Bir tek THY'den ses yok

Bir tek THY'den ses yok

Bir tek THY'den ses yok YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından yeni yapılacak seçimlere denk gelen uçuşlarla ilgili bilet değişikliği kararı aldı. THY ise henüz böyle bir karar

Pegasus, Atlasglobal ve Onu Air, YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından yeni yapılacak seçimlere denk gelen uçuşlarla ilgili bilet değişikliği kararı aldı. THY ise henüz böyle bir karar almadı ve sessizliğini koruyor.

Pegasus’un Twitter hesabından yapılan açıklamada 23 Haziran’ı kapsayan bilet iptali ve iadesinin kesintisiz ve ücretsiz olarak yapılacağını duyuruldu.

Pegasus, 23 Haziran’ı kapsayan biletlerin ücretsiz ve kesintisiz şekilde iade edileceğini belirtti. Pegasus’tan yapılan açıklama şöyle:

“6 Mayıs ve öncesi satın alınan İstanbul kalkışlı ve varışlı, uçuş tarihi 23 Haziran 2019’u kapsayan biletinizlerinizde, değişiklik ve kesintisiz iade ile iptal hakkınız bulunuyor.

Bu biletinize bağlı herhangi bir tarihe ait dönüş uçuşu biletiniz bulunuyorsa, bu biletiniz için de aynı haklarınız geçerlidir. Talepleriniz için son tarih 31 Mayıs olup 0850 250 67 02 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz”

Atlasglobal’in Twitter hesabından yapılan açıklamada “23 Haziran Seçimlerine uçuşları denk gelen yolcularımızın biletleri için değişiklik hakkı verilmiştir” denildi.

Onur Air’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “23 Haziran 2019 seçim gününü kapsayan tek yön veya gidiş-dönüş biletlerini 7 Mayıs 2019 tarihinden önce alan yolcularımız 1 Haziran’a kadar 0850 210 66 87 numaralı çağrı merkezimizi arayarak 15 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak değişiklik yapabilecek veya bilet ücretlerini kesintisiz iade alabilecektir” denildi.

THY’DEN SES YOK

Yenilenecek seçim tarihini 23 Haziran olarak açıklamasının ardından Pegasus Havayolları, Onur Air ve Atlasglobal, İstanbul kalkış ve varışlı yolculara ücretsiz değişiklik ve kesintisiz iade, iptal imkanı tanınacağını duyururken Türk Hava Yolları’ndan (THY) konuyla ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

Twitter’da bir kullanıcının 23 Haziran tarihli bilet değişikliği sorusunun ise çağrı merkezine yönlendirildiği ve ücretsiz değişiklik ve kesintisiz iade, iptal hakkında bir açıklama yapılmadığı görüldü.

Kullanıcının “23 Haziran’da iki adet Amsterdam-Istanbul biletim var. Yeni açıklanan secim nedeniyle bir gun erkene almam mümkün müdür?” sorusuna “Bilet değişikliği işlemleri çağrı merkezimiz aracılığı ile yapılmaktadır. Size yardımcı olabilmemiz için 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Bizimle iletişime geçmiş olduğunuz için teşekkürler” şeklinde yanıt verildiği görüldü.

Aynı kullanıcının ” Asil soru, 23 Haziran İstanbul uçuşları için önceden alınmış biletlere değişiklik/iptal hakkı tanıyacak mısınız?” sorusu ise yanıtsız bırakıldı.

 

"Bir tek THY'den ses yok" haberi, 07 Mayıs 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Bir tek THY'den ses yok haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bir tek THY'den ses yok 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  2. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  3. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  4. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  5. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  6. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  7. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  8. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  9. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  10. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  11. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  12. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  13. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  14. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  15. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  16. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  17. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  18. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  19. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  20. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
Haberleri