Bahçeli'den İhsan Eliaçık'a 'Kızıl Elma' yanıtı

Bahçeli'den İhsan Eliaçık'a 'Kızıl Elma' yanıtı

Bahçeli'den İhsan Eliaçık'a 'Kızıl Elma' yanıtı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyadan İhsan Eliaçık'ın “kızıl elma şirk koşmaktır'' açıklamasına sert yanıt verdi.Bahçeli, “rezillik'' olarak söz ettiği açıklamasında sert bir tepki göstererek "Şu...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyadan İhsan Eliaçık'ın “kızıl elma şirk koşmaktır'' açıklamasına sert yanıt verdi.

Bahçeli, “rezillik'' olarak söz ettiği açıklamasında sert bir tepki göstererek "Şu rezilliğe bakınız ki, Kızılelma’yı şirk gören kripto münkirler varmış! Bre Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar, Kızılelma’yı biliyor musunuz da şirk diye yaftalıyorsunuz?" dedi.

'KIZILELMA’YI ŞİRK GÖREN KRİPTO MÜNKİRLER VARMIŞ'
"Ancak içimizde ve dışımızda suyu bulandırmaya çalışan bölücüler, azılı teröristler de boş durmamışlardır. Bu odaklar, halkı sokağa çıkarmaya uğraşıp provokasyonlardan medet umsalar da, nihai olarak hezimet ve hüsrandan kurtulamayacaklardır. Türkiye, uluslararası hukuk ve Birleşmiş Milletler kararları doğrultusunda meşru müdafaasını sonuna kadar icra ve ifa edecektir. İstikamet neresi sorusuna Kızılelma cevabını veren kahramanlar oldukça bu millet, bu devlet, bu vatan ilelebet payidar kalacaktır.

Şu rezilliğe bakınız ki, Kızılelma’yı şirk gören kripto münkirler varmış! Bre Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar, Kızılelma’yı biliyor musunuz da şirk diye yaftalıyorsunuz? Kızılelma’yı duyunca beti benzi atanlar, size rağmen millet olduk, size rağmen istiklalimizi koruduk. Kızılelma ülküdür, ülküsüzler anlayamaz. Kızılelma aleme nizam iradesinin tezahürüdür, iradesizler tanıyamaz. Kızılelma Türk milletinin cihana hakimiyet mefkuresi ve sembolüdür, Türk düşmanları tanımlayamaz, işbirlikçiler idrak edemez.Kızılelma, pazarda alınıp-satılan elma değildir. Türk milletinin ilahi sır gibi asırlardır vicdanında yaşatıp büyüttüğü milli ahlakı, milli asabiyeti, milli varlığının istikbal nurudur. Kızıl ruhlar, kirli emeller, gizil ve kindar hevesler Kızılelma’dan gocunsa da, Türk milletinin Kızılelma’sı vardır, mutlaka bir gün ulaşılacaktır."

'AFRİN DEMEK HATAY DEMEKTİR'
"Merhum Ziya Gökalp bakınız ne diyordu: “Zemini mefkûre, seması hayal; bir gün gelecek, fakat şimdilik masal…'' Kızılelma gideceğimiz, gitmek istediğimiz, izimizi kazıyıp ismimizi tarihin alnına yazacağımız her yerdir. Merhum Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu, Malazgirt Marşı’nda, “Kızılelma’ya hey Kızılelma’ya'' derken elbette İ’lay-ı Kelimetullah’ı haykırıyor, Türk milletinin özlemlerini seslendiriyor, milli hedef ve hayallerinin önünü açıyordu. İçimizdeki YPG’lilerin, sağa sola konuşlanmış PKK ve FETÖ artıklarının Türk milletinin ülkülerini karalaması, ülke ve ilkelerine kast etmesi imkansızdır. Bu alçalma haline teşebbüs edenler Kızılelma’nın onuruyla manen küle döneceklerdir. Merhum Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu diyor ya: “Gazi alperenler işe koyulun, gayrı söze vakit az verilmeli. Bidevi atlara rüzgarca soluk ve yıldırımlarca hız verilmeli.'' Devam ediyor: “Barak Baba, Sarı Saltuk orada, Hacı Bektaş Veli, Taptuk orada, bir mübarek vatan yaptık orada, ki, bir can dilerse bin verilmeli.'' Türk milleti mazluma sığınak, zalime ateştir. Bu ateşte teröristler Allah’ın izniyle yanacak, Zeytin Dalı Harekâtı huzur ve güvenliğimizi sağlayacaktır. Çünkü Afrin demek Hatay demektir, Afrin demek Kilis demektir. Yani vatan demektir.''

