Beşiktaş Başkanı'ndan gündem yaratacak açıklamalar: Sergen Yalçın kalacak mı?

Beşiktaş Başkanı'ndan gündem yaratacak açıklamalar: Sergen Yalçın kalacak mı?

Beşiktaş Başkanı'ndan gündem yaratacak açıkl... Gündeme dair önemli açıklamalar yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Sergen Yalçın ne zaman bırakmak isterse bırakabilir. İstediği kadar Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde takımın başında kalabilir" ifadelerini kullandı.

 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme dair açıklamalar yaptı. Sergen Yalçın'ın istediği kadar takımı çalıştırabileceğini söyleyen Çebi, "Yılda 900 milyon TL ödeme yapmamız gerekiyor, yarısını toplayamıyoruz. Pandemiden dolayı gelirlerimiz düştü" dedi. "Galibiyetler doğal bir sürecin sonucu oldu. Takımda yeni transferler vardı. Trabzonspor galibiyeti, Şampiyonlar Ligi ön elemeleri gibi hızlı gelişmeler oldu. Takımın yapabileceklerini gördüğüm için Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını kazanabileceğimizi söyledim. Rehavete katılmamalıyız." Milliyet'in aktardıklarına göre; "Ekim ayında yönetime geldiğimizde ödememiz gereken 120-130 milyon ödememiz vardı. Kendi imkanlarımızla gerçekleştirdik. Futbolcularımızda bezginlik hali vardı."

PANDEMİDEN DOLAYI GELİRLERİMİZ DÜŞTÜ

Temiz kağıdı 3 ayda bir, 6 ayda bir karşımıza çıkıyor. Yaklaşık 500 milyon Lira'dan fazlasını yöneticilerle, kampanyalarla, kişisel çabalarla futbolcuların maaşlarını ödemeye çalıştık. Sürdürülebilir bir şey değil. Bankalardan rica ettik. Yeniden yapılandırmayla ilgili sözleşme imzalamadık. Düzeltmemiz gereken şartlar var. Birkaç sürebilecek bir sıkıntılı süreçteyiz. Yılda 900 milyon TL ödeme yapmamız gerekiyor, yarısını toplayamıyoruz. Pandemiden dolayı gelirlerimiz düştü.

"EN ÇOK CANI YANAN BİZ OLDUK"

Takımlarla birlik olmalıyız. En çok canı yanan biz olduk. Trabzonspor sattığı futbolculardan iyi gelir sağladı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi geliri oldu. Bizim için durum kötüydü. Gelirlerimiz bankalara temlikliydi. Türkiye'nin gerçeklerine göre futbol takımları yaşamak zorunda. Elimizde 2 - 3 yıl daha sürecek ağır kontratlar var. Bizden önce yapılan transfer var. Aynı tarihte bankalarla yapılmış sözleşme var. "Adem Ljajic ile 3 kez konuştum. İlk konuşmamızda Covid-19 süreci beni yıprattı dedi. İkincisinde 'Şans bulamıyorum, bulsam mucizeler yaratacağım' dedi. Üçüncüsünde, "Söz veriyorum, düzeleceğim" dedi. 4. kez konuşmadık henüz."

"DORUKHAN TOKÖZ YÜZDE 90 BİTTİ"

"Dorukhan Toköz ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bana göre %90 anlaştık. İmza atıldığı zaman açıklayacağız. Ayrılacağını düşünmüyorum. Dorukhan'na 'Sözleşmeye imza at. Benden sonra da burada devam et' dedim. 'Seve seve Başkanım' dedi." Beşiktaş'ın ekonomik sürecini sağlıklı hale getirmedikçe davalar karşımıza gelecek. Bizden dolayı zarar gören kişiler oldu. Onlar için de zor. Yollarımızın ayrıldığı isimler var. Onlara da tazminatlarını ödeyemiyoruz. Üzülüyorum. Alacağı için her gün kapımıza avukat gönderen isimler var. Biz hizmet etmeye gedik. Sadece bu işin şerefini yaşamaya çalışıyoruz. Şartlarımız çok zor. Pandemi döneminde risk altındayız. Beşiktaş için canımız feda.

SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI

"Sergen Yalçın ne zaman bırakmak isterse bırakabilir. İstediği kadar Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde takımın başında kalabilir." Vermek istediğim mesaj şu; mali bütçeleri kısarak, şampiyonluk hedefleri kuran bir takım kurmaya çalışıyorum. Kısıtlı imkanlar var diye şampiyonluk hedefi kurmamak bana göre değil. Transferin uygun olanını yapmak önemli. Transfer limitlerimiz var. Limitlerimiz dolu, yer açmaya çalışıyoruz.

"LJAJİC VE VİDA HAYIR DEDİ"

  • "Ljajic ve Vida iyi futbolcular. Ben kazanma taraftarıyım. Tabii keşke maaşlarında indirime gitseler daha iyi olur. Geçen sefer hayır dediler. Bakarsınız bu sefer gönülleri yumuşar."
  • "Bu sezon bonservis bedeli vermedik. Bizden önceki yönetimler maaş ve bonservis bedelleri ödedi. Rosier için çok cüzi bir kiralama bedeli ödedik. Porto, Aboubakar'ı gönderdiği için çok pişman.
  • "Cenk Tosun'u Beşiktaş'ta görmek isterim. Everton kiralık göndermeyi düşünürse gerekeni yaparız. Yerli bir futbolcu, bu konuda sıkıntılarımız var. Cenk Tosun'a kapımız açık."
  • "Transfer dönemi menajerler için av dönemi. Ze Luis ile anlaşmıştık. Son anda 'Ruslar daha çok para verdi, onlarla anlaştık' dediler."
  • "Rosier'i beğeniyorum. Satarlarsa alacağız. Beğendiğim ve sevdiğim bir futbolcu. Teknik kadronun çok da onayı olmadan Erdal Torunoğulları ile yaptığımız bir transfer. Şimdi hocamız da mutlu, biz de mutluyuz. İyi ki gelmiş."
  • "Beşiktaş'ta Abdullah Avcı ile yıllık 12 Milyon TL'den 3 sezonluk anlaşma yapılmış. Abdullah Avcı ile aramızda 20 Milyon TL'lik bir anlaşmazlık var. Orta yoluğu bulacağız."

"Beşiktaş Başkanı'ndan gündem yaratacak açıklamalar: Sergen Yalçın kalacak mı?" haberi, 03 Aralık 2020 tarihinde yazılmıştır. 03 Aralık 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Beşiktaş Başkanı'ndan gündem yaratacak açıklamalar: Sergen Yalçın kalacak mı? haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beşiktaş Başkanı'ndan gündem yaratacak açıklamalar: Sergen Yalçın kalacak mı? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  2. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  3. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  4. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  5. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  6. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  7. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
  8. 15:00 Wasco'da Korkunç Olay: İnşaat İşçileri Bacak Çiğneyen Adamla Karşılaştı!
  9. 14:55 İsrail Kısıtlamalarına Rağmen Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı Kılındı
  10. 14:51 Lamborghini'nin Yenilenen Logosu: Güçlü, Zarif, Cesur
  11. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  12. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  13. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  14. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
  15. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  16. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  17. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  18. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  19. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
  20. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
Spor Haberleri