Bakan Soylu'dan LGBT açıklaması: Bizimkisi gericilik oldu, onlarınki ilericilik oldu; bu ülkede böyle bir şey

Bakan Soylu'dan LGBT açıklaması: Bizimkisi gericilik oldu, onlarınki ilericilik oldu; bu ülkede böyle bir şey

Bakan Soylu'dan LGBT açıklaması: Bizimkisi g... Suriye'den Irak'a kadar etrafımızdaki bütün coğrafyayı huzur coğrafyası haline getirmek bu milletin sorumluluğudur ve bunu Allah'ın izniyle yerine getirecek"

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Adam diyor ki 'Cinsel yönelimin sahibi ben olacağım'. Allah'ınızı severseniz buna biri bir şey söylesin. LGBT nedir? Kadınla kadının, erkekle erkeğin evlenmesi. Neyi ifade edeceksiniz. Onu zaten Kemal Kılıçdaroğlu da söylüyor. Adamın Kadıköy Belediye meclis üyesi de söylüyor. Bizimkisi gericilik oldu, onlarınki ilericilik oldu. Bu ülkede böyle bir şey kabul edilemez" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep temasları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada konuşan Soylu,"Suriye'den Irak'a kadar etrafımızdaki bütün coğrafyayı huzur coğrafyası haline getirmek bu milletin sorumluluğudur ve bunu Allah'ın izniyle yerine getirecek" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Türkiye'nin etrafındaki coğrafyanın ateş çemberi olduğunu, Avrupa'nın istikametini kaybettiğini, Balkanların yeniden karıştırılmaya çalışıldığını, Karadeniz'de olanların olabileceklerin hep beraber görüldüğünü belirtti.

"Dünyanın 3. problemi enerjidir"

Bakan Soylu, “Dünyanın 3. problemi enerjidir. Bütün dünyanın en temel problemlerinden biri olarak bu ortada duruyor. Türkiye, AK Parti iktidarında elde ettiği enerjinin üçte birini yenilebilir enerjiyle üretiyor. 2023'te bu oran üçte ikiye ulaşacak” şeklinde konuştu.

“Türkiye eski Türkiye değil”

Bakan Süleyman Soylu, "Nasıl olsa Türkiye'yi istediğimiz yere getiririz. Onların kazandıklarını faizlerle geri alabiliriz. Onlara diz çöktürürüz. Sonra onları biraz zayıflatırız. Sonra siyasette zayıflattığımız için onlar karşı gelirler, değiştirirler. Ne kadar değiştirirlerse o kadar işimize gelir. İstediğimizi istediğimiz şekilde yapabiliriz' anlayışında. Türkiye'de birçok vesayeti yendiniz. Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu milletle beraber yendiniz. Bugün Cumhur İttifakı'yla birlikte çok güçlü adımlar atılıyor. Değerlerimize yönelik vesayet vardı. 'Şunu düşünürsünüz, şunu giyersiniz, şunu yaşarsınız' vesayet vardı hepsi gitti, hepsini yendiniz. Bu ülkede parlamenter sistem bir vasi sistem olarak artık bu ülkenin üzerine tahakküm ettirilmeye başlanmıştı. 'Patron biziz, istediğimiz zaman yargıyla sizi diz çöktürürüz, üniversiteler bizim elimizde' diyorlardı. Belki o günler unutuldu. 'Şunlar devlet memuru olabilir, bunlar olamaz' denildi. Belki bugünler unutuldu. 'Bir şey yaparsanız darbeyle beraber gelir haddinizi bildiririz' denildi. Bu vesayeti de AK Parti milletle birlikte 15 Temmuz'da kaldırdı. Manşetlerle istedikleri hükümeti değiştiren, hükümetlerin liderlerine ailelerine beğenmedikleri insanlara her türlü çirkin iftirayı atan, itibarsızlaştırmaya çalışan bir medya vesayeti vardı. Nerede şimdi, yerinde yeller esiyor" ifadelerini kullandı.

"Ekonomik vesayeti kaldıracağız"

Ekonomiye değinen bakan Soylu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üzerinde titrediği, artık milliliğin ve yerliliğin en üst sınırı olabilecek ekonomik vesayeti hep beraber kaldıracağız. Bu ekonomik vesayeti yırtacağız, bu ekonomik vesayeti yeneceğiz, bu ekonomik vesayetin sahiplerine, onların sisteminin dünyada işlemediğini Türkiye'den göstereceğiz. Dünyadaki başka ülkelere de model olacak. Bugüne kadar yaptıklarımızı yaptık. Yapacaklarımız da bunun teminatıdır. Teslim olmuşlar ne söylüyorlarsa ona inanacağız. Hangi programı koyacaklarla bunu sağlayacağız. 'IMF'siz yürüyemezsiniz' yürüdük ne oldu. 'İnsansız hava aracı yapamazsınız' yaptık ne oldu. 'Atak helikopteri yapamazsınız' yaptık ne oldu 'Marmaray'ı yapamazsınız' yaptık ne oldu? 'Şehir hastanelerini yaparsanız batarsınız' dediler. Onlar hastanelerde insanları öldürdüler biz şehir hastanelerinde ortaya koyduğumuz iradeyle milletimize sahip çıktık. Bugünün kısa siyasi düşünceleri ve karları üzerinden hareket edenler, siyasi ve millet hayatında mağlup olmaya mutlak olarak adaydırlar. AK Parti 20 yıllık bir siyasi partidir lakin bin yıllık devlet geleneğinin, binlerce yıllık millet geleneğinin ve devlet anlayışının bugünkü tercümesidir" şeklinde konuştu.

