Bahçeli eleştirdi: DEM'lenmiş CHP, Türkiye'den kopmuş demektir

Bahçeli eleştirdi: DEM'lenmiş CHP, Türkiye'den kopmuş demektir

Bahçeli eleştirdi: DEM'lenmiş CHP, Türkiye'd... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "DEM'in özellikle İstanbul'da yaptığı ayak oyunları, sahnenin önünde sözde aday çıkarıp, sahne arkasında CHP ile işbirliği yapması, milli iradeye ve seçmenin tercihlerine saygısızlıktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "DEM'in özellikle İstanbul'da yaptığı ayak oyunları, sahnenin önünde sözde aday çıkarıp, sahne arkasında CHP ile el ele vermesi hiçbir işe yaramayacaktır. DEM'lenmiş CHP, Türkiye'den kopmuştur. Görevdeyken muhalefet etmiş olsak da sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak, adam edip siyasete taşıdıklarının vefasızlığı bumerang gibi bir gün ters dönecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "55'inci yıl dönümü nedeniyle Ankara düzenlediğimiz görkemli toplantı muhteşem bir havada geçmiş; Allah eksikliklerini göstermesin, aziz dava arkadaşlarımın heyecanı göz kamaştırmıştır. Hepsine ve hepinize müteşekkirim. Allah razı olsun diyorum; 55 yıl yürektir, yürüyüştür, yükseliştir. 55 uzun yıl boyunca ihanetlerle yolumuzu kesmek istediler, başarılı olamadılar. Envaiçeşit yöntemlerle saldırıya geçtiler, sonuç çıkmadı. Aramızdan devşirdikleriyle karşımıza geçtiler, hesapları tutmadı. Dedim, yine diyorum, yine diyeceğim; bu dava kutludur, bu dava uludur, bu dava dualıdır, menfur ve melun emel sahiplerinin şer planları sonsuza kadar ademe mahkumdur. Hakkın ve halkın davasını sekteye uğratacak bir alçak henüz doğmamış, doğması da beklenmemelidir. Ezkaza bizim düştüğümüz yer bile hain niyet sahiplerinin çıktığı yerden çok daha yüksektir" dedi.

'MUHALEFET, SİYASİ İFLAS BAYRAĞINI ÇEKMİŞTİR'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin bölgesel ve küresel alanda sivrilen kuvvet olma sürecinin zengin tarihi referanslara dayandığını, tesir alanında kesintisiz jeopolitik hesaplaşmaların da yoğun olarak devam ettiğini bildirerek, şunları kaydetti:

"Ne CHP'nin ne de silik gölge gibi duran diğer muhalefet partilerinin siyasi gündemi ülkemizin gerçekleriyle örtüşmemektedir. Hepsi kendi derdine düşmüş, çıkar ve güç savaşlarıyla kendi içlerine gömülmüşlerdir. Muhalefet, siyasi iflas bayrağını utana sıkıla çekmiştir. Özgür Bey, demli çay içip içmediğimizi merak etmiş; boşuna zahmet etmesin, harman yeri dişlemesin, çalı dibi gezmesin, çayı severiz, sağlık açısından ve doktorların tavsiyesine uyarak açık olursa daha da severiz. Ancak demin çayda, gemin atta olmasını bekleriz. Özgür Bey, maşallah ayakkabı mağazası gibisiniz, Allah için siz de her ayağa uygun bir numara olduğu görülüyor. Özgür Bey, canın demli çay mı çekiyor? Şayet herhangi bir sancın yoksa net söyle, özne yüklem uyumsuzu cümleler kurma, senin için de bir bardak çay ayıralım, ama demi çaydan başka bir maksatla istersen kusura kalma, duyacağın laflara ise sakın alınma. Söylediğimiz sözler sana ağır geliyorsa üzülme, bu sene olmadı, seneye hazmedersin."

'CHP, DEM'İN ÇEKİM ALANINA GİRMİŞTİR'

