Babasının satın aldığı kulüpte profesyonel oldu, ilk maçına çıktı

Babasının satın aldığı kulüpte profesyonel oldu, ilk maçına çıktı

Babasının satın aldığı kulüpte profesyonel o... Ekonomik darboğazı aşamayan 3. Lig ekiplerinden Belediye Derincespor'u resmi işlemleri hemen hemen yapılmasa da satın alan Faruk Bayraktar'ın 19 yaşındaki oğlu Eren Bayraktar, kulüpte ustalaşmış yapılmış oldu ve ilk resmi maçına çıktı.

Ekonomik darboğazı aşamayan 3. Lig ekiplerinden Belediye Derincespor'u resmi işlemleri hemen hemen yapılmasa da satın alan Faruk Bayraktar'ın 19 yaşındaki oğlu Eren Bayraktar, kulüpte ustalaşmış yapılmış oldu ve ilk resmi maçına çıktı.

Uzun süredir ekonomik krizle savaşım eden ve son iki sezondur futbolcularına maç başı ücretlerini ve primlerini ödeyemez duruma gelen 3. Lig ekibi Belediye Derincespor'un sık sık satışı gündeme gelmişti. Fakat Belediye Derincespor Kulüp Başkanı Ahmet Güntepe ve yönetimi, ilçenin takımının satılmasından yana olmadıklarını, kulübün birazcık destekle kalkınabileceğini ve dışardan birine satışın son gündem maddesi olacağını kaydetmişti. Her geçen gün daha oldukça hissedilmeye başlanan ekonomik kriz ile futbolcu grubunun ve çalışanlarının maaşlarına yansıyan darboğaz aşılamamıştı. Maddi desteği bulamayan yöneticiler, kulübün amatör liglere düşmemesi için satış mevzusunda Sapancalı iş insanı, Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Faruk Bayraktar ile masaya oturarak antak kalma sağlamıştı. Resmi işlemler hemen hemen tamamlanmış olmasa da kulüp, Faruk Bayraktar tarafınca satın alındı. Bugün oynanan Ağrı 1970 Spor maçında Faruk Bayraktar'ın 19 yaşındaki oğlu Eren Bayraktar da babasının satın almış olduğu Belediye Derincespor formasıyla ilk resmi maçına çıktı. 65. dakikada oyuna dahil olan genç futbolcu, ilk resmi maçında 25 dakika sahada kaldı.

Şubat ayında satış için prensipte anlaşıldı

Yaşanan krizden dolayı teknik ekip ve birçok futbolcunun ayrılmış olduğu Belediye Derincespor'da teknik sorumluluğu Hamza Mutlu ve Murat Başak üstlendi. Ocak ayında teknik ekibe Özgür Çetiner de destek alıştırmacı olarak katıldı. Abdulkerim Canlı, Ahmet Keleş, Alihan Bel (kiralık), Burak Koçer, Eray Dursun, Erdi Can Şehit, Kubilay Serbest (kiralık), Maksut Pune, Mustafa Demirel, Okan Baydemir, Tarık Mayhoş (kiralık) ve Yiğit Demir aktarma edilerek kadro zenginleştirildi. Şubat ayında ise Faruk Bayraktar ile sürdürülen görüşmeler neticeye bağlandı. Borçlarıyla beraber kulübü almayı kabul eden Faruk Bayraktar ile prensipte antak kalma sağlandı. Detayların ise ilerleyen günlerde basın toplantısıyla paylaşılacağı açıklandı. Kulübün Faruk Bayraktar'a satışı yalanlanmadığı benzer biçimde resmi olarak herhangi bir işlemin de yapılamadığı açıklandı. Kulüp yönetiminin satıştan ilkin muhteşem kongreyle kulübü şirketleştireceği öğrenildi.

Oğlunu ustalaşmış yaptırdı, ilk maçına çıkardı

Kulübe mali kaynak sağlamaya süregelen Faruk Bayraktar'ın 2014 senesinde Sapanca Akademi Spor Kulübü'nde futbol oynamaya süregelen, Sakarya Gücü ve Fenerbahçe alt yapısında amatör olarak futbol oynayan 19 yaşındaki oğlu Eren Bayraktar da ustalaşmış yapılarak kulübe katıldı. 17 Şubat'ta lisansı çıkarılan ve 31 Mayıs 2024 yılına kadar sözleşme imzalanarak Belediye Derincespor ekibine dahil edilen santrfor Eren Bayraktar, Ağrı 1970 Spor karşısında ilk kez ustalaşmış olarak forma giydi. Belediye Derincespor'un 5-0 üstün olduğu anlarda, 65. dakikada maçın yıldızlarından Kubilay Serbest'in yerine 17 forma numaralı Eren Bayraktar oyuna girdi. Babası Faruk Bayraktar da maçın son on dakikasına kadar tribünden maçı seyretti. - KOCAELİ

"Babasının satın aldığı kulüpte profesyonel oldu, ilk maçına çıktı" haberi, 12 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Babasının satın aldığı kulüpte profesyonel oldu, ilk maçına çıktı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Babasının satın aldığı kulüpte profesyonel oldu, ilk maçına çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:00 Can Yaman "Düşük Maaşlı Projeler Benim Gibi Uluslararası Bir Oyuncuya yakışmaz"
  2. 17:55 Ahmet Ağaoğlu'ndan İlk Açıklama! Ser Verdi, Sır Vermedi!
  3. 17:51 Emre Belözoğlu'dan Türk Futboluna İlişkin Değerlendirmeler
  4. 17:50 Galatasaray seçime gidiyor! Tarih resmen açıklandı
  5. 17:46 İstanbulspor Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu
  6. 17:46 Uzmanlar Açıkladı: Yumurta Haşlarken Pratik İpuçları ve Günlük Tüketimin Faydaları
  7. 17:44 Emre Belözoğlu açıkladı: ''Düzelmemiz için 25-30 seneye ihtiyaç var''
  8. 17:44 El Clasico Heyecanı: Real Madrid, Barcelona'yı Ağırlıyor
  9. 17:40 Ahmet Ümit'ten İzmir'e dair yeni roman müjdesi!
  10. 17:40 En düşük emekli maaşı o rakama çıkabilir! Rakam vererek açıkladı
  11. 17:40 Biden'ın Yamyamlık İddiası Papua Yeni Gine'de Tartışma Yarattı
  12. 17:36 Bakan Işıkhan'dan net karar geldi: Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
  13. 17:36 Hasankeyf: Mezopotamya'nın Efsanevi Mirasıyla Büyüleyici Bir Yolculuk
  14. 17:33 İstanbulsporlu Simon Deli, Şok Etti!
  15. 17:31 Bakan Şimşek açıkladı: Yatırımcıların Türkiye'ye bakışı geçen seneye göre değişti
  16. 17:31 Onakoya'nın Satranç Rekoru: Afrika'nın Çocuklarına Destek için New York'ta 58 Saatlik Deneme
  17. 17:29 Filenin Efeleri'nde aday kadro! Filenin Efeleri, Milletler Ligi Telaşında!
  18. 17:28 Anonymous, İsrail Savunma Kuvvetleri'ne Yönelik İddialı Siber Saldırı
  19. 17:27 Jeep sevenlere büyük müjde! Düşük fiyatlara hazır olun
  20. 17:25 Trabzonspor'un İlk 11'i Belli Oldu!
Spor Haberleri