Baba Özil: Mesut''un yerinde olsam takımdan ayrılırım

Baba Özil: Mesut''un yerinde olsam takımdan ayrılırım

Baba Özil: Mesut''un yerinde olsam takımdan ... Alman Milli Takımı oyuncularından Mesut Özil''in babası Mustafa Özil, takım menajeri Bierhoff''un oğluyla ilgili sözlerine tepki göstererek, "Mesut''un yerinde olsam milli takımdan ayrılım" dedi. Baba Özil, oğlunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''la fotoğraf çektirmesini ise ''iyi bir fikir değildi'' sözleriyle yorumladı.

Alman Milli Takımı oyuncularından Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın FIFA 2018 öncesinde Londra'da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşüp fotoğraf çektirmeleri ile başlayan kriz sürüyor.

Mesut Özil'in babası Bild am Sonntag'a verdiği demeçte, oğluyla ilgili açıklamalar yapan Alman Milli Takımı Menajeri Oliver Bierhoff'un son açıklamalarını eleştirdi. Özil, "Ben Mesut'un yerinde olsam, teşekkür eder 'buraya kadar' derim. Bu kadar incitme bedel olarak büyük. Mesut'un yerinde olsam istifa ederim" dedi.

DW Türkçe'nin aktardığı habere göre, Bierhoff'un, "Mesut Özil'i kadroya almaktan vazgeçme şıkkı düşünülebilirdi" açıklamasını, 'yüzsüzlük' diye tanımlayan Mustafa Özil, "Benim görüşüme göre bu açıklama kendilerini (Bierhoff) kurtarmaya hizmet ediyor" dedi.

Oğluna yapılan muamaleyi eleştiren Özil, "Hep aynı: Kazanınca birlikte kazandık. Kaybedince Özil yüzünden mi kaybediliyor? Mesut maçlarda yuhalandı ve günah keçisi ilan edildi. İncindiğini düşünüyorum" diye konuştu.

'ERDOĞAN'LA FOTOĞRAF ÇEKTİRMESİ İYİ BİR FİKİR DEĞİLDİ'

Danışmanlığını yapmayı bıraktığından bu yana arada sırada oğluyla mesajlaştığını söyleyen baba Özil, oğlunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğraf çekilmesini 'iyi bir fikir değildi' şeklinde nitelendirdi.

Menajer Bierhoff Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw ve Alman Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel'in iyi bir kriz yönetimi yapamadığını da savunan Özil, "Şimdi çıkıp 'Mesut'tan vazgeçme şıkkı düşünülebilirdi' açıklaması kötü bir espri" dedi. 2013 yılına kadar oğlunun menajerliğini yapan Mustafa Özil bir tartışmanın ardından bu görevi bırakmıştı.

BIERHOFF: MAALESEF MESUT'U İKNA EDEMEDİK

Oliver Bierhoff, Die Welt gazetesine verdiği özel mülakatta, Özil'in sessiz kalmasına izin vererek hata yaptıklarını söylemişti. Şimdiye kadar "hiçbir futbolcu üzerinde baskı kurmadıklarını ve kimseyi herhangi herhangi bir şeye zorlamadıklarını, aksine hep ikna yoluna gittiklerini" söyleyen Bierhoff, "Maalesef Mesut'u ikna edemedik. Bu durumda ondan vazgeçip geçilemeyeceğini düşünebilirdik" diye konuşmuştu.

Bierhoff daha sonra yaptığı açıklamalarda ise Özil'le ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını savunmuş ve, "Kendimi yanlış ifade ettiğim için üzgünüm. Açıklamalarım yanlış yorumlandı" demişti.

"Baba Özil: Mesut''un yerinde olsam takımdan ayrılırım" haberi, 08 Temmuz 2018 tarihinde yazılmıştır. 08 Temmuz 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Baba Özil: Mesut''un yerinde olsam takımdan ayrılırım haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Baba Özil: Mesut''un yerinde olsam takımdan ayrılırım 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:30 ACER Raporu: Avrupa'da LNG Talebi Artıyor
  2. 17:23 Sağlıklı ve Lezzetli: Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi!
  3. 17:18 Nijerya'daki Hapishane Tahrip Oldu: Kaçaklar Yakalanıyor, Halk Uyarılıyor
  4. 17:09 Almanya'da Pandemi Döneminde Sağlık Harcamaları Yüzde 20 Arttı
  5. 17:05 Macron: Avrupa'nın Güçlenme Mücadelesi Geride Kalıyor, Ölüm Riskiyle Karşı Karşıya
  6. 17:00 İstanbul'da Hafta Sonu Güneşli Hava Bekleniyor
  7. 16:56 Meta'nın WhatsApp İle İlgili İddiaları: İsrail'in Hedef Belirleme Sisteminde Rolü mü Var?
  8. 16:52 Gazze'de Son 24 Saatte İsrail Saldırılarında 43 Filistinli Hayatını Kaybetti
  9. 16:45 Antalya'da Çöl Tozu Taşınımı: Görüş Mesafesi Azaldı
  10. 16:41 Kaspersky'den Telegram Kullanıcılarına Toncoin Dolandırıcılığı Uyarısı
  11. 16:36 Dunsborough'da 160 Balina Karaya Vurdu: 26 Hayvan Kurtarılamadı
  12. 16:35 Adı Fenerbahçe'yle Anılan Milli Yıldızdan Haber Var! 2 Yıllık İmza Atıldı!
  13. 16:10 Ekonomik Kriz Türkiye'de Çocuk İşçiliğini Artırıyor
  14. 16:08 Dikkat Edilmeli! Maske Takma Zorunluluğu Geri Dönebilir!
  15. 16:08 Sergen Yalçın İmzasını Attı! Yeni Takımı Resmen Açıklandı
  16. 16:08 Konut Piyasasında Son Dakika Gelişme! Fiyatlar Neden Düşüyor?
  17. 16:08 Yeşilçam'ın Efsanesi Kaza Geçirdi! Yoğun Bakıma Alındı
  18. 16:03 Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı
  19. 16:00 Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu: Volkan Bayarslan
  20. 15:52 Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco'yu Uzatmada Geçerek Seride 1-0 Öne Geçti
Politika Haberleri