Binomo’da etkili ticaret yapma yöntemleri ve önemli ipuçları

Binomo’da etkili ticaret yapma yöntemleri ve önemli ipuçları

Binomo’da etkili ticaret yapma yöntemleri ve... Binomo, 130 dan fazla ülkede çalışmalar yürüten online ticaret platformudur

Binomo, 130 dan fazla ülkede çalışmalar yürüten online ticaret platformudur. Bu yazıda platformu hakkında sıklıkla sorulan soruların yanıtlarını, platformda etkin bir şekilde nasıl ticaret yapılacağını, Binomo’nun güvenilir olup olmadığını, nasıl para yatırılır ve nasıl para çekilir, yapılan ticaret gerçek mi ve cep telefonu ile ticaret nasıl yapılır gibi soruların cevaplarını ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

Binomo platformu nedir?

Binomo nedir, nasıl oynanır sorusunun cevabıyla başlayabiliriz. Binomo bir oyun platformu değildir ve bu nedenle Binomo nasıl oynanır sorusunun bir karşılığı bulunmamaktadır. Binomo, tüccarların ek gelir etmek için deneyim, beceri ve analizleri kullandığı bir online ticaret platformudur. Binomo, Saint Vincent ve Grenadinler yasaları gereğince Dolphin Corp şirketine ait, 2014 yılında kurulmuştur.

Binomo güvenilir ve yasal mı?

Birçok kişi Binomo haram mıyoksa helal migibi soruların cevabını öğrenmek istiyor. Bu soruya net bir şekilde cevap vermek zor olsa da Binomo'nun kumar ve bahis siteleri ve uygulamaları ile kıyaslanamaz bir varlık alım satım platformu olduğunu söylemek gerekir.

Binomo'nun bir dolandırıcılık olmadığından emin olmak istiyorsanız, sertifikalar ve lisanslar hakkında bilgi resmi web sitesinde bulunabilir.

Binomo hakkında herhangi bir şikayet var mı?

Evet, Binomo ile ilgili şikayetlere rastlamak mümkündür, ancak bunların çoğu platformun işleyişi ile değil, tüccarların kendi kararları ile ilgilidir. Bu kişilerin hızlı kar elde etmek isteyen, ticaretin nasıl yapılacağını öğrenmek istemeyen ve bu nedenle ticaret yapmak ve fon çekmekte sorun yaşadığını iddia eden kişiler oluğundan da söz etmek işe yarar.

Şikayetvar sitesi yorumları da bunu doğrular niteliktedir. Doğru şekilde ticaret yapan kişiler ise aşağıda görebileceğiniz gibi Binomo’yu kullanmaktan oldukça memnun görünmektedir.

EXPERT TRADER: “ Binomo sizi finansal hedeflerinize ulaştırabilir ama doğru tekniğe dikkat etmeli ve riskleri göz önünde bulundurmalısınız... ve en önemlisi psikoloji ticaret yaparken duygusallaşmamak daha önemlidir”.

İSA ÇELİK: “ Şu anda bir demo hesabı kullanıyorum. Denemelerden sonra ekstra gelir elde etmeye başlamak için Binomo uygulamasını indirdim.

BATUHAN BİLGİÇ: “Binomo’da kimliğin onaylandıktan sonra hiç bir sıkıntı olmuyor dakikalar içerisinde fon hesabıma geçiyor”.

Binomo nasıl çalışır?

Yeni kullanıcıların ticaret yapmak için acele etmeden önce Binomo’yu tanımaları ve Binomo nasıl kullanılır öğrenmeleri önemlidir.

Kaydolmak ve giriş yapmak

Binomo kayıt ve giriş için email ya da Google/Facebook hesaplarınızı kullanabilirsiniz. Binomo hesabı oluştururken, hesabınızın para birimini USD, EUR ya da ülkenizin para birimi olarak ayarlayabilirsiniz. Kayıt sonrasında seçmiş olduğunuz para birimi değiştirilemeyeceğinden seçiminizi doğru şekilde yapmış olmanız önemlidir.

Platform kurallarının ihlal edilmemesi adına, bir diğer dikkat edilmesi gereken husus ise Müşteri Sözleşmesinin şartlarını dikkatli bir şekilde okumak ve kabul edilmesi gerektiğidir.

Not! Hesabınızı kullanmaktan vazgeçmeniz durumunda hesap silme işlemi de yapılabilmketedir.

Yardım merkezini ve stratejileri keşfedin

Aklınıza herhangi bir soru geldiğinde sıkça sorulan soruların yer aldığı yardım merkezine bir göz atmanız faydalı olacaktır. Burada aklınıza takılan soruların ve yaşadığınız bazı sorunların cevaplarını bulabilirisniz.

Binomo kazanma taktikleri veriyor mu? Stratejiler konusunda en önemli husus hiçbir stratejinin %100 olumlu sonuçlar garanti edemeyeceğidir. Binomo üzerinden ticaret yapmayı öğrendikten, deneyimleriniz sayesinde ve zaman içerisinde kendi taktiklerinizi oluşturabilecek ve fiyat tahmini için kendi yaklaşımınızı geliştirebileceksiniz.

Nasıl para kazanılır bilmek ister misiniz? Ancak Binomo'nun para kazanmak için bir platform olmadığını da belirtmek gerekir. Burada öğrenebilir ve ticaret yapabilirsiniz. Ancak bir demo hesabında pratik yaptıktan sonra ek gelir elde etme imkanınız olacaktır.

