Bakan Soylu: Erdoğan’ın Türkiye’sinde imkansız denilen bir şey söz konusu değildir

Bakan Soylu: Erdoğan’ın Türkiye’sinde imkansız denilen bir şey söz konusu değildir

Bakan Soylu: Erdoğan’ın Türkiye’sinde imkans... ''Artık terör değil huzur hakim.''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'sinde imkansız denilen bir şey söz konusu değildir. Vatandaşa hizmette sonuna kadar emrinize amade. Birlikte daha güçlü olacağız. 20 yıldır bu ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeye yanlış istikamet göstermedi. 20 yıldır hiçbir sıkıntının altına sinmedi, korkmadı, ürkmedi" dedi.

Diyarbakır'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kaymakamlarla "Planlama ve Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirdi. Bakan Soylu, daha sonra beraberindekilerle Çüngüş ve Çermik ilçelerine geçerek esnafı ziyaret etti, AK Parti ilçe teşkilatlarında da partililerle bir araya geldi.

Bakan Soylu, Çüngüş ilçesinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü kente geleceğini hatırlatarak, "Her zaman olduğu gibi yeni yapılan büyük eserlerin altına imza atacağız. Diyarbakırlı hemşerilerimizle o eserleri buluşturmuş olacağız. Hepimiz büyük bir heyecan duyuyoruz. Sizler, bizler, ülkemiz hepimiz büyük sıkıntılardan geçtik. Bunlar bazen büyük ekonomik sıkıntılar olur, bazen büyük siyasal istikrarsızlıklar olur. Bazen terör olur, anarşi olur. Bazen Amerika'dan, Avrupa'dan küçük düşürmeler, parmak sallamalar olur. Bazen etrafımızdaki coğrafyadan Suriye'den, Irak'a, Afganistan'dan, Pakistan'a kadar maalesef karmaşıklıklar oluyor. Bu ülkede gün oldu insanlar ben dindarım diyemediler. Başörtüsü, kimlik, kıyafet ve insanların kendilerini ifade edebilmeleri bu topraklarda mümkün olmadı. Bir ötekileştirme oldu. Herkesi bir tanımlama oldu" diye konuştu.

'ARTIK TERÖR DEĞİL, HUZUR HAKİM'

Diyarbakır'da, Şırnak'ta, Hakkari'de artık terörün değil huzurun hakim olduğunu söyleyen Bakan Soylu, şöyle devam etti:

"Bunu hep beraber yaşıyoruz. Çocuklarımız sizin sayenizde, acaba ne olacak diye bir endişe içerisinde değil. Derdimiz, daha fazla üniversiteye gidebilsinler, okulunu bitirdikten sonra işlerinde rahat bir şekilde çalışabilsinler, evlensinler, çoluk çocuk sahibi olsunlar, analarına babalarına hayırlı evlat olsunlar. Derdimiz bir daha onları sıkıntıyla karşı karşıya bırakmayalım. Bizim yaşadıklarımızı, korkularımızı, endişelerimizi, bizi kısıtlamalarını bir daha gelecek döneme çocuklarımıza gençlerimize bırakmayalım. Onlar bizden daha hür olsunlar. Özgür olsunlar. Onlar bizden daha iyi yerde okusunlar, çalışsınlar. Doktor, avukat olsunlar. Bunun kıyısına geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk günden itibaren ülkemizdeki insanlarımızın hiçbirine ayırım göstermeksizin hizmeti her bir yere yaptı. Geçmişin açığını hep beraber kapatmak zorundayız. Geçmişin bize oluşturduğu açığı birlikte kapatarak güçlü bir ülkeye hep beraber adım atmalıyız. En fazla açık Doğu ve Güneydoğu'daydı. Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu iradeyle beraber hızla koşarak bu açık kapanıyor. Allah'ın izniyle hep beraber göreceğiz. Huzur daha da artacak, bugünkü üretim daha da artacak. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğe bakması daha da fazla artacak. Hiç kimsenin korkmadan ben Kürdüm, Türküm, Aleviyim, Sünniyim dediği bir Türkiye, sadece bu topraklara değil, etrafımızdaki coğrafyada, Amerika'nın, Avrupa'nın kurduğu oyunu da mağlup edecek. Huzuru birliği, kardeşliği hep beraber inşa edeceğiz. Bugün dünyada gıda, buğday krizi var. Bunu kim açtı? Recep Tayyip Erdoğan açtı. Avrupalılar, Amerikalılar acaba Tayyip Erdoğan'ın ayağına gelirler miydi bu iş için? Bir kaşık suda bizi boğmak istedikleri apaçık ortada. Ama arafta durduğumuz için bizi bugüne kadar karıştıramadıkları için tıpış tıpış geldiler ve dünyanın bir krizini çözmek Türkiye'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a bir şekilde Allah nasip etti."

"Bakan Soylu: Erdoğan’ın Türkiye’sinde imkansız denilen bir şey söz konusu değildir" haberi, 13 Ekim 2022 tarihinde yazılmıştır. 13 Ekim 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Bakan Soylu: Erdoğan’ın Türkiye’sinde imkansız denilen bir şey söz konusu değildir haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bakan Soylu: Erdoğan’ın Türkiye’sinde imkansız denilen bir şey söz konusu değildir 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  2. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  3. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  4. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  5. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  6. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  7. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  8. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  9. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  10. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  11. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  12. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  13. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  14. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  15. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  16. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  17. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  18. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  19. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  20. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
Politika Haberleri