Binali Yıldırım’dan ‘İmamoğlu-Küçükkaya görüştü’ iddiası hakkında açıklama

Binali Yıldırım’dan ‘İmamoğlu-Küçükkaya görüştü’ iddiası hakkında açıklama

Binali Yıldırım’dan ‘İmamoğlu-Küçükkaya görü... Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya ile Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayın öncesi görüşme iddiasına ilişkin olarak, 'Yüz...

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya ile Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayın öncesi görüşme iddiasına ilişkin olarak, 'Yüz yüze buluşma gayriahlaki bir durumdur. Bu felakettir' dedi. Öte yandan İsmail Küçükkaya her iki adaylada görüştüğünü programında ve Habertürk'te defalarca söylediğini dile getirmişti.

Binali Yıldırım, “Ekrem Bey’in bütün Türkiye’nin pürdikkat beklediği tarihi buluşma öncesi yüz yüze bir otelde danışmanları ile birlikte İsmail Küçükkaya ile bir araya gelmiş olması gayri ahlaki bir durumdur. Bunu kamuoyundan gizlemiş olmaları da ayrıca bir felakettir. Madem iki aday var beraber yayın yapacağız. Adayın biri ile yüz yüze aynı mekanda bir araya gelip konuşulması ve diğer adaydan bunun esirgenmesinin ne anlama geldiğini ben kamuoyunun takdirine bırakıyorum” diye konuştu.

İsmail Küçükkaya’nın kendisi ile yüz yüze görüşme talebinde bulunmadığının altını çizen Yıldırım, “Yüz yüze görüşme talebi gelmedi, telefonda görüştük. Aslında iki telefon görüşmesi var. Birincisi moderatör belli olduktan sonra aradım tebrik ettim.

İkinci görüşmede Ekrem İmamoğlu ve benimle görüşmesi gerekecekti. Parti yetkilileri böyle karar vermişti. Ben o telefonu bekledim. Bizim arkadaşlar dedi ki ‘Ekrem İmamoğlu ile görüşmüş sizinle görüşmedi mi’.

Yok dedim. Tekrar kendisine bilgi verildi. Aradı telefonda görüştük. Önemli olan yayından iki gün önce aynı mekanda moderatörle rakip adayı danışmanlarının da bulunduğu bir toplantıda bir araya gelmiş olması, benimle böyle bir toplantı yapılmamış olmasıdır. Burada açıkça bir eşitsizlik vardır, gayri meşru durum vardır” şeklinde konuştu. Ekrem İmamoğlu’na çağrıda da bulunan Yıldırım “Ben Ekrem İmamoğlu’na sesleniyorum. Böyle bir görüşmeyi nedene kamuoyundan gizlediniz. Bunun cevabını rakibimden bekliyorum. Moderatör İsmali Küçükkaya ‘iki üç dakika bu görüşme sürdü’ dedi. Gerçekte bu görüşme ne kadar sürmüştür. Kamuoyu ile paylaşmasını bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

"Binali Yıldırım’dan ‘İmamoğlu-Küçükkaya görüştü’ iddiası hakkında açıklama" haberi, 18 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Binali Yıldırım’dan ‘İmamoğlu-Küçükkaya görüştü’ iddiası hakkında açıklama haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Binali Yıldırım’dan ‘İmamoğlu-Küçükkaya görüştü’ iddiası hakkında açıklama 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  2. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta Para Cezası Geliyor!
  3. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  4. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  5. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  6. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  7. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  8. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  9. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  10. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  11. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  12. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  13. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  14. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  15. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  16. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  17. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  18. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
  19. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  20. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
Haberleri