Aziz Yıldırım'dan "olağanüstü kongre" çıkışı!

Aziz Yıldırım'dan

Aziz Yıldırım'dan "olağanüstü kongre" çıkışı! "Benim derdim başkan olmak değil, bu gidişata çomak sokmak" Aziz Yıldırım son açıklamaları ile konuya son noktayı koydu! Fenerbahçe için çalışacağını söyleyen Yıldırım, Ali Koç'a seslendi! Olağanüstü kongre çıkışı...

Genel kurul üyeleriyle birlikte gelen F.Bahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, olağanüstü genel kurulda alınan kararları şöyle anlattı: "Fenerbahçe'nin hakkını koruyacağız, gerekirse ligden çıkacağız ama 4 kişi Kimsenin kendilerine tekrar aday olmaları için ceza verilmemesi gerektiğini söylemelerine izin vermediler, "Oyunu Kongre'ye taşıdılar ve 19 yaş altı takımına unutulmayacak işkenceler yaptılar, korkak adamlardır."

Fenerbahçe kulübünün başkan adayı Yıldırım, seçilmeleri halinde ilk hedeflerinin lig şampiyonluğu olacağını, bu olmazsa kurultay çağrısı yapacağını söyledi.

Yıldırım, F.Bahçe kulübünün fiili genel kurul toplantısı öncesinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Genel Kurul üyelerine projelerini anlattı.

images-38.jpg

"'Aziz Yıldırım ve arkadaşları kavga çıkarıyor' diyorlar, kongrede kavga etmeyeceğim"
Konuşmasına sezon sonunda Fenerbahçe'nin kazanacağı umuduyla başlayan Yıldırım. Hafta sonu kurultayında şunları söyledi: "Birkaç gündür 'Aziz Yıldırım ve arkadaşları kavga edecek' diyorlar. 2018'de de aynı şeyleri söylediler ama hiçbir şey olmadı. Biz, F.Bahçe'nin icraatlarını tarihe kirletmeyeceğiz. " Biz kavga etmiyoruz, bunu buradan söylüyorum. Aziz Yıldırım ya da Ali Koç'un kazanması önemli değil. Fenerbahçe'ye yakışır bir kongre olması için elimizden geleni yapacağız. "Orada kavga etmeyeceğim, mecbur kalırsam yaparım" dedi.

"Hayallerinin Rambo Okan'a yanak vermek olduğunu belirten Yıldırım, şunları söyledi: "Bunu başaramazsak bir yıl sonra kongreyi toplayacağım. Yanımda Carlo Ancelotti, Zico, Joachim Löw ve Aykut'un antrenörünü getirdim. Onlar ne yaptı? Gönderdiğim İsmail Kartal ve Ersun Yanal'ı getirdi. Seçim öncesi Ersun Yanali'yi isteyen kongre üyesine "Hayallerimin F.Bahçe'sini anlamıyorsunuz" demişti. Hayalleri Rambo Okan'ı öpmektir. Aziz Yıldırım, "İlk yıl hedef lig şampiyonluğu, ikinci yıl Avrupa şampiyonluğu, üçüncü yıl ise Şampiyonlar Ligi, finale çıkarsa" diye konuştu. : 
"Acıyı hepimiz biliyoruz. Bu acının ortadan kalkması gerekiyor. 2 Nisan'da siz de Fenerbahce'ye yapılan haksızlığı düzeltmek için stada gittiniz. Dediler ki: "Fenerbahçe'nin hakkını savunacağız, bağlantıdan çekileceğiz" " 4 kişi konuştu ama kimsenin konuşmasına izin vermediler. Cezadan kaçınmak için konuyu Kongre'ye bağladılar ve yeniden aday olabildiler. 19 yaş altı takımına unutulmaz acılar yaşattılar. Korkak adamlar..."

"Tietelu'nun imamları şöyle dedi: "Fenerbahçe'yi alıp Aziz Yıldırım'ı hapse atmak istiyorduk." Fenerbahce'nin her yerde zafer için mücadele edeceğini vurgulayan Yıldırım, "Başka hiçbir şey düşünülemez." . Biz padişahların gasp ettiği bir kulübüz. Kuva-yi Milliye hareketinin öncüleriyiz. Bunu 3 Temmuz'da gördük. 3 Temmuz günü sarı-lacivert bir duvarla karşılaştılar. İstihbarat yetkilileri, "Fenerbahçe'yi alıp Aziz Yıldırım'ı hapse atmak istiyorduk" dedi. "Bu şekilde söylersek maçı kabul etmiyoruz" dedi.