"Bizimkisi gericilik oldu, onlarınki ilericilik oldu"

"Adam diyor ki 'Cinsel yönelimin sahibi ben olacağım'. Allah'ınızı severseniz buna biri bir şey söylesin. LGBT nedir? Kadınla kadının, erkekle erkeğin evlenmesi. Neyi ifade edeceksiniz. Onu zaten Kemal Kılıçdaroğlu da söylüyor. Adamın Kadıköy Belediye meclis üyesi de söylüyor. Bizimkisi gericilik oldu, onlarınki ilericilik oldu. Bu ülkede böyle bir şey kabul edilemez"

“Etrafımızdaki coğrafyayı huzur coğrafyası yapacağız”

Bakan Soylu, terörle ilgili meselede de çok yol aldıklarını dile getirerek, "Sadece ülkemizin huzurunu sağlamak değil bir sorumluluğumuz daha var. Suriye'den Irak'a kadar etrafımızdaki bütün coğrafyayı huzur coğrafyası haline getirmek bu milletin sorumluluğudur ve bunu Allah'ın izniyle yerine getirecek. Biz bu coğrafyanın modeliyiz. Üretimimizle, değerlerimize sahip çıkmakla, mazluma, mağdura sahip çıkmakla modeliz" ifadelerini kullandı. (İHA)

"Bakan Soylu'dan LGBT açıklaması: Bizimkisi gericilik oldu, onlarınki ilericilik oldu; bu ülkede bö." haberi, 13 Şubat 2022 tarihinde yazılmıştır. 13 Şubat 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Bakan Soylu'dan LGBT açıklaması: Bizimkisi gericilik oldu, onlarınki ilericilik oldu; bu ülkede bö.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bakan Soylu'dan LGBT açıklaması: Bizimkisi gericilik oldu, onlarınki ilericilik oldu; bu ülkede bö.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:01 İsrail'in Refah'a düzenlediği saldırıda ölü ve yaralılar var
  2. 12:58 Hamas ve İslami Cihad, İsrail Saldırılarını Kınayarak Filistin Halkını Direnişe Çağırıyor
  3. 12:54 Hızlı ve Pratik: Pirinçle Avokado Olgunlaştırma Yöntemi!
  4. 12:49 Siber Tehlike: Yapay Zeka İle Birlikte Kötü Amaçlı Yazılımların Yüzde 600'den Fazla Artışı
  5. 12:45 Yavaş: 'Lüks Belediye Binaları İsraf, Halkın Parasını Harcamak Doğru Değil'
  6. 12:40 New York'ta Trump Davası Sırasında Trajik Olay: Şahıs Kendini Ateşe Vererek Hayatını Kaybetti
  7. 12:36 Kuzguncuk'ta Antep Fıstıklı Kurabiyeler Tartışma Yarattı: Maliyet 110 Lira!
  8. 12:31 Denizli Belediye Başkanı Çavuşoğlu'dan İsraf Protestosu: 45 Kiralık Araç Sergilendi
  9. 12:23 İran-İsrail Gerilimi Petrol Fiyatlarını Uçurdu: Türkiye Enerji Arayışlarını Sürdürüyor
  10. 11:42 İstanbul Valisi Gaziosmanpaşa'daki Toprak Kaymasıyla İlgili İncelemelerde Bulundu
  11. 11:39 Fenerbahçe'de Sadettin Saran Adaylığını Açıkladı
  12. 11:34 NASA Başkanı: Çin'in Gizli Uzay Varlığı ve Ay İddiaları ABD'yi Endişelendiriyor
  13. 11:31 Ortadoğu Gerilimi: Piyasalarda Hareketlilik Devam Ediyor
  14. 11:28 İçişleri Bakanı: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İddiaları İçin Soruşturma Başlatıldı
  15. 11:24 Galatasaray, Okan Buruk'a Yıllık 30 Milyon TL'lik Zam Teklif Ediyor
  16. 11:21 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Can Kaybı Artıyor: Son 24 Saatte 37 Ölü, 68 Yaralı
  17. 11:17 Stute Şirket Grubu İflas Başvurusu Yaptı: Ekonomik Zorluklar Artıyor
  18. 11:10 Sağlık Dünyasında Yeniden Parlayan Kuyruk Yağı: İbn-i Sina ve Canan Karatay'dan Destek!
  19. 11:02 Özgür Özel, Anıtkabir’i ziyaret etti: Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı
  20. 10:42 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var
Gündem Haberleri