Babasının tuzak kurup öldürdüğü Gülnur’a veda

Babasının tuzak kurup öldürdüğü Gülnur’a veda

Babasının tuzak kurup öldürdüğü Gülnur’a veda Balıkesir'in Havran ilçesinde, babası Mustafa Ali Yılmaz'ın (67), aracına koyduğu GPS cihazı sayesinde Antalya'dan Balıkesir'e kadar takip ettiği...

Balıkesir'in Havran ilçesinde, babası Mustafa Ali Yılmaz'ın (67), aracına koyduğu GPS cihazı sayesinde Antalya'dan Balıkesir'e kadar takip ettiği, önce kaza yaptırıp sonra da tabancayla kurşunlayarak öldürdüğü doktor Gülnur Yılmaz'ın (28) cenazesi İzmir'de toprağa verildi.

Arkadaşları, geçen 18 Haziran'da mezun olan Yılmaz'ın annesine, "Artık dertlerimiz bitti. Bundan sonra mutlu bir hayat yaşayacağız" dediğini söyledi. Gözü yaşlı anne Gülden Yılmaz'ı ise uzman göz doktoru oğlu Kerim Yılmaz teskin etmeye çalıştı.

Pratisyen hekim Gülnur Yılmaz, iddiaaya göre, tıpta uzmanlık sınavına hazırlanmak için Antalya'dan, Balıkesir Akçay'daki, bir yakınına ait eve gitmek için yola çıktı. Annesinden ayrı yaşayan ve İzmir'de emekli olduktan sonra market işleten babası Mustafa Ali Yılmaz da, iddiaya göre, daha önceden otomobiline GPS cihazı koyduğu kızını takibe aldı. Mustafa Ali Yılmaz, otomobiliyle kızı

Gülnur Yılmaz'ın kullandığı otomobilin peşine düştü. Havran rampalarında Mustafa Ali Yılmaz, kızının otomobiline arkadan çarparak yol dışına çıkardı. Aracı bariyere çarpan kızına annesinin yerini soran Yılmaz, cevap alamadı. Bunun üzerine kızını otomobilinden çıkarıp, kendi aracının arkasına getiren Mustafa Ali Yılmaz, tabancayla peş peşe ateş etti. Gülnur Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, kırsal alana kaçan babası Havran Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Gülnur Yılmaz'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Mustafa Ali Yılmaz, Havran Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Edremit Adliyesi'ne sevk edildi. Mustafa Ali Yılmaz, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından, 'tasarlayarak öldürme' suçundan tutuklandı.

'BU KADAR KİTAP BİTER Mİ DEMİŞTİN'

Cenazesi yakınları tarafından teslim alınan Gülnur Yılmaz için, İzmir'in Narlıdere ilçesindeki Narlıdere Merkez Camisi'nde tören düzenlendi. Cenaze töreninde, acılı anne Gülden Yılmaz'ın, "Kızım, 'Bu kadar kitap biter mi' demiştin. Ben de 'Bittiği kadar annem' demiştim. Böyle mi olacaktı" demesi yürekleri dağladı. Ayakta zor durabilen anneyi, göz doktoru olan oğlu Kerim Yılmaz sakinleştirmeye çalıştı. Törene, aile ve akraba üyelerinin yanı sıra, Yılmaz'ın çok sayıda hekim arkadaşı da katıldı. Arkadaşları, Gülnur Yılmaz'ın, geçen 18 Haziran'da mezun olmasının ardından, annesine, "Artık dertlerimiz bitti. Bundan sonra mutlu bir hayat yaşayacağız" dediğini söyledi. Gülnur Yılmaz'ın cenazesi, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında, Aşağı Narlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

MEZUNİYET TÖRENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, ölen doktorun, eğitim gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, geçen 18 Haziran'da yapılan mezuniyet törenindeki görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarının telefonla çektiği görüntülerde, cübbe ve kep giyen Yılmaz'ın heyecan ve mutluluk içinde diplomasını alması yer aldı.

"Babasının tuzak kurup öldürdüğü Gülnur’a veda" haberi, 28 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Babasının tuzak kurup öldürdüğü Gülnur’a veda haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Babasının tuzak kurup öldürdüğü Gülnur’a veda 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  2. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  3. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  4. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  5. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  6. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  7. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  8. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  9. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  10. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  11. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  12. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  13. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  14. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  15. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  16. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  17. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  18. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  19. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  20. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
Haberleri