Başkan Mirkelam yeni dönemdeki projelerine bakın! Mahmut Mirkelam'ın projesi bakın neymiş!

Başkan Mirkelam yeni dönemdeki projelerine bakın! Mahmut Mirkelam'ın projesi bakın neymiş!

Başkan Mirkelam yeni dönemdeki projelerine b... Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, projelerini tek tek anlattı! Beş yıllık dönemde yapılan hizmetlere değindi yenilerini söyledi! Yeni dönemde yapmayı planladıklarını tek tek anlattı! Başkan Mirkelam, projeleri..

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, 5 yılda verilen hizmetleri değerlendirerek yeni dönem için neler planladıklarını anlattı.

iha-20240327aw171164-2-t.jpg

MAHMUT MİRKELAM ANLATTI! 

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, yapılan tüm çalışmalar, yatırımlar ve projeler sayesinde Birecik'in değerinin arttığını söyledi. onlar sahip beş yıl boyunca sunuldu. Birecik-Halfeti Kelaynak yolunda heyelan, korona süreci ve yüzyılın felaketi deprem gibi olayların son 5 yılda iki kez yaşandığını kaydeden Mirkelam, şöyle konuştu: "Tüm olumsuzluklara rağmen en büyüklerini tamamladık. Halkımıza söz verdiğimiz çalışmaların bir kısmı var. Bir kısmının inşaatı halen devam ediyor." Başkan Mirkelam, Birecik bölgesinin altyapı ve üstyapı değişikliklerinden parklara, ulaşımdan spor tesislerine, eğitime yapılan kamu yatırımlarına kadar tüm sektörlerde en parlak dönemlerinden birini yaşadığına dikkat çekti. Önemli olan çalışanlarımıza emanet ettiğimiz belediye ofisinde zamanınızı neyle, nasıl geçirdiğinizdir, önemli olan son beş yıl değil, o beş yılda neler yaptığınızdır. Yeni yatırımlar, yeni ufuklar, yeni stratejiler, temeller ve yeni başlangıçlar yaptık. İnsan ve hizmet odaklı çalışmalarımızla bölgemize birçok yenilik kazandırdık. İnşaattan altyapıya, ulaşımdan sosyal hayata kadar her alanda büyük ve önemli atılımlar yaptık. Biz de o zamanı değerlendirip bölgemize birçok yeni güzellikler kattık. "Sonunda bize güvenen Birecikli vatandaşlarım" dedi.

"Tüm olumsuzluklara rağmen önemli projeler hayata geçirildi."

Not. ki onlar bunu yapmıyorlar. Çok zorlu süreçlere rağmen hizmetleri aksatan Mirkelam, şunları söyledi: "Geride kalan 5 yılda Birecik-Halfeti Kelaynak yolu heyelanını, korona sürecini ve yüzyılın felaketi olan 6 Şubat depremlerini yaşadık. Tüm olumsuzluklara rağmen. İş hayatındaki insanlarımızın bize verdiği sözlerin çoğunu yerine getirdik. Bir kısmının inşaatı devam ederken diğer kısmının projeleri devam ediyor. Başkanımız Birecik bölgemize bir köprünün daha müjdesini paylaştı. İkinci köprünün tasarım ihalesi ise en kısa sürede düzenlenecek. İnşallah Birecik'i yeni bir döneme taşıyacak projelerimizi hedeflerimiz ışığında hayata geçireceğiz. Tek sevdamız olan Birecik bölgesini bütünüyle sahiplendik ve sürdürmeye de niyetliyiz. "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin yüzyılında şeffaf, adil, vizyoner ve yenilikçi özyönetim anlayışımızı sürdüreceğiz" dedi.

"Yeni dönem daha da farklı"

Dedi Yeni dönemde çok daha fazla hizmet vereceklerini ifade eden Belediye Başkanı Mirkelam, "Gençlere yönelik kütüphaneler yapacağız. Gastronomi merkezi yapacağız. Anaokulu, kadın destek merkezi, yeni düğün salonu yapacağız, yeni dönemde de hizmet vereceğiz" dedi. Gastronomi merkezi, kırsal düğün bahçesi ve yeni spor tesisleri yapacağız, uzman eğitim ünitesi açacağız, yeni bir köprü yapacağız. Ayrıca yeni bir asma köprü de yapıyoruz. Çok amaçlı salonların sayısını artırıyoruz. Sebze hali için alımlar organize ediliyor. Çoğan TOKİ bölgesine spor, park ve sosyal tesisler yapıyoruz. Yeni imar alanının altyapısını hızla oluşturuyoruz. Karşıyaka ve Mezra ilçelerine doğal gaz verilmektedir. Ücretsiz eğitim akademilerinin sayısı artıyor. Çiftçilere fidan parası ödeniyor. Sosyal destek artar. Yaşlı bakımı hizmeti verilmektedir. Kırsal kesimdeki iç yolların tamamlanması halinde yolda su sorunu yaşanmayacak. Şehir değişikliği yapılıyor. Güneş enerji santralleri yapılıyor. Tesisin bir eğlence alanı bulunmaktadır. Mesleki kurslar açıldı. "Parklarda bedava internet altyapısı yapılıyor" dedi.

