Bakan Karaismailoğlu: Vatandaşımızın gönlüne girmek için her yolu deneyeceğiz

Bakan Karaismailoğlu: Vatandaşımızın gönlüne girmek için her yolu deneyeceğiz

Bakan Karaismailoğlu: Vatandaşımızın gönlüne... "Osmangazi köprüsü olmasaydı ne olacaktı?"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye için, vatanın, milletin selameti için 2023 seçimleri çok önemli. O yüzden vatandaşımızın gönlüne girmek için her yolu deneyeceğiz. Bu yaptığımız işleri anlatacağız, neler yapacağımızı anlatacağız çünkü yapacak daha çok işimiz var." dedi. Muhalefet partilerin toplantıları konusunda ise, "O masalardan milletimizin beklentisi yok lakin toplanıp duruyorlar, cumhurbaşkanı adayı da açıklayamıyorlar lakin bizim adayımız belli bizim adayımız milletin gönlünde taht kurmuş Recep Tayyip Erdoğan"  ifadesini kullandı.

Bakan Karaismailoğlu, trafik yoğunluğuna rağmen trafik kazalarında yüzde 80'e varan azalmalar olduğunu belirterek, "Bu, kaliteli, güvenli bölünmüş yollar sayesinde bunlar oldu. Bu kazaların azalması nedeniyle biz her yıl 9 bin 500 vatandaşımızın canını kurtarıyoruz." diye konuştu.

Ordu Valiliğini ziyaret eden Karaismailoğlu, daha sonra kentteki esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı'nda konuşma yapan Bakan Karaismailoğlu AKP döneminde 2002 yılı yatırım programı açıklandığında 15 bin kilometre bölünmüş yol ağı vaadi verildiğini ifade ederek, "O zaman bile bizi eleştiren, yalan ve iftiralarla bizim önümüzü kesmeye çalışan zihniyet 'Siz hayal satıyorsunuz.' diyorlardı. Bugüne geldiğimizde tam 28 bin 700 kilometrelik bölünmüş yol ile bütün Türkiye'ye hizmet ediyoruz." diye konuştu.

"Osmangazi köprüsü olmasaydı ne olacaktı?"

Karaismailoğlu, 20 yıl önce Türkiye'deki araç sayısının 8,5 milyon olduğunu aktararak, bugüne gelindiğinde Türkiye'de 26 milyon araç olduğunu vurguladı. Kurban Bayramı'nda Osmangazi Köprüsü'nden bir günde 80 bin araç geçtiğine işaret eden Karaismailoğlu, "Olmasaydı ne olacaktı? Feribotla geçmeye çalışacaklardı. Bir feribot taş patlasın 100 tane araç alır, 80 bini 100'e bölün 8 bin sefer eder, günlük de bir feribot 4-5 sefer ancak yapabilir. Yani demek ki o hareketin yarısı bile sağlanmayacaktı, millet tatiline veya memleketine, sevdiğine ulaşamayacaktı." dedi.

"Kaliteli yollar sayesinde kaza oranları düştü"

Karaismailoğlu, araç sayısı, hareketliliğin artması ve bu kadar yoğunluğa rağmen trafik kaza oranlarında yüzde 80'e varan azalmalar olduğuna dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu, kaliteli, güvenli bölünmüş yollar sayesinde bunlar oldu. Bu kazaların azalması nedeniyle biz her yıl 9 bin 500 vatandaşımızın canını kurtarıyoruz. Bir canın bedeli olmaz, bakın bunlar ülkesini, milletini düşünen ve ülkesinin, milletinin parasını sermayesini, bütçesini milleti için harcayan kadrolar sayesinde olur. Bizim bir tek derdimiz var, millet ne derse o olur. Milletin efendi olduğunu, iktidarların hizmetkar olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık ve çıkarmayacağız."

"7 milyar saat milletimiz sevdiklerine daha fazla vakit geçiriyor"

Yapılan 28 bin 700 kilometre yol sayesinde her yıl tam 7 milyar saat zamandan tasarruf sağlandığını dile getiren Karaismailoğlu, "7 milyar saat milletimiz sevdikleriyle daha fazla vakit geçiriyor, daha fazla tatil yapıyor, yollardaki kısalan mesafeler nedeniyle. Bu kısalan mesafeler nedeniyle tam yılda 1 milyar litre akaryakıttan tasarruf sağlıyoruz. Bu akaryakıt ücretleri vatandaşımıza, milletimize kaldı. Aynı zamanda çevresel faydalar, emisyon azaltımları hepsi katkı olarak ekonomimize dönüşüyor." diye konuştu.

"Vatandaşımızın gönlüne girmek için her yolu deneyeceğiz"

Bakan Karaismailoğlu, 2023 seçimlerine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Türkiye için, vatanın, milletin selameti için 2023 seçimleri çok önemli. O yüzden vatandaşımızın gönlüne girmek için her yolu deneyeceğiz. Bu yaptığımız işleri anlatacağız, neler yapacağımızı anlatacağız çünkü yapacak daha çok işimiz var. Bizim amacımız Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisi arasına sokmak. O yüzden 2023 yılında Sayın Cumhurbaşkanı'mızın tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi, Türkiye için olmazsa olmazdır. Onun için çok çalışacağız, emek vereceğiz."

"Bizim adayımız milletin gönlünde taht kurmuş Recep Tayyip Erdoğan"

"Birileri bir masanın etrafında toplanabilirler, masanın görünen kısmında başkaları altında başkaları olabilir, hiç bunlara takılmaya gerek yok." diyen Karaismailoğlu, "Çünkü o masalardan bir şey çıkmaz, o masalarda milletin derdi yok, o masalarda kendi gelecekleri, kendi ikballeri olduğu için milletimiz de bunu görüyor, o yüzden o masalardan milletimizin beklentisi yok lakin toplanıp duruyorlar, cumhurbaşkanı adayı da açıklayamıyorlar lakin bizim adayımız belli, bizim adayımız milletin gönlünde taht kurmuş Recep Tayyip Erdoğan." ifadelerini kullandı.

"Bakan Karaismailoğlu: Vatandaşımızın gönlüne girmek için her yolu deneyeceğiz" haberi, 26 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 26 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Bakan Karaismailoğlu: Vatandaşımızın gönlüne girmek için her yolu deneyeceğiz haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bakan Karaismailoğlu: Vatandaşımızın gönlüne girmek için her yolu deneyeceğiz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  2. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  3. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  4. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  5. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  6. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  7. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  8. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  9. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  10. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  11. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  12. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  13. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  14. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  15. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  16. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  17. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  18. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  19. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  20. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
Politika Haberleri