Aydın Belediyesi'nden takdir toplayan proje! Üreticiden alınıp ücretsiz olarak dağıtılıyor

Aydın Belediyesi'nden takdir toplayan proje! Üreticiden alınıp ücretsiz olarak dağıtılıyor

Aydın Belediyesi'nden takdir toplayan proje!... Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak'ta portakal üretimi yapan çiftçileri zor günlerinde yalnız bırakmadı. Hayata geçirilen proje kapsamında, fiyat artışları nedeniyle mağdur olan üreticilerin elinde kalan 100 ton portakal satın alınarak ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz dağıtıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak'ta portakal üretimi yapan çiftçilerin sıkıntılarını gidermek amacıyla harekete geçti. Fiyat artışları nedeniyle mağdur olan üreticilerin imdadına yetişen belediye, 100 ton portakal satın alarak ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz dağıtmaya başladı.

ÇERÇİOĞLU: "ÜRETİCİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla hayata geçirilen proje kapsamında, portakal üreticilerine destek sağlanıyor. Çerçioğlu, "Hiçbir üreticimizin mağdur olmasına göz yumamayız. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de çiftçilerimizin, üreticilerimizin yanındayız, yarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Aydın Büyükşehir Belediyesi üreticilerimizin tarlada, ağaçta kalan ürününün her zaman alıcısıdır." açıklamasında bulundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖRNEK PROJELERE İMZA ATIYOR

Daha önce de bamya, erik, nar, patates ve çilek üreticilerine destek olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, portakal üreticilerini unutmuyor. Başkan Çerçioğlu'nun sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde hayata geçirilen bu projenin diğer belediyelere de örnek olması bekleniyor.

ÜRETİCİLERDEN TEŞEKKÜR: "BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"

Portakal üreticileri, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti. Üreticiler, diğer belediyelerin de benzer desteklerle çiftçilere yardım etmesini umut ediyor.

Portakal üreticisi Özkara, "Büyükşehir Belediyesi'nde ki berberinden tutun sağlıkçısına kadar bütün hizmetlerden memnunuz, derdimize derman oluyorlar. Bu işi yaptığı, paylaştırdığı, dağıttığı, üreticinin malını aldığı, bana da tam zamanında gelip yardımcı olduğu için Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ederim. Benim 30 tonun üzerinde malım var, onu da şimdi Aydın Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara dağıtmak için alıyor. Ben Başkanımız Özlem Çerçioğlu'ndan çok memnunum, onu çok seviyorum. Hem benim hem de tüm üreticilerimizin yanında olduğu için kendisine çok teşekkür ederim" dedi.

Başka bir portakal üreticisi Aysan ise Aysan, "Narenciyemizi, portakalımızı topladık, fakat pazar konusunda sıkıntı yaşadık; biz ürettik, ürün elimizde kaldı. Şu anda ki masraflar fiyatlarımızı kurtarmıyor. Başkan Çerçioğlu'nun bu projesi de isabetli bir karar. Aydın'ın nüfusunun hepsi zengin değil, Aydınlı birçok vatandaşın portakal alıp yeme gibi bir imkânı yok. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bu portakalı sosyal hizmet olarak değerlendirmesi yerinde bir karar, umarım diğer belediyelere de örnek olur. Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Şehir dışında yaşayan üreticilerin aileleri de Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri nedeniyle minnettarlıklarını ifade etti. Özellikle portakal üreticilerinin ekonomik sıkıntılarını hafifletmek adına başlatılan bu projenin, sosyal yardımlaşma anlamında önemli bir örnek teşkil ettiği belirtildi.

"Aydın Belediyesi'nden takdir toplayan proje! Üreticiden alınıp ücretsiz olarak dağıtılıyor" haberi, 19 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 19 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yerel Gündem kategorisi altında bulunan Aydın Belediyesi'nden takdir toplayan proje! Üreticiden alınıp ücretsiz olarak dağıtılıyor haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Aydın Belediyesi'nden takdir toplayan proje! Üreticiden alınıp ücretsiz olarak dağıtılıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yerel Gündem konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

Sara Ö Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:11 Londra'da Kılıçlı Saldırı: 2 Polis ve En Az 5 Kişi Yaralandı
  2. 15:56 Fenerbahçe Beko, Monaco karşısında!
  3. 15:56 Altınay Savunma Teknolojileri, F-16'lar İçin Çoklu Bomba Salan Sistemi Geliştiriyor
  4. 15:52 Endonezya'da Ruang Yanardağı Yeniden Patladı: Alarm Seviyesi Yükseldi, Havaalanı Kapatıldı
  5. 15:48 Şiddet İddialarına Savunma: TikTok Fenomeni 'Karagül'den Şok Açıklama
  6. 15:45 Kızılcık Şerbeti'nde Olay! Doğa ve Giray öpüştü!
  7. 15:44 Fenerbahçe Beko, Kritik Maç Öncesi Hazır
  8. 15:39 Ankara'da ekmeğin fiyatı arttı
  9. 15:38 Özel Tasarruf Genelgesi'ne sert eleştiri: "İsrafın kaynağı olanlar israfı durduramazlar"
  10. 15:38 Gelin Damada Öyle Bir Şov Yaptı Ki! Resmen Dansöz Oldu!
  11. 15:37 Kolombiya'da Helikopter Kazası: 9 Asker Hayatını Kaybetti
  12. 15:35 Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon itirafı geldi: "Tahminlerimizin üzerinde!"
  13. 15:34 Fenerbahçe'den İsmail Kartal ve Dzeko çıkışı!
  14. 15:34 Bakan Özhaseki: Sene Sonuna Kadar 200 Bin Konut Teslim Edilecek
  15. 15:28 IBAN'a para gönderme cezası belli: Fiş başına rekor ceza!
  16. 15:28 Ensar Vakfı, İsrail'le ticareti inkar etmeye çalışırken doğruladı
  17. 15:27 Ünlü Model Didem Soydan'dan Bornozlu Haller!
  18. 15:27 Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması
  19. 15:23 Görsel Kişilik Testi: Kendine Güven mi, Endişe mi?
  20. 15:18 Kibariye'den İhanet İddialarına Skandal Sözler ile Savunma!
Yerel Gündem Haberleri