Ayvalık'ta rezalet: Kadına şiddet bu sefer sahile indi!

Ayvalık'ta rezalet: Kadına şiddet bu sefer sahile indi!

Ayvalık'ta rezalet: Kadına şiddet bu sefer s... Ayvalık'ta gittikleri bir eğlence mekânında annesi ile birlikte darp edildiğini öne süren 21 yaşındaki Açelya Çelik, mekânın işletmecilerinden şikâyetçi olurken darp raporunda burnunda kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler olduğu belirtildi.

Ayvalık'ta gittikleri bir eğlence mekânında annesi ile birlikte darp edildiğini iddia eden 21 yaşındaki Açelya Çelik, mekânın işletmecilerinden şikâyetçi oldu. Darp raporunda burnunda kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler olduğu belirtilen genç kız, “Kadına şiddet artık son bulsun. Başka kimsenin başına gelmesini istemiyorum" dedi.

"YÜZÜME YUMRUK ATTI" 

O anlarda çok korktuğunu ve hala tehdit mesajlarını aldığını söyleyen Açelya Çelik, “Ayvalık Sarımsaklı 'da annem ve arkadaşlarımla birlikte eğlenmek amaçlı bir beach cluba gittik. Sipariş verdik ve gelen içeceğin menüde yazılanla aynı olmadığını belirttik. Mekân sorumlusunu çağırdık. İçeceğin tadına bakmasını istedik ama pandemiden dolayı bakmak istemedi. Biz de anlayışla karşıladık ve çözüm bulmasını istedik. 'Siz bunu içmişsiniz ben ne yapabilirim' dedi ve garsonlardan hesabı isteyip bizi küfürlerle mekândan kovdu.

Ben tavrını yanlış bulduğumu söyleyince, kendisi de bir kadın ve bana küfretti. Böyle olunca annem üzüldü ve tepki vermek istedi. Daha sonra mekândakiler bize karşı çıkmaya çalıştılar. Daha sonra mekânın sahibi olan erkek bir kişi geldi kolumdan tutup beni sarstı ve gitmemizi istedi. Ben de 'ne yapıyorsun sen' dediğim zaman yüzümü yumruklamaya başladı. Yüzümde hala şişlikler var" şeklinde konuştu.

5f2fe2962269a21fec8c78bb.jpg

"ANNEME DE VURDULAR" 

Annesine de küfürler edip vurduklarını iddia eden genç kız, olaydan hemen sonra jandarmaya gittiklerini söyledi. Yapılan testte alkolsüz çıktığını söyleyen Çelik, “Daha sonra arkadaşım jandarmayı aradı. Jandarma geldi tutanak tutuldu. Beni hastaneye götürdüler. Burnumda kırık var. Darp raporum var. Kanama da oldu. Aynı şekilde anneme de vurdular. Jandarma bizi acile götürdüğünde alkol testi yaptılar zaten. 0.16 promil alkol çıktı. Jandarma da zaten alkolsüz olduğumuzu söyledi" ifadelerini kullandı.

5f2fe27d2269a21fec8c78b9.jpg

"ŞİKÂYETİNİ GERİ ÇEKMEZSEN GELECEĞİN MAHVOLUR" 

Mekân sahiplerinin olay sonrası kendisini tehdit ettiğini belirten Açelya Çelik, “Burnumda kırık var, dudaklarımda yüzümde ezilmeler var. Ama bunun dışında fiziksel acıdan çok manevi olarak bize uygulanan bu şiddet çok üzücü. Özellikle şu an Türkiye'de ve dünyada kadına şiddet bu kadar gündemdeyken ben öğrenciyim gencim ve ailemle gittiğim bir yerde böyle bir şey yaşamayı hiç düşünmezken bizim bile başımıza geldi. O yüzden bu işin manevi boyutu ve bizi suçlamaları bizi psikolojik olarak üzen bir şey. Hala mesajlar geliyor sen suçlusun diye. Arkadaşlarıma mesaj atıp tehditler savuruyorlar. Ben sizi dava edeceğim diyor. Orada da zaten tehdit etmişlerdi. Şikâyetinizi geri çekmezseniz İstanbul'a gelir sizi vururuz. Geleceğin mahvolur Açelya demişlerdi. Ve ben gerçekten korkmuştum. Sağ olsun jandarma her zaman yanımda olacağını söylediği için şikâyetçi ve davacı oldum" diye konuştu.