"Adam yerine koyup bir bardak çay ikram etsek de kısa süre sonra seni ve zihniyetini koyduğumuz yerde bulamayacağımızın farkındayız. Demli çay baş göz üstüne, ama DEM'lenmiş, devrilmiş, dejenere olmuş bir siyasete elbette ve her zaman "hayır" diyoruz ve demeyi de sürdüreceğiz. CHP'nin DEM'lenmesi, çayın dem alması gibi değildir. Bu DEM, başka bir demdir, kime değerse değirmen gibi öğütmekte, yeminli Türkiye düşmanlarına yem etmektedir. CHP'yi demleyen demlemiş, deney tüpü veya tek kullanımlık çay poşeti gibi kullanan kullanmış, kısaca çok yazık etmişlerdir. Özgür Bey, şu sözlerim her daim kulağında çınlasın; demi çayda seviyorsa ağzın, Türkiye sevdasıyla oluşmuşsa ahlakın, bir de millete bağlılıkla olgunlaşmışsa aklın, ne işin var düğünde, düğün senin evinde; gir oyna çık oyna. Demlenip Kandil'e oluyorsan meze, kalbin sızlamıyorsa bölücülük melanetine, üstelik el etek öpmekle arıyorsan melce, ne işin var cenaze evinde, cenaze evinin tam orta yerinde; gir ağla çık ağla. 31 Mart seçimlerine 48 gün kala CHP; kısık ateş altında, gizli pazarlıklar sarmalında, sandık ittifakı kisvesiyle DEM'in, PKK'nın çekim alanına girmiştir. Bunun dışında ne söylense beyhudedir" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saklı gerçeklerin, kirli ilişki ağlarının, al-ver mekaniği uyanık ve şuurlu hiçbir vicdan sahibinin dikkatinden kaçmayacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"31 Mart seçimlerinde alayının foyası ortaya çıkacaktır. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı, Türk ve "Türkiye Yüzyılı" hedeflerini yerel yönetimlerle kenetleyecektir. DEM'in özellikle İstanbul'da yaptığı ayak oyunları, sahnenin önünde sözde aday çıkarıp, sahne arkasında CHP ile el ele vermesi hiçbir işe yaramayacaktır. DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur. Görevdeyken muhalefet etmiş olsak da, sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak, adam edip siyasete taşıdıklarının vefasızlığı bumerang gibi bir gün ters dönecektir. 31 Mart'ta Türk milleti, kargaşa ve kaos imal eden partilere sandıkta nal toplatacaktır. Cumhur İttifakı Küçükçekmece Belediye Başkan adayımızın seçim çalışmaları esnasında yapılan ve demokrasimizi de hedef alan silahlı saldırıyı buradan lanetliyor, yakalanan faillerin cezalarını çekmelerini içtenlikle ümit ve temenni ediyorum. Karnıyla düşünmeyi, gözüyle öğrenmeyi, kulağıyla görmeyi alışkanlık haline getiren siyasi istismar ve inkar taifesinin Türkiye'nin güncellenen ve güçlenen devlet ve toplum hayatından rahatsızlıkları klinik ve patolojik düzeyde olsa da bunların yalnızca 48 günü kalmıştır. Hiç kimse merak buyurmasın, endişeye kapılmasın, 48 gün sonra zilletin yönetimi altında bulunan belediyeler, cumhurun iradesiyle birleşip, küllerinden yeniden doğacak ve meşale gibi bu yüzyılı aydınlatacaktır."

Daha sonra Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in, "Osmanlı ailesi, efendim baktığınız zaman aileye, ailede bütün padişahların kadınları yabancı. Ne zaman efendim şehzadelerden birine hanım alacaklar, hemen sefer yapıyor Avrupa'ya" sözlerine tepki gösteren Bahçeli, şöyle dedi:

 

"Bahçeli eleştirdi: DEM'lenmiş CHP, Türkiye'den kopmuş demektir" haberi, 13 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 13 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Bahçeli eleştirdi: DEM'lenmiş CHP, Türkiye'den kopmuş demektir haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bahçeli eleştirdi: DEM'lenmiş CHP, Türkiye'den kopmuş demektir 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  2. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
  3. 15:47 MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
  4. 15:45 Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
  5. 15:43 Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı
  6. 15:28 Dev Derbiye Saatler Kala Fenerbahçe'de Deprem! İsmail Kartal 3 Futbolcuyu Kadro Dışı Bıraktı!
  7. 15:28 Et ve Süt Ürünleri Uzun Ömürlü Olsun! Pratik Muhafaza Yöntemleri
  8. 15:27 En Yüksek Faiz! 100 Bin TL'ye Ne Kadar Kazanırsınız? Aylık Kazanç Hesaplaması!
  9. 15:27 CHP'den Önemli Adım: Asgari Ücrete Otomatik Enflasyon Oranında Artış Önerisi!
  10. 15:26 Evlilik Hayali Kabusa Dönüyor! Düğün Maliyeti 500 Bin Liraya Ulaştı!
  11. 15:26 Kalp Sağlığınızı Güvene Alın! Damar Tıkanıklığına Son Veren Mucizevi İçecek: Günde 2 Bardak Yeter
  12. 15:24 Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli model
  13. 15:22 Bilim insanları saniyeler içinde şarj olabilen batarya ürettiğini açıkladı
  14. 15:18 ABD'li çip şirketi Nvidia, İsrailli Run:ai'yi satın alacağını duyurdu
  15. 15:16 TikTok CEO’su açıkladı: İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz
  16. 15:14 ABD Kongresi'nden TikTok kararı geldi: Satışı için 12 ay süresi var
  17. 15:12 Apple yeni iPad cihazları duyuracak: tarihler belirlendi
  18. 15:10 ABD istihbaratı açıkladı: Navalni'yi öldüren emri Putin vermedi
  19. 15:09 Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda başkanlık seçimi günü geldi
  20. 15:06 Audi e-tron GT yenilecek: Ön gösterim yapıldı
Politika Haberleri