Basri Tokgöz, Kozmetik Sektöründeki Sorunlarla İlgili Konuştu

Basri Tokgöz, Kozmetik Sektöründeki Sorunlarla İlgili Konuştu

Basri Tokgöz, Kozmetik Sektöründeki Sorunlar... İş insanı Basri Tokgöz, kozmetik sektörünü değerlendirdi

Basri Tokgöz, son dönemde yeni çıkarmakta olduğu kozmetik markası ile adını daha da duyurmayı başarmış birçok projenin altında imzası olan genç iş adamı. Son zamanlarda çıkarmakta olduğu kozmetik markası takipçileri tarafından çok merak edilen ve adının ünlü modeller ile birlikte reklam yapacağı yönünde haberler çıkması dolayısı ile birçok kişi tarafından mercek altına alındı. Sosyal medyada pek çok kişi tarafından takip edilen Tokgöz, geçtiğimiz günlerde yeni çıkardığı kozmetik markasının tanıtımı ve reklamını yapmak amacı ile dünyaca ünlü tanınan modeller ile görüştüğünü açıklamıştı.

Son zamanlarda çıkarmış olduğu kozmetik markası ile bu sektöre iyice dâhil olan Basri Tokgöz, bu sektörün zorlukları konusunda açıklamalarda bulundu. İş adamı “Yüzyıllardan bu yana kozmetik sektörü varlığını sürdürmekte olan bir alan.  Şöyle ki insanoğlu kendine bakmaya ve güzelleşmeye tarih öncesinden bu yana önem veriyor. Hal böyle olunca da kozmetik sektörü asla düşüş yaşamayan sektörler arasında yer alıyor. Fakat bu kadar talep olmasına rağmen bu sektörde de ciddi sorunlar var çözümü bekleyen. Bunların en başında sermaye eksikliği ve personel yetersizliği geliyor. Kozmetik sektöründe bir işletmeye ya da bir kurum açmak için ne bir destek ne de bir teşvik bulunuyor. Yok denecek sermeyeler ile maalesef işletmeler kuruluyor.” Diyerek sektördeki harici sorunlardan bahsetti.

photo-2021-09-20-11-59-00.jpg

Bunun yanı sıra deneyimli kimyager, eczacı, biyolog ve benzeri vasıflı elemanları da bulmanın da çok zor olduğunu söyleyen Basri Tokgöz, “Bu alanda yetişmiş kimyager, eczacı ve biyolog bulmak en fazla yaşadığımız zorluklar arasında yer alıyor.  Sektörde kendinize yer edinebilmek ve markanızın kalitesini kanıtlamak için bu elemanlara çok ihtiyacınız oluyor.” Diyerek açıklamalarda bulundu.

Basri Tokgöz, her sektörde olduğu gibi kozmetik sektöründe de markanın bilinirliği ve tüketiciye ulaştırılmasının en zorlu süreçlerden biri olduğunu, “Pek çok zorluğun yanı sıra ürünlerinizin kalitesini ve markanızın ismini duyurabilmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bir ruj almak isteyen bir kişi için raftan ruj almak kolay olabilir pek tabii. Fakat o ya da herhangi bir kozmetik ürünü bir mağazadaki rafa gelene kadar pek çok zorlu yoldan geçiyor desem yeridir. Her türlü detayı düşünmek zorunda kalıyorsunuz. Ürününüzün kalitesinden ambalajlama süresine kadar. Özellikle özgün ve bir o kadar da kaliteli bir ürün ortaya koymanız şart. Zira artık kimse taklitlerden hoşlanmıyor.”  şeklindeki sözleri ile anlattı.

Basri Tokgöz, “Pek çok zorluğu bulunan bu sektörde yer almak benim için ayrı bir gurur kaynağı. Ben işimi severek ve zevkle yapıyorum. Kozmetik sektöründe bir hayli zorluklar ve yolda yokuşlar olabilir. Buna rağmen işini başarı ile yapmak ve markamı satın alanların yüzündeki gülümsemeyi görmek beni çok mutlu ediyor. Zorlukları ya da kolaylıkları her ne olursa olsun kozmetik sektörü ciddiyet ve disiplin isteyen bir sektör. Biz de buna göre hareket ediyor ve bu şekilde ilerlemeye gayret gösteriyoruz.” diyerek kurumsal kimliklerinin önemini ve kozmetik sektöründe var olmanın mutluluğunu ifade etti.

 

"Basri Tokgöz, Kozmetik Sektöründeki Sorunlarla İlgili Konuştu" haberi, 20 Eylül 2021 tarihinde yazılmıştır. 20 Eylül 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Basri Tokgöz, Kozmetik Sektöründeki Sorunlarla İlgili Konuştu haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Basri Tokgöz, Kozmetik Sektöründeki Sorunlarla İlgili Konuştu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:35 Dejounte Murray'nin son saniye basketi rekora gitti!
  2. 12:20 Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!
  3. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  4. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  5. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  6. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  7. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  8. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  9. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  10. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  11. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  12. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  13. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  14. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  15. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  16. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  17. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  18. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  19. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  20. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
Gündem Haberleri