AXS Coin Dahil 7 Altcoin Bitlo Borsasında İşleme Açıldı

AXS Coin Dahil 7 Altcoin Bitlo Borsasında İşleme Açıldı

AXS Coin Dahil 7 Altcoin Bitlo Borsasında İş... Türkiye’nin köklü kripto para borsalarından Bitlo.com, Eylül ayı içerisinde 7 yeni altcoini alım-satıma açtı.

Türkiye’nin köklü kripto para borsalarından Bitlo.com, Eylül ayı içerisinde 7 yeni altcoini alım-satıma açtı. Yalnızca gelecek vadeden kripto para birimlerini listelemesi ve güvenli kripto para ticaretini en önemli politika olarak benimsemesiyle bilinen Bitlo, kullanıcıların yatırımlarından kârlı çıkmalarını amaçlıyor. 

Bitlo borsasında yeni listelenen altcoinler arasında AXS ve DYDX’in yanı sıra, FTM, 1INCH, COTI, CELR ve SAND gibi kripto para birimleri var. Bunların her biri son 3 ayda %50 ile %200+ üzerinde değer kazandı. Ayrıca listeye eklenen yeni tokenlardan ikisi (AXS ve SAND), Blokzincir tabanlı oyunlarda kullanılan token olma özelliği taşımaktadır.

Axie Infinity (AXS) - Hazirandan Bu Yana %500 Değer Kazandı

Pokemon’dan ilham alan Axie Infinity, bireylerin ekosisteme katkılarıyla ve oyun yetenekleri ile AXS coin kazanabilecekleri bir oyundur. Blockchain’i dünyaya tanıtmanın eğlenceli ve eğitici bir yolu olarak inşa edilen Axie oyun evreninde, oyuncular; evcil hayvanları için savaşabilir, eşya toplayabilir, hatta krallık dahi kurabilir.

Axie’nin diğer bilgisayar oyunlarından farkı ise Blockchain tasarımı ile oyuncuların ekosisteme sağladığı katkılardan dolayı AXS ile ödüllendirilmesi. Bir numaralı Ethereum oyunu olarak anılan Axie, şu ana kadar 6.400'den fazla ETH gelir elde etti. Axie Infinity (AXS) tokenları toplam 270 milyon token arzına sahiptir.

DYDX (dYdX) - 1 Ayda 12 $’dan 23 $’a Çıktı!

Ethereum Blokzincir’i üzerinde çalışan DYDX token, dYdX topluluğunun layer 2 protokolünü yönetmesini sağlayan bir tokendır. dYdX platformu, kullanıcıların kendi cüzdanları ile bağlanıp işlem yapabilmesine olanak tanır. Bu platformda borç alıp verilebilir, kaldıraçlı işlem yapılabilir ve vadeli pozisyon açılabilir. dYdX tamamen merkeziyetsiz bir yapıdadır ve margin trading yapmaya olanak tanımaktadır. DYDX’nin toplam arzı 1.000.000.000 adet iken şu an dolaşımda olan arz miktarı 55.680.000 adet DYDX’dir.

Temmuz’dan Bu Yana ARTAN Fantom (FTM)

Fantom (FTM), DAG (yönlendirilmiş döngüsel grafik) tabanlı bir akıllı sözleşme platformudur. Halka açık dağıtılmış defter teknolojilerinin ölçeklenebilirlik sorunlarına çözüm getirmeyi ve dünyadaki tüm işlem araçları arasında uyumluluk sağlamayı hedeflemektedir.

FTM coin, üst düzey gizlilikle işlem yapmaya olanak tanıyan CryptoNode algoritmasını temel alan ilk kripto para olma özelliği taşımaktadır. Ayrıca CryptoNode madencilik protokolü sayesinde pahalı madencilik donanımlarına gerek duyulmadan 64-bit CPU aracılığıyla madencilik yapılabilmektedir. Maximum arzı 3.175.000.000 FTM olan Fantom Coin’in şu anki toplam arz miktarı 2.545.006.273 adet FTM’dir.

1inch (1INCH) - Ayı Sezonu Sonrası Son 5 Ayın Zirvesinde

Merkeziyetsiz (DEX) kripto para borsası 1inch, diğer merkeziyetsiz borsaları tarayarak en iyi fiyatın bulunabilmesini sağlayan bir platformdur. Platforma ait 1INCH tokenı ise Aralık 2020’de “yönetim tokenı (governance token)” olarak hem ERC-20 hem de BSC altyapısı ile çift tabanlı şekilde piyasaya sürülmüştür. Ethereum akıllı sözleşmeleri kullanılarak oluşturulan 1INCH tokenları, sahiplerine platform üzerinde yönetişim imtiyazı sağlamaktadır. Herhangi bir merkezi olmayan özerk bir topluluk tarafından yönetilen 1inch kripto para borsası, tamamen merkeziyetsizleşebilmiş nadir platformlardan biridir.

The Sandbox (SAND) Nedir?

Merkeziyetsiz bir sanal dünya olan The Sandbox; oyuncuların dizayn ve paylaşım yapabildiği, oyun içi varlıkları satabilme yetkisine sahip olduğu sanal bir dünyadır. Blokzincir tabanlı Sandbox metaverse evreninde oyuncular ürettikleri değer için SAND koin ile ödüllendirilir. SAND token, Ethereum Blokzincir’i üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 yardımcı program tokenı olma özelliği taşımaktadır. Böylece oyuncular, inşa ettikleri oyun deneyimini, Ethereum Blokzincir’inde SAND token kullanarak paraya dönüştürebilirler.

COTI (COTI) Nedir?

“Currenty Of The Internet”in kısaltması olan COTI, internetin para birimi anlamına gelmektedir. Kuruluşların, kendi ödeme çözümlerini oluştururken, zamandan ve paradan tasarruf edebilmelerini amaçlamaktadır. Bu amaç için herhangi bir para birimini dijitalleştirme konusunda yetki veren ilk kurumsal düzeyde fintech platformudur. COTI’nin ana hedefi, küresel ticareti kolaylaştırmak için merkezi olmayan ve ölçeklenebilir bir ödeme ağı kurmaktır.

Celer (CELR) Nedir?

Polkadot ekosisteminin bir parçası olan Celer (CELR), popüler Blokzincirlerden bazılarının çeşitli yeni ürün ve protokoller aracılığıyla karşılaştığı ölçeklendirme sınırlamalarını çözmek için tasarlanmıştır. Zincir dışı işlemlerin yönetimini sağlayan Celer platformu, ödemeler ve akıllı sözleşmeler için hızlı, basit ve güvenli zincir dışı işlem yapma olanağı sunmaktadır.

CELR, COTI, 1INCH, SAND, FTM, AXS, DYDX al-sat için Bitlo’ya üye olup, hızlı ve güvenli bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

7/24 olarak destek sunan müşteri hizmetlerine [email protected] üzerinden ulaşılabilmektedir.

Sponsorlu içeriktir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  2. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  3. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  4. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  5. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  6. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  7. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  8. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  9. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  10. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  11. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  12. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  13. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  14. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  15. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  16. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  17. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  18. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  19. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
  20. 00:01 İbrahim Tatlıses ve Oğlu Ahmet Tatlıses Arasındaki Mahkeme Süreci Sürüyor: İddialar ve Açıklamalar
Kripto Para Haberleri