Bir Zamanlar Çukurova'da neler oluyor?

Bir Zamanlar Çukurova'da neler oluyor?

Bir Zamanlar Çukurova'da neler oluyor? Bir Zamanlar Çukurova'da neler yaşanıyor? Tüm gerçekler ortaya çıktı. Bütün maskeler düştü. İzleyiciler heyecanla yeni bölümü bekliyor.

Yılmaz’ın ölümünden sonra ondan kalan mirasla Çukurova’dan ayrılacağını düşünen Behice, Müjgan’ın aklına giriyor ve mirası nasıl alacaklarını düşünüyordu. Fakat Yılmaz’ın avukatının gelmesinin ardından Müjgan ve Behice onlara sadece küçük bir ev kaldığını öğrenmişlerdi. Tabi bu durum Müjgan’ı değil Behice’yi baya derinden sarsmıştı. Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlanan yeni bölümünde her şey ortaya çıktı.

behice3.jpg

Yılmaz’dan miras kalmayınca ne yapacağını düşünen Behice’ye şok bir hamle geldi. Behice Müjgan’a artık kendisini bu evde istemediklerini dile getirdi. Bu olayın ardından yeniden miras konusunu açan Behice, “O Züleyha tüm paramızı gitmiş devlete vermiş! Gözümün önünde uçtu gitti bu para!” sözlerini dile getirdi. Daha sonra Müjgan’ın yaptığı açıklama, Behice’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmasına neden oldu.

Sürekli alamadıkları paradan bahseden Behice, son anda Müjgan’ın yaptığı açıklamayla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ellerinde hiç para olmadığını düşünen Behice, Müjgan’ın, “Hala bir müsaade et anlatacağım. Kerem Ali’nin parası var. 30 milyon parası var hesabında!” sözlerini dile getirdi. Behice ise “Biliyordum Müjgan! Bu iğrenç yerden kurtulacağımızı çok iyi biliyordum!” ifadelerine yer verdi.

behice2.jpg

“Kerem Ali istediği gibi kullanacak!”

Behice’nin sözlerinin ardından Müjgan açıklama yapma gereği duyarak, “Öyle bir şey değil. Bu para Kerem Ali’nin. 21 yaşına gelene kadar para bankada duracak. Sonrada istediği gibi kullanacak!” sözlerini dile getirdi. Behice ise Müjgan’a kızarak, “21 yaşına kadar dokunamayacağın bir paradan bahsediyorsun delirdin mi sen!” ifadelerine yer verdi. Müjgan ise o paranın çocuğunun parası olduğunu söyledi.

Müjgan’ın sözlerinin ardından sinirlenen Behice, “Oğlun garanti altında. Peki ben ne olacağım, biz ne olacağız!” ifadelerine yer verdi. Müjgan ise halasına, “Her şey önünde. Yediğin önünde yemediğin arkanda. Ne istiyorsun sen?” sözlerini dile getirerek halasının sadece kendisini düşündüğünü ve onun ne demek istediğini çok iyi anladığını belirtti.

hqdefault.jpg

83.Bölüm Özeti:

Hünkar Yaman adına yapılacak yaz kampı inşaatından çıkan paralar kepçenin ucundan savrulunca, herkes şaşkınlıktan dona kalır! Rüyaları gerçek olan Gaffur, cebini doldurmaya çalışırken, arazileri kontrole giden Behice kendini ortaya atarak paraları toplamaya kalkar!
Behice, bu paranın Yılmaz’ın paraları olduğuna emindir! Ancak onu kimse dinlemeyecektir!
Para için tutanak tutulurken, Behice uzaklaştırılır! Elbette Behice paranın peşini bırakmayacaktır, soluğu konakta alır! Ancak, işler Behice için tamamen tersine dönmüştür. Attığı her adımda, etrafındaki çember daraldığı gibi, Müjgan ile de arası açılacaktır!

Geceyi birlikte geçiren Ümit ve Demir’in adeta karınlarında kelebekler uçmaktadır! Ancak arazide bulunan para ve ofise bırakılan mektup, Züleyha ve Demir’in ortak gündemindedir. Demir, Züleyha’nın soyadlarının itibarını koruma çabasından etkilenir ama aklı da Ümit’tedir.

Gaffur ile Demir'in arasına Behice mi giriyor?
Henüz kimsenin Gülten ve Çetin’in küçük konaktan taşındığından haberi yoktur. Behice ise gelip yerleşmiştir. Ama elbette, sakin sakin oturmak ona göre değildir! Hırsını çalışanlardan almaya kalktığında ortalık karışır! Üstüne Gaffur’u tehdit ederek işlerini yaptırmaya kalktığında Demir ile Gaffur arasında büyük bir tartışma yaşanacaktır. Demir bir kez daha Gaffur’un üzerini çizecektir!

Fikret, Müjgan ile Ümit'in arasında kalıyor!

Fikret, bir kez daha Fekeli ile yüzleşmek durumunda kalır. Fekeli, onun Yılmaz’ın intikamını almak için Adnan Yaman’ın mezarını kırdığına inanmamıştır. Ancak Fikret yine başka bir şey söylemez. Ümit ile kurdukları oyun ile meşguldür ama aklı da Müjgan’dadır. Birbirlerinden uzak kalmaya çalışsalar da Fekeli de durumu fark edecektir.

Hünkar'ın katili bulunuyor mu?
Züleyha’nın İstanbul’dan davet ettiği polis dostu araştırmasını derinleştirir ve yeni ipuçlarını ulaşır. Kimsenin haberi yoktur ama Behice’nin etrafındaki çember daralmaktadır! Üstelik bir görgü tanığı da ortaya çıkmak üzeredir!
Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de...

"Bir Zamanlar Çukurova'da neler oluyor?" haberi, 12 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 12 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Bir Zamanlar Çukurova'da neler oluyor? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bir Zamanlar Çukurova'da neler oluyor? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  2. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  3. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  4. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  5. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  6. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  7. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  8. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  9. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  10. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  11. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  12. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  13. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  15. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  16. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  17. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  18. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  19. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  20. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Otomotiv Haberleri