Başkan Gökhan Yüksel, “Başarmak Mümkün” konferansına konuşmacı olarak katıldı

Başkan Gökhan Yüksel, “Başarmak Mümkün” konferansına konuşmacı olarak katıldı

Başkan Gökhan Yüksel, “Başarmak Mümkün” konf... Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde CHP Başiskele İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Başarmak Mümkün" adlı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde CHP Başiskele İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Başarmak Mümkün" adlı konferansa, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte konuşmacı olarak katıldı.

Başkan Gökhan Yüksel ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in konuşmacılığında Başiskele Yeniköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansta, CHP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Cengiz Sarıbay ve CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman ise katılımcı olarak yer aldı.

"Hiçbir Başarı Tesadüf Değildir"

Konferansta yaptığı konuşmada yerel seçimlerde gerçekleşen başarı hikâyelerine atıfta bulunan Başkan Gökhan Yüksel, “Sevgi diliyle, pozitif dille, gerçekçi bir tutum ve takım çalışmasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni, her birinizin katkısıyla kazandık. Bu başarı hikâyeleri o kadar çok ki… Yanımda sevgili başkanımız duruyor. Merkez ilçe için de konuşuldu, kendisi belki anlatacaktır. Aynı zamanda bizim için de konuşuldu. İstanbul'da Kartal 'kayıp' demişlerdi, ‘Çok genç, nasıl başaracak?’ denmişti; fakat öyle olmadı. Çünkü hiçbir başarı tesadüf değildir. Biz de tesadüfen orada değildik ve tesadüf eseri aday olmadık." dedi.

"Hangi Partiye Oy Verdin, Kimsin, Nerelisin' Gibi Soruları Hiç Sormadık"

Siyasete giriş sürecini ve devam eden süreçte yaşadıklarını anlatan Başkan Gökhan Yüksel, "Kartal'da, belediye meclis üyesiyken yardım isteyen herkese koşmaya çalıştık. 'Hangi partiye oy verdin, kimsin, nerelisin?' gibi garip soruları hiç sormadık. Yardıma ihtiyacı olanları kayıt altına alarak evlerini ziyaret ettik. Bu şekilde tek tek Kartallıların birçoğuyla tanışma fırsatı yakaladık. Meclis üyeliğimin üçüncü yılında encümen başkanlığı göreviyle beraber belediye başkanımız bizi, belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirdi. Başkan yardımcılığı sürecinde ülkemizin ve ilçemizin en büyük sıkıntılarından biri olan işsizlik dışındaki her soruna çözüm üretebiliyorduk. Bu da bizim önümüzü açtı. Ben hem Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarından gelip siyasetin içinden biri olarak, hem de az önce bahsettiğim gibi adım adım yükselen meclis üyeliği, sosyal yardım komisyonu, encümen başkanlığı, başkan yardımcılığı gibi yollardan geçen biri olarak 'ben de yapabilirim, ben de başarabilirim, ben de temsil edebilirim' diyerek aday oldum. Yani tesadüfen değil, başarabileceğimi bildiğim için bu cesareti gösterdim. Fakat bu cesaretin altında bir birikim ve inanmışlık yatıyor. Ben inandım, bana inandılar. Bütün Kartallıların ve sayın genel başkanımız sayesinde bunu başarmış olduk." dedi.

"Her Şey Çok Güzel Olacak"

Konferansın sonunda da bir konuşma gerçekleştirerek katılımcılara teşekkür eden Başkan Gökhan Yüksel, "Başarmak Mümkün konferansımız bitti. İlk adımını atıyoruz. Bugün buradan çıkan bütün dostlarımdan ricam, ya komşunuza bir selam verin, merhaba deyin; kırıldığınız, üzüldüğünüz, siyaseten birbirinize kırıcı söz söylediğiniz bir komşunuzla barışın, ya da bir esnafla barışın. İlk adımı siz atın. Sizden bu adımı atmanızı istiyorum. Bugün bir milat olsun. Komşunuza ve arkadaşlarınıza her şeyin siyaset olmadığını hissettirin. Bugün daha sıcak bir merhaba ve daha sıcak bir barış adımı atın. Görün işte o zaman her şey daha güzel olacak. Her şey çok güzel olacak diyorum, sizleri seviyorum." dedi.

"Başkan Gökhan Yüksel, “Başarmak Mümkün” konferansına konuşmacı olarak katıldı" haberi, 17 Şubat 2020 tarihinde yazılmıştır. Yerel Gündem kategorisi altında bulunan Başkan Gökhan Yüksel, “Başarmak Mümkün” konferansına konuşmacı olarak katıldı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Başkan Gökhan Yüksel, “Başarmak Mümkün” konferansına konuşmacı olarak katıldı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yerel Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  2. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  3. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  4. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  5. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  6. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  7. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  8. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  9. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  10. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  11. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  12. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  13. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  14. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  15. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  16. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  17. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  18. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  19. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  20. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
Yerel Gündem Haberleri