İHSAN ELİAÇIK NE DEMİŞTİ?
İhsan Eliaçık sosyal medyada yaptığı paylaşımda, kızıl elmanın şirk olduğunu söyleyerek, "Kızıl elma' denen şey şirktir. 'Türk cihan hakimiyeti mefkuresi'ymiş... Sen kim oluyorsun da dünyayı ele geçirmeye kalkıyorsun? Kim dünyayı ele geçirmeye kalkıyorsa Allah'a ortak koşuyor demektir. Mülk Allahındır!" demişti.

ilahiyatci-ihsan-eliacik-tan-skandal-kizil-elma-10483969_6876_m.jpg

"Bahçeli'den İhsan Eliaçık'a 'Kızıl Elma' yanıtı" haberi, 24 Ocak 2018 tarihinde yazılmıştır. 24 Ocak 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Bahçeli'den İhsan Eliaçık'a 'Kızıl Elma' yanıtı haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bahçeli'den İhsan Eliaçık'a 'Kızıl Elma' yanıtı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
  2. 17:10 Et ve Süt Kurumu'ndan Büyük Zam: Yüzde 25 Artış!
  3. 17:03 CHP'den Beştepe'ye: Özgür Özel'den Randevu Talebi
  4. 16:59 Fenerbahçe'de eski yönetici Şekip Mosturoğlu aday oldu!
  5. 16:57 Çernihiv'e Yapılan Hava Saldırısında Ölü Sayısı 18'e Yükseldi
  6. 16:53 AB Liderler Zirvesi: Yatırım ve Rekabet Gücü Gündemde
  7. 16:46 Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Yapılmayacak
  8. 16:40 İbrahim Tatlıses'ten şok sözler; ‘Yok öyle beleşten bir hayat’
  9. 16:32 Uğur Dündar'dan babalık davasıyla ilgili şok sözler!
  10. 16:21 Nafaka Kriz Ahu Yağtu'ya Eski Eşi Cem Yılmaz'dan Sert Uyarı Geldi!
  11. 16:13 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlandı!
  12. 16:04 Japonya'da meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 11 kişi yaralandı
  13. 16:00 PFA, İsrail Futbol Federasyonu'nun FIFA Üyeliğinin Sonlandırılması İçin Çağrı Yaptı
  14. 15:54 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Son 24 Saatte 71 Ölü: Toplam Can Kaybı 33.970'a Yükseldi
  15. 15:49 Süt Fiyatlarına Yüzde 8.5 Zam: Mayıs Ayında Etkisi Artacak
  16. 15:44 Tahin: Lezzetin Ötesinde Sağlığa Yararlı Bir Süper Gıda
  17. 15:36 Beyin kanaması geçiren Nuri Alço'dan haber var!
  18. 15:29 Melisa Döngel Hayalindeki Rolü Açıkladı!
  19. 15:26 Fenerbahçe'nin Savunma Hattında Transfer Hareketliliği: Luan Peres'e Brezilya'dan Teklif Geldi!
  20. 15:22 İran Devrim Muhafızları, İsrail'e nükleer tesislerinin hedefleneceği uyarısında bulundu
Gündem Haberleri