Beşiktaş'ın hayal kırıklığı!

Beşiktaş'ın hayal kırıklığı!

Beşiktaş'ın hayal kırıklığı! Beşiktaş sezona yanıltıcı bir başlangıç ​​yaparak şaşkınlık yarattı! Takımını şampiyonluk adayı gören Çebi, takımın ve teknik direktör seçiminin bedelini ödedi. Bunu serbest düşüş ve Beşiktaş'ın hayal kırıklığı izlemeye başladı!

Beşiktaş sezona yanıltıcı bir başlangıç ​​yaptı. Özellikle başkan, Ahmet Nur Çebi beklentisini belirtti. Takımını şampiyonluk adayı gören Çebi, kurduğu takımın ve teknik direktör seçiminin bedelini görevinden ayrılarak ödedi. Bunu serbest düşüş ve Beşiktaş'ın hayal kırıklığı izledi.

BEŞİKTAŞ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR!

Yeni yönetim ve yeni teknik direktör, Beşiktaş'ı kendine getirmeye başladı. Masuaku'nun Afrika Uluslar Kupası'ndan dönüşü, Muci ve Al Musrat'ın takıma yeni transferleri, Rashica'nın sakatlıktan dönüşü ve Semih Kılıçsoy'un "keşfi" siyah beyazlıları yavaş yavaş uyandırmaya başladı. 

Santos geçen hafta. Kazanan takımı değiştirmedi ve deplasmanda İstanbulspor maçına da aynı 11'le başlama kararı aldı. Rakip, küme düşmesi kesin kabul edilen İstanbulspor'du ancak oynanan futbol, ​​20 takımlı ligde 20. sırada yer alan bir takım için oldukça ikna ediciydi. İstanbulspor karşılaşmasının ilk dakikalarında topa hakim oldu ve maçın kontrolünü Beşiktaş'a vermedi. Mendy'nin net golü çevirememesi Beşiktaş için büyük şanstı. Beşiktaş, fiziksel olarak bu zorluğun üstesinden gelebilecek bir rakiple karşı karşıyaydı. O anlarda genç yıldız Semih yeniden sahneye çıktı. Cenk'in pasında topu karşılama şekli ve ustaca şutu genç futbolcunun özel bir isim olduğunun göstergesiydi.

Beşiktaş öne geçmesine rağmen maçı kazanamadı. İstanbulspor, Süper Lig'e şık bir şekilde veda etme kararı aldı. Beraberlik golü arayan Beşiktaş'ta toplardan birinin direğe çarpmasıyla bir şans anı daha yaşandı. Maçın ilk yarısı eşit güçlerin mücadelesi izlenimi verecek şekilde 45 dakikalık bir süre oldu. Devre sonunda Cenk'in şutu dışarı gitti ve siyah-beyazlılar, devre bitmeden beraberliği bozma ve rakip takımın direncini kırma fırsatını kaçırdı.

Her iki takım da açık futbolu tercih ederken, karşılaşmanın ikinci yarısına geçildi. Maç her an gol atılabilecek bir atmosferde başladı. İstanbulspor yine çok sayıda adamla gelerek Beşiktaş savunmasına baskı yaptı. Bu ataklarda kaleci Mert'in sert tavrı kalenin beraberliğine fırsat vermedi. Gedson-Muc ikilisi Beşiktaş'ın maçını kolaylaştırdı. Muci, orta sahadan kazanılan topun uzaktan şutuyla Gedson'ın pasını gole çevirdi. Geldiğinden bu yana serbest vuruşlarla gol arayan Muci, bu sefer golü buldu ve geleceğe dair mesaj verdi.

Ligi üçüncü bitirmek isteyen ancak asıl hedefi kupayı kazanmak olan Beşiktaş, Türkiye Kupası ve İstanbulspor ile lige ilk veda.Stressiz geçen maç, tribüne gelip televizyondan izleyenleri bir nebze olsun memnun etti. Takımların temposu biraz daha yüksek olsaydı maç lig ortalamasının üzerinde görülebilirdi.

Santos, ikiliyi kadrosuna kattığında formayı hak edene vereceği mesajını bir kez daha net bir şekilde verdi. Aboubakari tarafından. Ghezza geçen hafta olduğu gibi son çeyrekte.

Beşiktaş artık Çarşamba. Gün, Konyaspor ile oynanan kupa maçına ve prestijli Galatasaray derbisine odaklandı. Siyah Beyazlılardan Semih, Rashica, Cenk ve Muci, sıradan oynasalar da sahneye çıktıklarında tehlikeli olduklarını kanıtladılar. Al Musrati geçen trafikte etkindi ve Gedson'u daha da ileriye itti. Bu hücum hattı ritim bulduğunda ligde etki yaratabileceğini de gösterdi..

"Beşiktaş'ın hayal kırıklığı!" haberi, 26 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 26 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Beşiktaş'ın hayal kırıklığı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beşiktaş'ın hayal kırıklığı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:13 İYİ Parti'de istifa depremi: O ilçede yönetim düştü!
  2. 22:10 2 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
  3. 22:07 Hatay'da deprem! Sarsıntı paniğe sebep oldu: ''6 Şubat'taki deprem gibiydi''
  4. 22:07 Ağız içinde yarası olan hemen bu tohumları çiğnesin: Ağız içi yaralarını anında iyileştiriyor!
  5. 22:05 Çeyrek bardağı dahi damarlardaki kötü kolesterolü silip atıyor!
  6. 22:03 Sapsarı olmuş dişleri bembeyaz yapıyor: Tek malzemeyle anında beyazlık mümkün!
  7. 21:57 Saray gibi Dizayn Edildiği Ortaya Çıkan Belediyenin AKP'li Eski Başkanından 'Bit Pazarı' Savunması!
  8. 21:51 Elektronik devi iflas etti, 3000'e yakın mağazası kapanıyor!
  9. 21:50 642 senelik caminin o özelliğini duyan resmen şok oldu!: Bunlara rağmen hala ayakta!
  10. 21:47 Köpek dehşeti can alıyordu! 7 yaşındaki çocuk ölümden döndü
  11. 21:46 Milyonlarca emekliye kötü haber geldi!: Temmuz ayında düşük zam alınacak!
  12. 21:46 O kişilerin WhatsApp hesabına kısıtlama geliyor: Bunları yaparken on kez düşünün!
  13. 21:44 Prof. Dr. Emre Alkin dövizi serbest bırakın diye seslenerek kur uyarısı yaptı!
  14. 21:44 Gelinim Mutfakta altın heyecanı sürüyor: İşte 2 Mayıs puan durumu!
  15. 21:41 O marka gıda ürünleri marketlerden çekiliyor! Salmonella bulundu, bağırsak sistemini etkiliyor!
  16. 21:41 İç mekandaki beyaz renk hakkında bilmeniz gerekenler!
  17. 21:40 Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!
  18. 21:40 Galatasaray, Sivasspor maçı için hazırlıklara devam etti
  19. 21:38 Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
  20. 21:35 Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
Medya Haberleri