siddet-3152.jpg

İŞLETMECİDEN YAZILI AÇIKLAMA 

Öte yandan işletmenin sahiplerinden Mukaddes A.'nın da genç kız ve yanındakiler hakkında darp iddiasıyla şikâyette bulunduğu öğrenildi. Mukaddes A. yaptığı yazılı açıklamada," Geçtiğimiz akşam, isminin sonradan Açelya Nisa olduğunu öğrendiğim hanım ve beraberindeki 3 kişi plajımıza gelmişlerdir. Bu kişiler içki siparişi verdikten sonra, servis edilen içkinin alkol miktarını az bulmuş, ilave istemişlerdir. Çalışanımız her müşteriye yaptığımız gibi güleryüzle müşterinin isteğini yerine getirmiştir. Aradan bir süre geçtikten sonra personelimiz, konu müşterinin beni çağırttığını söylemiştir. Ben yanına gidince de “bu ne biçim içki… İç şunu… diyerek beni azarlamış, ben, “nasıl içeyim? Corona var.

Hem sonuna kadar içmişsiniz der demez müşteri bana hakaret ederek bardağı kafama fırlatmıştır. Çıkan gürültü üzerine müşteri ve bir çalışanım yanımıza koşmuş, avaz avaz bağıran kadını sakinleştirmek mümkün olmamıştır. Burnunun kanadığını söyleyen bu hanım kimsenin kendisine yumruk atmadığını ancak beni yaraladığını çok iyi biliyor. Kibarca çıkıp gitmesini istediğimiz müşterinin nede böyle bir şeye tevessül ettiğini anlamakta zorlanırken, konuyu maşer-i vicdan boyutuna taşıyıp linç kampanyası başlatmasının ardında farklı amaçlar olabileceği düşüncesindeyiz" dedi.

azılı açıklama şöyle devam etti "Bir kadın olarak asla ve kata bir kadının şiddete uğramasına değil vesile olmak, düşünemem bile. Kadın işletmeci olmam nedeniyle hayli elit bir kesime hitap etmem, ailelerin bizim plajımızı tercih etmesi tesadüf değildir. Ben bir kadın ve hatta kadın hakları savunucularının bayrak taşıyıcılarından biri olarak ne kendi işyerimde ne de başka bir ortamda bir kadının şiddet görmesini tasvip etmem, edemem. Son olarak, bu hanım paylaşımlarında 20 çalışanın üzerine yürüdüğünü savunuyor. Şayet Brezilya’daki Cobacabana olsaydı buna inanılabilirdi. Gündüz 3 kişiyle yürüttüğümüz işimizi gece 2 kişiyle sürdürmek durumundayız. Bunların hepsi ispatlı şahitlidir. Konu yargıya intikal etmiştir. Herkes bir şeyler söyler ama esas olan orada bulunan diğer müşterilerimizin beyanıdır"

"Ayvalık'ta rezalet: Kadına şiddet bu sefer sahile indi!" haberi, 09 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 09 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ayvalık'ta rezalet: Kadına şiddet bu sefer sahile indi! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ayvalık'ta rezalet: Kadına şiddet bu sefer sahile indi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  2. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  3. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  4. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  5. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  6. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  7. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  8. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  9. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  10. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  11. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  12. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  13. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  14. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  15. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  16. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  17. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  18. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  19. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  20. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
Gündem Haberleri