Binance güvenlik konusunda çıtayı yükseltiyor

Binance güvenlik konusunda çıtayı yükseltiyor

Binance güvenlik konusunda çıtayı yükseltiyor Binance bu kapsamda güvenlik konusunda düzenlediği eğitimlerin yanı sıra her geçen gün daha da güçlenen güvenlik ekibi ile siber suçlarla mücadelede çıtayı yükseltiyor.

Binance bu kapsamda güvenlik konusunda düzenlediği eğitimlerin yanı sıra her geçen gün daha da güçlenen güvenlik ekibi ile siber suçlarla mücadelede çıtayı yükseltiyor.

Faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana kullanıcı odaklı bakış açısıyla hareket eden Binance, en gelişmiş güvenlik kontrollerini hayata geçirmeye devam ediyor. Binance, bu kapsamda siber suçlarla mücadelede de sektöre örnek oluyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Binance Küresel İstihbarat ve Soruşturmalar Başkanı Tigran Gambaryan, “Binance 2021’de sektörün en sağlam güvenlik ve araştırma ekibine dönüşecek ekibi kurmaya başladı. Şu anda sahip olduğumuz çalışma arkadaşlarımız ve elimizdeki araçlar göz önüne alındığında, tüm finans sektörünün en güçlüsü konumunda olduğumuzu söyleyebiliriz” dedi.

Binance

Binance’in güvenlik ekibi…

Suçla mücadele alanı kapsamındaki istihdamlarını bir yıllık dönem içerisinde yüzde 500 artırdıklarını belirten Tigran Gambaryan, “Binance’teki güvenlik ekibinde birlikte çalıştığım kişilerin çoğu, dünyanın en iyi araştırma kuruluşlarından ve emniyet teşkilatlarından geliyor” diye konuştu. Gambaryan, bu konudaki yatırımlarının devam edeceğini vurguladı.

“Bir yılda 47 binden fazla talebe yanıt verdik”

Emniyet teşkilatlarından gelen taleplere de değinen Gambaryan, Binance olarak Kasım 2021’den bu yana emniyet teşkilatlarından 47 binden fazla talep aldıklarını, bu talepleri de ortalama 3 gün içerisinde yanıtladıklarını söyledi. “Bu, geleneksel finans kurumlardan daha kısa bir süre” ifadelerini kullanan Gambaryan, bazı durumlarda bu talepleri sonuca ulaştırmanın ayları bulabildiğinin altını çizdi.

“Emniyet teşkilatları ve savcılar ile 70’ten fazla atölye çalışması yaptık”

Kripto tarafındaki suçlarla mücadele kapsamında hayata geçirdikleri eğitim programları hakkında bilgiler veren Gambaryan, “Bu amaçla Küresel Emniyet Teşkilatları Eğitim Programı’nı oluşturduk ve farklı ülkelerden emniyet teşkilatları ve savcılar ile 70’ten fazla atölye çalışması yürüttük” dedi. Gambaryan, söz konusu programı; mali ve siber suçların tespit edilmesi noktasında sorun çıkaran kişi veya kurumların kovuşturulmasına yardımcı olmak için kurduklarını vurguladı. Gambaryan, “Küresel Emniyet Teşkilatları Eğitim Programımız gerçekten türünün ilk örneği ve kripto endüstrisi için küresel güvenliğin öneminin kabul edilmesi adına büyük bir öneme sahip. Atölye çalışmalarımızda katılımcılar, kıdemli araştırmacılarımızdan ve uyum uzmanlarımızdan bilgi alıyor. Kriptonun temellerini ve bunun altında yatan teknolojiyi, gelişen yasaları ve sektörel düzenlemeleri ve en önemlisi ekibimizin siber suçlarla mücadele etmek için kullandığı araçları ve yöntemleri ele alıyoruz” diye konuştu.

“Ekosistemle diyaloğun farkındayız”

“Kripto, yasadışı faaliyetler için güvenli bir sığınak değildir” açıklamasını yapan, Gambaryan, “Binance olarak, tüm kripto ekosisteminin sürdürülebilir ve güvenli büyümesinin küresel emniyet teşkilatları ile ortaklık ve diyalog gerektirdiğinin farkındayız ve önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı birlikte devam ettireceğimizi umuyoruz” dedi.

Huawei FreeBuds 5i: Herkes için yüksek ses kalitesi!

"Binance güvenlik konusunda çıtayı yükseltiyor" haberi, 06 Ocak 2023 tarihinde yazılmıştır. 06 Ocak 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Kripto Para kategorisi altında bulunan Binance güvenlik konusunda çıtayı yükseltiyor haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Binance güvenlik konusunda çıtayı yükseltiyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kripto Para konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:59 İsrail'in Refah'a yönelik saldırılarında en az 8 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi
  2. 03:25 Sürücünün yükü artıyor: Kaza yapan da yapmayan da ödeyecek!
  3. 03:22 Haftalık güzellik bakımı: Kına ve sirke
  4. 03:20 Meteorolojiden fırtına uyarısı: Bu gece başlıyor!
  5. 03:17 20 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu
  6. 03:14 Aksaray ve Konya arası kaç kilometre?
  7. 03:11 Antalya ve Alanya arası kaç kilometre?
  8. 03:07 Bu burç 2024 yılında büyük finansal kazançlar elde edecek!
  9. 03:04 Akrep burcu erkeği özellikleri nelerdir?
  10. 02:23 Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir
  11. 02:02 Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri iflasını açıkladı ve şirket hızla satışa çıkarıldı
  12. 01:57 Facebook ve MSN'de bulunan nostaljik bir özellik Instagram'a geliyor!
  13. 01:51 Google haritalar, elektrikli araç sahiplerine güzel haber: Sürücüleri sevindirecek özellik geliyor
  14. 01:47 Jeep'in TOFAŞ hamlesi Türkleri heyecanlandırdı: Düşük fiyatlara hazır olun!
  15. 01:42 Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye bir kredi daha geldi
  16. 01:40 CHP'li Durmaz'dan Tokat açıklaması: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
  17. 01:33 Dilan Polat'ın mektubunu Erdoğan'a ulaştırmamasının nedenini avukatı açıkladı
  18. 01:33 Mobil tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu artık bilgisayarlara geliyor!
  19. 01:22 AK Parti'de ıstakozun ardından Rolex krizi gündemde
  20. 01:22 Hamas ve İslami Cihad, Filistinlilere İsrail askerlerine karşı mücadele çağrısı yaptı
Kripto Para Haberleri