu artırdı. Bende kendisine "Burada Atatürk'e hakaret edemezsin" diye tepki verince "İstediğim yerde istediğim gibi konuşurum" dedi. Klinikten çıkmasını istedik. Küfürlerini benim şahsıma yöneltmeye başladığında görüntü çekmeye başladım. Görüntü çektiğimi görünce Atatürk'e olan küfürlerine devam etti ve daha sonra beni darbedip daha sonra gitti. Olaydan sonra hastaneye gittim ve darp raporu alıp şikayetçi oldum. Kendisini "hukuka" teslim ediyorum. Bundan sonra hiç kimse Atatürk'e ve şerefli Türk kadınlarına hakaretlerde bulunma cesaretinde bulunmasın" ifadelerine yer verdi.

"Atatürk'e küfür eden şahıs tutuklandı! Savunması ise "ilaçların etkisindeydim" oldu" haberi, 07 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 07 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Atatürk'e küfür eden şahıs tutuklandı! Savunması ise "ilaçların etkisindeydim" oldu haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Atatürk'e küfür eden şahıs tutuklandı! Savunması ise "ilaçların etkisindeydim" oldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

Sara Ö Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:27 Dolar Kuru Çöküşte! Ünlü Ekonomist Tarih Verdi: 25 TL'ye Düşecek!
  2. 11:09 Diyabetliler Dikkat! Baklavaya Şekersiz Eşlikçi Bulundu! Karadeniz'lilerin Sırrı
  3. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  4. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  5. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  6. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  7. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  8. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  9. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  10. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  11. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  12. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  13. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  14. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  15. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  16. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  17. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  18. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  19. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  20. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Türkiye Haberleri