Bitcoin indikatörleri ciddi oranda boğa sinyali veriyor

Bitcoin indikatörleri ciddi oranda boğa sinyali veriyor

Bitcoin indikatörleri ciddi oranda boğa siny... ABD’nin enflasyonla mücadele noktasında uyguladığı faiz politikaları piyasalardaki yatırımcılar için büyük önem arz ediyor. Bitcoin gibi kripto piyasalarındaki aktörler de ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

ABD’nin enflasyonla mücadele noktasında uyguladığı faiz politikaları piyasalardaki yatırımcılar için büyük önem arz ediyor. Bitcoin gibi kripto piyasalarındaki aktörler de ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Veriler ABD imalat sektörünün küçülmeye devam ettiğini gösteriyor. İşten çıkarmaların ve sektördeki daralmanın art arda sekizinci ayda da devam etmesiyle, en azından bu sektör açısından ekonomide belirli zorlanmalar olduğu görülüyor.

İnşaat sektöründe ise kamu ve özel sektör harcamalarının artmasıyla birlikte hafif bir büyüme bulunuyor. Mayıs ayında inşaat harcamalarının toplamda 1,925 trilyon dolara ulaşıp konsensus tahminlerini de aşması dikkat çekiyor. Diğer bir yandan, hizmet sektörü de büyümeye devam ederken, bu durumun tam aksine ABD istihdam piyasası son 30 ay baz alındığında en yavaş büyümeyi kaydetti.

Tüm bunlar ışığında, enflasyonun daha yapışkan olacağına dair bir kanaat oluşsa bile piyasa hareketleri bu görüşü desteklemiyor. Görüşüne göre, faizler tekrar yükselse bile enflasyonun 2024 yılından itibaren inmeye başlamasıyla faizlerin tekrar düşeceği değerlendiriliyor.

Bitcoin için fiyat artışı

Bitcoin indikatörleri ciddi oranda boğa sinyali veriyor

Makroekonomik gelişmeler teknik analizlerle destekleniyor. Ark İnvest’ten gelen veriler dolaşımdaki Bitcoin arzının, rekor bir oranının, yani yaklaşık yüzde 70’inin en az bir senedir hareketsiz kaldığını ortaya koyuyor. Bu gelişme yatırımcı tabanının giderek sağlamlaştığını ve Bitcoin yatırımcılarının uzun vadede Bitcoin’e olan güvenlerini açık bir şekilde gösteriyor.

Haftanın potansiyeli yüksek kriptoları Bitcoin

BlackRock, spot Bitcoin ETF’i için başvuru yaptığında NAV’a göre yüzde 42 iskontolu işlem görürken, bu değerde başvuru yaptıktan bugüne kadar yüzde 26,7 düşüş kaydedildi. Ayrıca, piyasa beklentisinin Blackrock’ın ETF başvurusunun onaylanacağı yönünde olduğunu gösteriyor.

Bununla birlikte, tezgâh üstü (OTC) piyasasında işlem gören Bitcoin bakiyesinin haziran ayında bir yıl içerisindeki en yüksek değere ulaşmasıyla birlikte kurumsal oyuncuların ve yatırım için büyük sermaye koyan şirketlerin kriptoya ilgisinin ne kadar arttığını gösteriyor. Ancak, BlackRock’un ETF başvurusunu yaptığı ilk günden bu yana kripto piyasalarına yönelik ilginin açık şekilde artması, piyasada türev ürünlerde al-sat yapan yatırımcıların hâkimiyetine işaret ediyor.

Borsalardaki USDT (Tether) rezervlerinde hızlı bir artış yaşanması kripto para piyasalarındaki en büyük stablecoin’in likiditesinin arttığını gösteriyor.

Yeni bir boğa hareketinin başında olabiliriz

"Bitcoin indikatörleri ciddi oranda boğa sinyali veriyor" haberi, 17 Temmuz 2023 tarihinde yazılmıştır. 17 Temmuz 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Kripto Para kategorisi altında bulunan Bitcoin indikatörleri ciddi oranda boğa sinyali veriyor haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bitcoin indikatörleri ciddi oranda boğa sinyali veriyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kripto Para konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü
SON HABERLER
  1. 02:58 Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
  2. 02:58 Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
  3. 02:54 Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
  4. 01:46 Diego Maradona’nın ölümüne ilişkin çarpıcı bulgular açıklandı! “Biri doğal diğeri zehirli madde…”
  5. 01:05 "Kürk Mantolu Madonna" adlı eserin dizi uyarlaması yapılacak
  6. 01:05 Fordham Üniversitesi, ABD'de Filistin'e destek gösterilerinin son adresi haline geldi
  7. 01:05 Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
  8. 00:47 Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
  9. 00:42 Fed'in faiz kararı, New York borsasında dalgalanmalara neden oldu
  10. 00:42 Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
  11. 00:38 Dolar sahipleri yakında dört dönecekler! Doların 7 lira yükseleceği tarih belli oldu
  12. 00:37 Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
  13. 00:28 Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
  14. 00:28 Bakan Tekin'den öğretmen atamaları ile ilgili açıklama geldi
  15. 00:25 Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  16. 00:21 Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
  17. 00:21 TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
  18. 00:20 Plastik kirliliğine en fazla sebebiyet veren markalar belirlendi!
  19. 00:18 Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!
  20. 00:17 KYK yurdunda ekmeğin içinden çıkan şeyin görüntüleri mide bulandırdı: Kimse inanamadı!
Kripto Para Haberleri