"Fenerbahçe mülklerini satmak için izin istiyorlar, reddediyorlar"
Aziz Yıldırım, ilk kez başkan seçildiğinde Fenerbahçe'nin 1 metrekare arsası olmadığını iddia ederek, şöyle konuştu: "Kulübün şu anda 45-45 metrekaresi var." 46 mülk kayıtlı. "Fenerbahçe'nin mülkünü satmak için izin istiyorlar" dedi. :

"Ali Bey diyor ki: "Seçilirsem Şekip Bey'le çalışmam." Maalesef Fenerbahçe'de demokrasi yok. Odasında oturup gelen herkese beni anlattı. Kardeşim sen Kulübün tüm tesisleri F.Bahçe taraftarlarına kapatıldı. Şimdi 'Kulüp satılsa fena olmazdı' falan diyor. Şunu bil Ali Koç, F.Bahçe bir halk takımıdır, F.Bahçe taraftarınındır. Kimse onu alamaz. O kadar kolay değil. Onu satın almak için yeterli paranız yok. Dedim ki: "Ülke kaybeder", dikkat edin, F.Bahçe de kaybolur. Amacım başkan olmak değil, bu olayı bozmak. "Senden yalnız bir dönem istiyorum."

"Aziz Yıldırım'dan "olağanüstü kongre" çıkışı!" haberi, 08 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 08 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Aziz Yıldırım'dan "olağanüstü kongre" çıkışı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Aziz Yıldırım'dan "olağanüstü kongre" çıkışı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:21 KPSS'de kaç puanla memur olunabilir?: KPSS önlisans puanıyla hangi kurumlar alım yapabiliyor?
  2. 20:19 Sudan'da kolera salgını: Ölü sayısı 348'e yükseldi
  3. 20:14 İran'dan Taliban'a ulusal marş tepkisi!
  4. 20:09 Beyaz Saray Sözcüsü John Kirby: Gazze'de Ateşkes Görüşmeleri Zorlaşıyor, Diplomatik Çabalar Sürüyor
  5. 20:04 200 bin TL aylık faiz getirisi ne kadar?: En yüksek mevduat faizi ne kadar?
  6. 19:59 MasterChef Semih diskalifiye mi oluyor?: MasterChef'te ortalık karıştı!
  7. 19:45 Bakan Yumaklı duyurdu: "Çiftçiye 1 milyar 962 milyon tarımsal destek ödemesi yapılacak"
  8. 19:43 Gram altın sahiplerine müjde!: Yükseliş devam ediyor!
  9. 19:41 Sim kartlar artık tarih oluyor!: Yeni E-SIM teknolojisi tanıtıldı
  10. 19:41 Siirt'te işitme engelli hastanın, Türkçe bilmediği için tedavi edilmemesi TBMM gündeminde
  11. 19:38 Ayçiçeği yağı ithalatında esaslar belirlendi!
  12. 19:35 İşte 21 Eylül 2024 günlük burç yorumları!
  13. 19:34 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: Anayasa yapmak milletin hakkıdır
  14. 19:30 Bu Hafta Yatırımcısına Kazandıranlar Belli Oldu: Borsa, Altın ve Döviz Yükselişte!
  15. 19:29 Felipe Melo'dan derbi yorumu: "Bence kilit oyuncu Barış Alper Yılmaz"
  16. 19:24 Yücel: Sana ve protokol yaptığın tarikatlara sorsak 'temizlik imandan gelir' diye ahkam kesersiniz
  17. 19:23 BDDK, Bankaların Önünü Açtı: Risk Ağırlıkları Kalktı, Kredi Kullanımı Patlayacak!
  18. 19:14 A101, Yılın En Büyük İndirimini Yaptı! Onlarca Üründe Fiyatlar Düştü, İzdiham Kapıda
  19. 19:07 Hakkari'de yolcu uçağı pistten çıktı: AJet Havayolları ve Vali'den açıklama!
  20. 19:04 Okulda yangın merdiveninden düşen 14 yaşındaki Gizem, hayatını kaybetti!
Spor Haberleri