Bakan Kasapoğlu’ndan 19 Mayıs kutlamaları ile ilgili açıklama

Bakan Kasapoğlu’ndan 19 Mayıs kutlamaları ile ilgili açıklama

Bakan Kasapoğlu’ndan 19 Mayıs kutlamaları il... Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın koronavirüs salgını nedeniyle dijital ortamda

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın koronavirüs salgını nedeniyle dijital ortamda kutlanılacağını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyetin Anıtkabir'de düzenlenen törene katılımıyla başlayacak olan 19 Mayın etkinliklerinde, bu yıl pandemi nedeniyle farklı bir konsept ve yöntem uygulanacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için dolu dolu bir program hazırlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu yıl bayram coşkusunu yapılacak canlı yayınlarla evlere getirecek. TRT'de yayınlanan Zinde Kal programına katılacak olan Bakan Kasapoğlu, aynı anda tüm illerde düzenlenecek olan Satranç Turnuvası'nın da startını verecek.

19 Mayıs’ta gençler Youtube’da buluşuyor

Bakanlığın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı birçok program, bakanlığa ait resmi Youtube kanalında da (@gencliksporbak) canlı olarak yayınlanacak. İlber Ortaylı Gençlik Spor Bakanlığı Youtube kanalında yayınlanan Eşit Ağırlık programında gençlerle bir araya gelerek, günün anlam ve önemiyle alakalı paylaşımlarda bulunacak. Aynı kanalda yayınlanan Genç Akustik programı da 19 Mayıs Özel yayınıyla ekrana gelecek. Mimar Sinan Üniversitesi Rektörü Handan İnci'nin de konuk olacağı Youtube kanalı, gün içerisinde 19 Mayıs temalı programlarla ekranlarda olacak.

Gençlerin merakla beklediği "Gençlerden Kahramanlara Mektup" yarışması sonuçları da Youtube'da canlı olarak açıklanacak.

19 Mayıs’ta, 19.19’da

Yurdun dört bir yanında bakanlığa ait tesislerde milli sporcular, 19 Mayıs’ın 101’inci yıldönümünde saat 19:19’da hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okuyacak.

Bu anlamlı günde Kenan Sofuoğlu ve milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu da Boğaz Köprüsü'nde Hız denemesi ve 45 dakikalık Panoramik İstanbul Gösterisi yaparak bu coşkuya eşlik edecekler.

"Bakan Kasapoğlu’ndan 19 Mayıs kutlamaları ile ilgili açıklama" haberi, 18 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Bakan Kasapoğlu’ndan 19 Mayıs kutlamaları ile ilgili açıklama haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bakan Kasapoğlu’ndan 19 Mayıs kutlamaları ile ilgili açıklama 2023 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 09 Aralık 2023 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:46 Altcoin Nedir? Kripto Paralarda Yeni Bir Dünya
  2. 13:23 Yağ yakmayı hızlandıran içecekler: Kahveye biraz eklemeniz yetecek
  3. 13:00 Online alışveriş sitesini kullanıma sunarak tüketicilere bir adım daha yakınlaştı
  4. 12:00 Xiaomi , iklim değişikliğinin etkilerini azaltmaya yönelik olan çalışmalarını detaylandırdı
  5. 11:21 Rekabet Kurulu 5 şirket için devralma işlemlerini onayladı
  6. 10:42 Murat Ongun hakkındaki soruşturma, takipsizlik kararıyla kapandı
  7. 10:25 Feyza Altun'dan Polat çiftiyle ilgili açıklama: Para teklif ettiler
  8. 10:24 BUDO seferleri iptal edildi
  9. 10:18 Küfür ettiği anlar kameraya yansıyan TFF temsilcisi Selçuk Küçükoğlu: Sesli mesaj kaydediyordum
  10. 10:14 AK Partili Mehmet Metiner, ‘teşkilatın gönlündeki aday’ diyerek İBB adayı için isim verdi
  11. 09:41 İddia: Mehmet Şimşek, Erdoğan'a tepkili
  12. 09:37 Merve Taşkın: Hedefim 1 milyon dolar
  13. 09:33 Lando Norris: Geçen yıl yaşadığımızdan daha büyük değişiklikler bekliyorum
  14. 09:30 Yönetmen tecavüz suçlamasıyla tutuklandı
  15. 09:27 Almanya, İsrail'i eleştirdiği için Mısırlı kadın hakları örgütüne mali yardımını durdurdu
  16. 09:24 Finansal İstikrar Komitesi: Makro finansal riskler önemli ölçüde azaldı
  17. 09:18 Mehmet Özhaseki: Tapusu olanı kimse çıkaramaz, başka yere gönderemez
  18. 08:51 Ali Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar Çetesi' çökertildi
  19. 08:48 Her yerde Diyanet TV zorunluluğu
  20. 08:45 Keşif bedeli 1 milyon TL’yi bulacak
Politika Haberleri