Beşiktaş'ta Sergen Yalçın imzayı atmadı, tedirginlik arttı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın imzayı atmadı, tedirginlik arttı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın imzayı atmadı, ted... Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın imzası, kiralık oyuncuların durumu ve Aboubakar'ın gidişiyle ortaya çıkan santrfor eksikliğiyle transferde yoğun bir temponun içinde bulunuyor.

 

Sergen Yalçın ile yapılacak yeni sözleşme şu anda taraftarın da en çok beklediği haber konumunda. Her iki tarafın isteğiyle sezon sonuna bırakılan görüşmeler, Beşiktaş yönetimi ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın daha önce dediği gibi 'çok kolay atılacak bir imza' haline gelmedi. İmza konusunda şampiyonluk töreninin yapıldığı 19 Mayıs'tan bu yana sonuca ulaşılamaması, beraberinde birçok iddiayı da gündeme getirdi.

Bunların en başında da tecrübeli teknik adamın 1 yıl için 30 milyon TL istediği ve yönetimin de şu ana kadar 15 milyon TL'ye çıktığı iddiaları geliyor. Beşiktaş yönetimi ise sürekli olarak görüştüğü Sergen Yalçın ile alakalı, para konusunu çok gündeme getirmek istemiyor. Bu konunun taraftar nezdinde de tepkilere ve baskılara yol açacak boyutlara gelmesini istemeyen yönetim, orta yolu bularak anlaşacaklarını ve en geç önümüzdeki hafta bu işi net sonuca ulaştırıp imzaların atılacağını açıklamakla yetiniyor.

Rosier ve Ghezzal'ın durumu

Siyah beyazlı yöneticiler teknik direktör Sergen Yalçın'ı ikna etmeye uğraşırken, diğer yandan yeni sezon için planlamalara da devam ediyor.

İlk olarak Rosier ve Ghezzal'ı yeniden takımda tutmak isteyen yönetim, her iki oyuncunun menajerleri ve kulüpleriyle de görüşüyor ancak şu ana kadar olumlu sonuçlanan bir görüşme olmadı. Her iki oyuncu öncelikli olarak Beşiktaş'ta oynamak istediklerini sürekli dile getirseler de, Roiser'in kulübü Sporting Lizbon ve Ghezzal'ın kulübü Leicester City'in ilk hedefi oyuncuları satarak para kazanmak.

Rosier için Sporting Lizbon'un istediği 4 milyon euroya karşılık 2.5 milyon euro teklif eden siyah beyazlılar, Portekiz ekibinin indirim yapmasını bekliyor. Ghezzal için de şartları zorlamayı düşünen Beşiktaş kurmayları, oyuncunun kulübüyle olduğu kadar menajeriyle de görüşme halinde. Geçen sezon kiralık olduğu için ücretinin belli bir kısmını ödeyen Beşiktaş, satın alınması halinde tamamını ödeyeceği için yeni şartlar üzerinden anlaşma yapmaya çalışıyor. Cezayirli futbolcunun Leicester'dan 3.5 milyon euro aldığı göz önünde bulundurulduğunda, Beşiktaş'a daha düşük rakamlara imza atması pek beklenmiyor. İngiliz kulübünün de şu ana kadar bonserviste indirim yapmadığı gelen bilgiler arasında.

Aboubakar'ı alan AL Nassr'dan Ghezzal iddiası

Öte yandan Aboubakar'ı alan Al Nassr'ın bu kez de Ghezzal için girişimlere başladığı iddialarının dolaşmaya başlaması, siyah beyazlıların bu transferde de oldukça zorlanacağı anlamını taşıyor. Şu anda menajer oyunu olup olmadığı netlik kazanmayan iddialara göre, Al Nassr Ghezzal için Leicester City kulübüne iyi bir bonservis teklifi sunacak. Ghezzal, Roiser gibi Beşiktaş'ta kalmak istediğini belirtse de bu transfer süreci de biraz daha uzayacak gibi.

Artık iki santrafor transferi zorunlu

Sakatlığını öne sürerek son 10 maçta oynamayan ve dün Al Nassr'a imza atan Aboubakar'ın gidişiyle, Sergen Yalçın'ın istediği tarzda santrforu kalmayan siyah beyazlılar, artık iki santrfor transferi yapacak.

Oldukça geniş bir listeye sahip olan yönetim birçok golcüyle temaslara başladı bile.

Santrfor için Diego Costa ve Ahmed Hassan isimleri İspanya ve Mısır basınında öne çıkan haberler olarak gündemde yer alıyor. Siyah beyazlılar geçmiş yıllarda santrfor transferlerini genelde transferin son günlerinde gerçekleştirmişti.

"Beşiktaş'ta Sergen Yalçın imzayı atmadı, tedirginlik arttı" haberi, 09 Haziran 2021 tarihinde yazılmıştır. 09 Haziran 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın imzayı atmadı, tedirginlik arttı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın imzayı atmadı, tedirginlik arttı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  2. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  3. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  4. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  5. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  6. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  7. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  8. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  9. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  10. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  11. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  12. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  13. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  14. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  15. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  16. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  17. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  18. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  19. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  20. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
Spor Haberleri