Beşiktaş ilk bombayı patlattı! Kartal, 29 milyon euroluk savunmacıyla sözleşti!

Beşiktaş ilk bombayı patlattı! Kartal, 29 milyon euroluk savunmacıyla sözleşti!

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, durmadan hedeflerine yürüyor! 29 milyon euroluk savunma oyuncusu ile her mevzuda anlaşma yaptı. Kara Kartal yaz transfer döneminde ilk bombayı patlatarak, sezona damga vuracak ismi açıkladı..

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışını kaçırarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yeni sezonun ilk bombasını attı. Siyah-beyazlı ekip, savunma oyuncusuyla 29 milyon euro karşılığında sözleşme imzaladı.

Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Beşiktaş, yaz transfer döneminde savunma hattına öncelik verdi. Yeni sezonda yıldızlarla dolu bir kadroyla mücadele etmek isteyen siyah-beyazlı ekip, ilk hamlesini yaptı.

Giovanni van Bronckhorst'un haberine göre transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, savunma hattını yeniden yapılandırma kararı aldı.

Yeni sezonda devreye girecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosuna kaliteli yabancı oyuncuları katmayı hedefleyen Beşiktaş, 29 milyon euroluk stoper transferinde mutlu sona ulaştı.

1870341-1-t.jpg

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Beşiktaş, İspanyol devi Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista ile tüm konularda anlaşmaya vardı. 33 yaşındaki stoperin 2+1 yıllık anlaşmaya evet dediği bildirildi.

Bugüne kadar piyasa değeri 2 milyon euro olan deneyimli savunmacı için bugüne kadar toplam 29 milyon euro bonservis bedeli ödendi..

"Beşiktaş ilk bombayı patlattı! Kartal, 29 milyon euroluk savunmacıyla sözleşti!" haberi, 11 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 11 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Beşiktaş ilk bombayı patlattı! Kartal, 29 milyon euroluk savunmacıyla sözleşti! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beşiktaş ilk bombayı patlattı! Kartal, 29 milyon euroluk savunmacıyla sözleşti! 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 11 Mart 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 07:55 Guatemala'daki Fuego Yanardağı patladı
  2. 07:52 Elon Musk X'te yaşanan problemi Ukrayna'ya bağladı!
  3. 07:15 DEM Parti'den Çarpıcı Suriye Açıklaması: “Bizim Gündemimiz Ötelendi
  4. 07:02 Ehliyete 1 yıl el konulacak! Yeni düzenleme yürürlüğe giriyor
  5. 06:55 Arda Turan’ın Ortağı ve Eşi, AKP’nin Zirvesinde!
  6. 06:50 AKP’den CHP’ye Geçen Belediyede Şok: Halkın Parkına ‘Tarihi Eser’ Bahanesiyle El Konuldu!
  7. 06:45 Meteorolojiden Kritik Uyarılar: Güneş Açıyor Ama Tehlike de Büyüyor
  8. 06:39 Ortadoğu’da Gerilim Tırmanıyor: İsrail, Suriye’deki Askeri Üsleri Bombaladı
  9. 00:37 Adli Tıp Uzmanı Kar'dan Gürel’in ölümüne değerlendirme: "Madde kullandı mı bilemeyiz"
  10. 00:37 Solskjaer: “Bu mağlubiyet hayal kırıklığı”
  11. 00:34 Dişi Fatih Terim Panathinaikos'un yeni başantrenörü oldu
  12. 00:33 Bakıcısı gelse bile asla ayırt edemez! Farklı pandayı yalnız yüksek IQsu olanlar 6 saniyede görüyor
  13. 00:32 Denizli'de dehşet: Oğul, tartıştığı babasının kafasını taşla ezerek öldürdü
  14. 00:30 Selçuk İnan: "Beşiktaş'a zor anlar yaşattık"
  15. 00:29 Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan "Beşiktaş'a zor anlar yaşattık"
  16. 00:29 Solskjaer'den açıklama: "Hayal kırıklığı olan bir sonuç"
  17. 00:15 Dilan Polat’ın çalışanının sır gibi ölümüne dair detaylar ortaya çıktı!
  18. 00:15 Ayçiçek yağında fırtına tam gaz ilerliyor: 5 litresi 300 TL'yi geçti!
  19. 00:12 Eski Cumhurbaşkanı Hapishanede Açlık Grevine Girdi!
  20. 00:10 İlişki uzmanı, sadakatsizliği engellemek için alınması gereken önlemleri açıkladı