Demo hesabı üzerinden alıştırma yapmak

Binomo demo hesap nedir sorusunun cevabı: Doğrudan gerçek yatırıma başlamadan önce, gerçek piyasa koşullarına dayalı gerçek bir ticaret ortamını yakından simüle etmek için tasarlanmış olan Binomo eğitim hesabıdır. Sanal 1000 USD açacağınız Binomo demo hesap ile platformun nasıl çalıştığına ve nasıl ticaret yapılacağına ilişkin fikir sahibi olmanıza katkı sağlayacaktır. Demo hesaptan alım satım ortamı canlı alım satım ortamına büyük ölçüde uyumludur ve gerçek piyasada ticaret yapmak için canlı hesap açarken sorunsuz bir geçiş sağlamaktadır.

Ayrıca, demo hesap sahipleri de dahil olmak üzere tüm kullanıcılar için becerilerinizi günlük olarak test edebileceğiniz ücretsiz bir "Günlük Ücretsiz" turnuva da yapılmaktadır. 

Binomo'da nasıl ticaret yapılır?

Binomo’da ticaret yaparken FTT bir diğer adıyla sabit zamanlı işlemler kullanılır. Sabit zamanlı işlemler yapıldığında en düşük fiyat değişikliklerinden bile kar elde etmek mümkündür. Bir varlık, ticaret tutarı ve zaman seçin ve ardında bir tahmin yapın: grafiğin YUKARI veya Aşağı gidecektir.

FTT ikiye ayrılmaktadır:

  • Vadesi beş dakikadan kısa olan kısa vadeli işlemler.
  • Vade bitimi altmış dakikaya kadar olan uzun vadeli işlemler.
Fon yatırma ve çekme

Binomo’da nasıl işlem yapacağınızı ve platformun çalışma prensibini öğrendikten sonra ilk fon yatırma işleminizi yapabilirsiniz. Binomo fon yatırma işlemlerinde herhangi bir komisyon tahsil etmemektedir.

Binomo’da en düşük fon yatırma limiti 10$ olmakla birlikte fon yatırmak için banka kartı, banka transferi (Akbank, QR kodu ve CEPbank) ve e-cüzdanlar (Papara, Skrill, Jeton, Webmoney) kullanılabilmektedir.

Binomo'da mevduat tutarınızı artırmak için farklı ücretsiz bonus türlerini de kullanabilirsiniz. Para yatırma bonuslarına ek olarak, Binomo size para yatırma gerektirmeyen bonuslar (no-deposit bonus) da sağlayabilir. Bu bonuslar Binomo promosyonlarının bir parçası olabilir ya da hesap yöneticiniz tarafından (eğer VIP üyeyseniz) size teklif edilebilir. Hediye edilen para yatırma bonusu, kredilendirildikleri andan itibaren 3 (Üç) gün içinde Müşterinin Kişisel Hesabında etkinleştirilmelidirve bonusları çekmek için gerekli işlem cirosuna ulaşılmalıdır. Müşteri Sözleşmesinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Binomo fon çekme en az ne kadar yapılabilir? Binomo fon çekme alt limiti 10$’dir ve güvenlik nedeniyle yalnızca fon yatırırken kullanmış olduğunuz yöntemi kullanarak fon çekme işlemi yapabilirsiniz. Binomo withdrawal işlemlerinde ücret ya da komisyon tahsil edilmemektedir.

Not! Burada dikkat edilmesi gereken önemli husus yatırılan fonun değeri iki katına çıkmadan önce fon çekilmesi durumunda, dolandırıcılıkla mücadele kapsamında %10 komisyon tahsil etme olasılığının olduğudur.

Binomo para çekme limiti günlük 3.000$, haftalık 10.000$ ve aylık 40.000$ değerindedir.

Binomo para çekemiyorum diyorsanız, fon çekme süresi genellikle birkaç dakika sürmekle beraber hesabınızın türüne bağlı olarak 3 güne kadar sürebilmektedir. Binomo para çekme sorunu ve sürecin belirtilenden daha uzun sürmesi durumunda 24 saat canlı sohbet ve support mail adresi aracılığıyla hizmet veren destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Binomo'yu uygulama aracılığıyla kullanın

Website yanı sıra Binomo uygulamasına mobile cihazlarınızdan da erişmek mümkündür. Bu sayede internet erişiminiz olduğu sürece her zaman ve her yerde Binomo ile online ticaret yapabilirsiniz. Uygulamayı Google Play ve AppStore üzerinden indirebilirsiniz. Android kullanıcıları Binomo APK sürümünü web sitesinden da indirebilir.

Not!Binomo uygulaması bilgisayarlara indirilememekte, yalnızca akıllı telefon ve tabletler gibi mobil cihazlarda kullanılabilmektedir.

Neden Binomo'da ticaret yapmalısınız?

Binomo kullanıcılarına Türkiye’deki en çok kullanılan ödeme yöntemleriyle güvenilir alım satım yapılmasını sağlamaktadır. Kullanıcı dostu bir müşteri deneyimi sağlaması da Binomo’yu farklı kılmaktadır. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda 24 saat canlı hizmet veren Binomo müşteri hizmetleri sayesinde hızlı çözümler üretilmektedir. 

Yine de ticaret yaparken,deneyimli bir tüccar olsanız dahi, yatırılan fon veya sermayeyi kaybetme riskinin her zaman var olduğu unutulmamalı ve seçimler buna göre yapılmalıdır. Binomo demo hesap sayesinde kullanıcılarına gerçek yatırımlara başlamadan önce becerilerini geliştirmeleri ve sistemi öğrenmeleri için büyük bir ayrıcalık tanımakt

"Binomo’da etkili ticaret yapma yöntemleri ve önemli ipuçları" haberi, 26 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 26 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Kripto Para kategorisi altında bulunan Binomo’da etkili ticaret yapma yöntemleri ve önemli ipuçları haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Binomo’da etkili ticaret yapma yöntemleri ve önemli ipuçları 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kripto Para konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Kripto Para Haberleri