Barınakta hayatını kaybeden köpeğin diğer köpekler tarafından parçalanması hakkında soruşturma
Bursa'nın Gemlik ilçesinde belediyeye ait barınakta ölen bir köpeğin diğer köpekler tarafınca parçalanmasıyla ilgili görevliler hakkında dikkatsizlik iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
Gemlik Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden hayvanseverler, ölü bir köpeğin diğer köpekler tarafından parçalanıp yenildiğine şahit oldular. Bu korkunç olayı cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştılar.
Hayvanseverler, köpeklerin aç bırakılmasının bu trajik duruma yol açtığını iddia ettiler. Bu görüntülerin ardından, Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı barınak görevlileri hakkında soruşturma başlattı ve olayın sorumlularının belirlenmesi için İlçe Emniyet Müdürlüğüne talimat verdi.
Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, barınağa giderek incelemelerde bulundu ve yaşanan olayın kabul edilemez olduğunu belirterek durumu kınadı.
Kendisinin hayvansever olduğunu belirten Deviren, "Depolarımızda aslına bakarsak mama var. Hayvanların beslenmemesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyleyebilirim. Stresten dolayı zayıfladıkları uzmanlar tarafınca bizlere söylendi fakat görüntüler bir şekilde burada bir olumsuzluğun, belki de yapılması gereken düzeltmenin, bir ihmalin olduğunu açık şekilde gösteriyor." dedi. Deviren, olayla ilgili idari soruşturma başlattıklarını da sözlerine ekledi.
"Barınakta hayatını kaybeden köpeğin diğer köpekler tarafından parçalanması hakkında soruşturma" haberi, 06 Aralık 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Aralık 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Barınakta hayatını kaybeden köpeğin diğer köpekler tarafından parçalanması hakkında soruşturma haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Barınakta hayatını kaybeden köpeğin diğer köpekler tarafından parçalanması hakkında soruşturma 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 24 Ocak 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.
YORUM YAZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.