Aytemiz Türkiye Rallisi'nde yarışacak takıma sponsor oldu!

Aytemiz Türkiye Rallisi'nde yarışacak takıma sponsor oldu!

Aytemiz Türkiye Rallisi'nde yarışacak takıma... Aytemiz, WRC Türkiye Rallisi’nde yarışacak BC Vision Motorsport'a sponsor oldu. 2019'da Türkiye Ralli Takımlar şampiyonu olan BC Vision Motorsport takımı bu sezon 18-20 Eylül tarihleri arasında Aytemiz’in sponsorluğunda yarışacak.

2017 yılından bu yana ‘Motorcu Dostu İstasyon, Motorcu Dostu Trafik, Karavan Dostu, Yolların Efendisi’ gibi projeleri ile trafikte seyahat eden farklı tipteki tüm araç kullanıcıların hayatına dokunduğunu hatırlatan Aytemiz, WRC Türkiye Rallisi’nde yarışacak BC Vision Motorsport takımına sponsor oldu. 2019 Türkiye Ralli Takımlar şampiyonu olan BC Vision Motorsport takımı bu yıl Marmaris’te 18-20 Eylül tarihleri arasında Aytemiz’in desteğiyle yarışacak.

ÜNLÜ PİLOTLAR YARIŞACAK

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5.yarışı Türkiye Rallisi, ülkenin ev sahipliği yaptığı en büyük spor organizasyonlarından biri olacak. Dünyaca ünlü pilotları ağırlayacak Türkiye Rallisi 3 gün boyunca Marmaris, Ula ve Datça bölgelerindeki özel etaplarda devam edecek. 132 sporcunun start alacağı Ralli’de 2019 Türkiye Ralli Takımlar Şampiyonu BC Vision Motorsport’un ekipleri, 2017 ve 2018 Türkiye Ralli Şampiyonu Burak Çukurova ve Co-pilotu Burak Akçay ile takıma yeni katılan genç Pilot Buğra Banaz ve Co-pilotu Gürkal Menderes ikilisi Skoda Fabia R5 ile yarışacaklar. 223 km’si özel etap olmak üzere toplam 12 etap ve 708 km’den oluşan WRC Türkiye Rallisi’nde tüm ekiplerin oldukça kırıcı toprak etaplarda mücadele verecekleri belirtildi.

“SPORA VE SPORCUYA OLAN DESTEĞİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Aytemiz Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Özge Kansu Gökçek BC Vision Motorsport takımına sponsor olmalarıyla ilgili “2017 yılında başlattığımız Motorcu Dostu İstasyon projemizden bu yana motosiklet camiasının bir parçası olduk diyebilirim. Motor sporları dünyasına ise ilk olarak 2018 yılında dünya motokros şampiyonasının Türkiye etabına sponsor olarak başladık. Ardından bu yıl Transanatolia rallisinde Dr. Deniz Algün’e destek verdik.  Şimdi ise WRC Türkiye Rallisi’nde yarışacak geçen yılın şampiyonu BC Vision Motorsport takımını destekliyoruz. Aytemiz olarak bundan sonra da farklı alanlarda spora ve sporcuya olan desteğimizi devam ettireceğiz” dedi.

“TÜRKİYE’DE MOTOR SPORLARININ GELİŞMESİ İÇİN ŞİRKETLERİN  DESTEĞİ ÖNEMLİ”

BC Vision takımının pilotu Burak Çukurova ise Aytemiz’in sponsorluğuyla ilgili olarak “Bu rallide amacımız hem Dünya Şampiyonası klasmanı olan WRC 3 klasmanında podyumda olmak hem de Türkiye Ralli Şampiyonası klasmanında 2 otomobille podyumda olmak. Takımların hedeflerine ulaşması ve Türkiye’de motor sporlarının daha da gelişmesi için şirketlerin maddi ve manevi desteğinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda Aytemiz’in takımımıza verdiği destekten dolayı büyük memnuniyet duyuyorum.” diye konuştu.

"Aytemiz Türkiye Rallisi'nde yarışacak takıma sponsor oldu!" haberi, 17 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 17 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Aytemiz Türkiye Rallisi'nde yarışacak takıma sponsor oldu! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Aytemiz Türkiye Rallisi'nde yarışacak takıma sponsor oldu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  2. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  3. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  4. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  5. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  6. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
  7. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  8. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  9. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  10. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  11. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  12. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  13. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  14. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  15. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  16. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  17. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  18. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  19. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  20. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
Spor Haberleri