"Onların tek amacı AK Parti'yi devirmek, terör örgütlerine hizmet etmek."

Mirkelam son olarak AK Parti'nin neden özerk olduğunu anlatıyor. yöneten. önemli "Baleler kısadır. Seçimler yarışmadır ama çevremizdeki bazılarının yarışmaya niyeti yok. Biz aday olduğumuzda bizi yavaşlatmaya, durdurmaya, engellemeye, yere düşürmeye, adaylığımızı kırmaya çalışıyorlar. Seçim diye bir şey yok, her siyasi parti projesini, adayını ortaya koyuyor ama amaçları seçimleri kazanmak değil! Birecik sessizliğin ve huzurun şehridir. Fırat'ın incisi ilçemizin huzurunun bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Çocuklarımızın geleceğini karanlık ellere bırakmayacağız. Avrupa'da terör örgütlerine destek veren ve destekçileri tarafından desteklenen adayların bir sorunu daha var. Biz barıştan, istikrardan, güvenlikten kaygılıyız ama onların kaygısı huzuru bozmak, toprağı bölmek ve başkalarına hizmet etmektir. Yalanla, iftirayla, iftirayla siyaset yapılmaz. Halkımız bizi tanıyor. Halka hizmetti, Allah’a hizmet olarak görüyoruz. İnşallah vatanımıza, bayrağımıza, birliğimize karşı olanlara fırsat vermeyeceğiz" dedi..

"Başkan Mirkelam yeni dönemdeki projelerine bakın! Mahmut Mirkelam'ın projesi bakın neymiş!" haberi, 27 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 27 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Başkan Mirkelam yeni dönemdeki projelerine bakın! Mahmut Mirkelam'ın projesi bakın neymiş! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Başkan Mirkelam yeni dönemdeki projelerine bakın! Mahmut Mirkelam'ın projesi bakın neymiş! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:25 Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
  2. 14:19 Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu duyurdu: 48 kişi gözaltına alındı
  3. 14:16 Japonya, Fuji Dağı'ndaki turist sorununa çözüm arıyor: Fotoğraf noktalarına bariyer çekilecek
  4. 14:11 Özgür Özel, 1.5 milyar borçla devralınan Yunusemre Belediyesi'nde
  5. 14:07 Bakan Işıkhan, asgari ücrette zam olup olmayacağını açıkladı
  6. 14:07 İşte 2023 model Fiat Egea Cross'un dikkat çeken yeni fiyatları!
  7. 14:06 Nisan 2024'te alkol fiyatlarına zam yapıldı: Rakı ve şarap fiyatlarında artış yaşandı
  8. 14:04 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamuda tasarruf dönemi başlıyor
  9. 14:04 Tarım Kredi Holding'de yağ skandalı: 2500 ton ham yağ kayıp!
  10. 14:01 İYİ Parti'de yeni lider arayışı başladı: Dört adayın yarışacağı salona seyirci alınmayacak
  11. 14:00 31 Mart gecesi seçimi kaybettiğini anlayan başkan gece yarısı belediyeyi batırdı iddiası
  12. 13:51 Şimşek'ten 'KDV' açıklaması geldi: Doğru belgelendirme için yapıldı
  13. 13:48 Akşener İYİ Parti'ye veda etti: Başarısızlığı ben aldım başarıyı siz yakalayacaksınız
  14. 13:44 Eski arabanızı elektrikliye dönüştürün! Türk firmadan devrim yaratan icat
  15. 13:38 Afrika Bitti Suriye Başladı: Pazartesi Gününe Dikkat! Alerjisi Olanlar Evden Çıkmasın
  16. 13:37 Altın Fiyatlarında Son Dakika Gelişmesi! Gram Altın 3.500 TL'yi Aşıyor mu?
  17. 13:36 Asgari Ücrete Zam Sürprizi! Işıkhan'dan Son Dakika Açıklama Geldi
  18. 13:36 İYİ Parti'nin Yeni Lider Adayı: Müsavat Dervişoğlu'nun Yaşamı ve Siyasi Deneyimi
  19. 13:35 Mercedes'ten devrim yenilik: Efsane G Serisi artık tamamen elektrikli
  20. 13:29 Ekonomik krize inat Tesla'dan dev indirim!
Politika Haberleri