Avrupa Futbol Şampiyonası e-ticaret satışlarını yükseltti!

Avrupa Futbol Şampiyonası e-ticaret satışlarını yükseltti!

Avrupa Futbol Şampiyonası e-ticaret satışlar... E-ticaret platformu n11, Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanının başladığı bugünlerde televizyonlar, ses sistemleri, projeksiyon cihazları, futbol formaları gibi ürünler de göz kamaştırıyor. Heyecan oldukça fazla..

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın başlaması futbol taraftarlarının heyecanını zirveye çıkarırken, aynı zamanda evindeki futbol deneyimini geliştirmek isteyenlerin satın alma eğilimlerini de etkiledi. N11'in paylaştığı verilere göre futbol tutkunlarının özellikle TV ve ses sistemi kategorilerinde aramaları ve satışları ciddi oranda arttı.

AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI'NIN BAŞLAMASI HEYECAN YARATTI 

Football EC, TV ve ses sistemlerine ilgiyi arttırdı. Büyüme ve Dijital Pazarlama Direktörü Orhan Tüzinoğlu, bu konuyla ilgili şunları söyledi:

"Futbol EC, TV ve ses sistemlerine ilgiyi artırdı Futbol EC Sonu Tüketicilerin maç izlemeyi evlerinin rahatlığında getirmek istedikleri son yıllarda, yüksek çözünürlüklü akıllı TV'lere ve verimli ses sistemlerine olan talebin arttığı, TV'lerin ses çoğaltma cihazları ve internet üzerinden yapılan aramaların da arttığı söylenebilir. projektör cihazları geçen aya göre yüzde 400'ün üzerinde artış gösterdi. Ayrıca futbol forması, krampon ve futbol topu gibi ürünlere olan talepte de ciddi bir artış yaşandı. N11 TV ve ses sistemi kategorisine baktığımızda Mayıs 2024'te bir önceki aya göre sipariş hacminde yüzde 35 artış yaşandığını görüyoruz. Nisan 2024'ten bu yana satılan TV ürünlerinden özellikle 65 inç, 75 inç ve 85 inç TV'lerin satışları ciddi oranda artarken, OLED ve QLED TV'ler de büyük ilgi gördü. Kullanıcılar evlerinin rahatlığında turnuvaları izlerken aynı zamanda video oyunları ve konsollarla da ilgileniyorlar. "Bu kategorideki ürünler de mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 30 artış gösterdi."

Tüzinoğlu, şöyle konuştu: "Futbol çılgınlığı devam ederken platformumuzda futbol ürünlerinin satışında da bir önceki yıla göre yüzde 80 artış bekliyoruz. "Bir şirket olarak, futbol taraftarlarının bu heyecanı en iyi şekilde deneyimleyebilmeleri için çok çeşitli ürünlerimiz ve uygun fiyatlarımızla hizmet sunmaya devam edeceğiz." Dedi. Avrupa şampiyonası". Futbol keyfini artırmak isteyenler için yüksek çözünürlüklü akıllı televizyonlar, yüksek performanslı ses sistemleri, taşınabilir projeksiyon cihazları ve ekranlar gibi ürünlerde uygun fiyatlı seçenekler bulunuyor. ve portatif hoparlörlerin yanı sıra tuttuğu takımın formasını giymek ve kaliteli futbol ekipmanlarıyla sahaya çıkmak isteyenler için de geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor..

"Avrupa Futbol Şampiyonası e-ticaret satışlarını yükseltti!" haberi, 18 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 18 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Avrupa Futbol Şampiyonası e-ticaret satışlarını yükseltti! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Avrupa Futbol Şampiyonası e-ticaret satışlarını yükseltti! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 21 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:47 Dolandırıcıların IBAN Yöntemi Şaşkınlık Yarattı: Hesabınız Anında Boşaltılabilir!
  2. 01:34 Hatay’da Sağanak Yağış Kabusu: Evlerde Su Baskını, Caddelerde Trafik Durdu!
  3. 01:24 Resmi Gazete'de Sıcak Gelişme: Cevdet Yılmaz’a Vekalet Yetkisi Verildi!
  4. 01:18 Adıyaman Depremi: Bilirkişi Raporunda Müteahhitler Asli Kusurlu!
  5. 01:11 İsrail'in Saldırıları Seyahat Planlarını Alt Üst Etti: O Uçuşlar İptal Edildi!
  6. 01:10 İstanbul Valiliği ve AKOM 4 ilçeye yönelik önemli uyarılarda bulundu!
  7. 01:09 Resmi Gazete’de Yayımlandı: Altı Üniversiteye Yeni Rektör!
  8. 01:09 Yeliz Yeşilmen'den Gündem Olan Sözler: "Üzüleceksem Lüks Arabada Üzüleyim!"
  9. 01:08 Bakanlıkta Kadro Değişimi: Yeni İsimler Göreve Geldi
  10. 01:01 Bahar Candan Tahliye Oldu: 'Kilo Aldım, Çok Çirkinim Şu An!
  11. 00:50 Pendik’te Tedbirsiz Kalıp Sökümü! Tahtalar Yola Düştü, Tehlike Saçtı
  12. 00:49 TCMB'den Piyasalara Yön Verecek Değişiklik: Zorunlu Karşılık Oranları Yenilendi!
  13. 00:49 Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Elektrikli Araç Hamlesi!
  14. 00:49 Türkiye Siber Silah Atağına Hazırlanıyor: Yeni Yatırımlar Yolda!
  15. 00:43 Kadıköy Sahilinde Şok Anlar: İki Erkek Cinsel İlişkiye Girdi!
  16. 00:33 Tophane’de Çekilen Cinsel İlişki Görüntüleri Tepki Çekti
  17. 00:33 Sinan Ateş'in Ablasından Sert Uyarı: 30 Eylül'de Adaletin Üstü Kapansın İstemiyoruz!
  18. 00:25 Bakan yardımcısı ve rektör atamaları, 21 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı
  19. 00:25 Star Yazarı 'Oral Seks' Tartışmasına Tepki: "Neredesin Ey Sultan Abdülhamid!"
  20. 00:22 Acun Ilıcalı'yı mutluluktan havalara uçuran haber!
Ekonomi Haberleri