Bitlo’dan Metaverse Ağırlıklı 8 Yeni Altcoin Daha

Bitlo’dan Metaverse Ağırlıklı 8 Yeni Altcoin Daha

Bitlo’dan Metaverse Ağırlıklı 8 Yeni Altcoin... Türkiye’nin köklü kripto para borsalarından Bitlo, Ekim ayı içerisinde 8 yeni altcoini alım-satıma açtı.

Türkiye’nin köklü kripto para borsalarından Bitlo, Ekim ayı içerisinde 8 yeni altcoini alım-satıma açtı. Son aylarda metaverse projelerine ağırlık veren kripto para alım satım borsası geçtiğimiz ay içerisinde de yıldızı parlayan yeni altcoinler ekledi. Metaverse olgusunun daha başlarındayken fırsatları kaçırmamak için en uygun zamanların içerisindeyiz.

Yatırımcılarının kârlı çıkmasını temel misyonu olarak benimseyen Bitlo, sadece gelecek vadeden kripto para birimlerini listelemesi ile dikkat çekiyor. Güvenilir kripto para alım satım borsası her ay yatırımlık altcoinler eklemeye devam ediyor. Sitemizi takipte kalarak gelişmeleri düzenli olarak öğrenebilirsiniz.

Bitlo borsasında yeni listelenen altcoinler arasında oyun tokenı olan ALICE ve TLM’nin yanı sıra REEF, C98, ANKR, KEEP, FET, REN gibi kripto para birimleri almaktadır.

 

bitlodan-metaverse-1.png

Alice’in Dünyasına Adım Atın

Metaverse dünyasının bir parçası olan My Neighbor Alice (ALICE), sanal adalar satın alıp inşaat yapılabilen, çok oyuncu ile oynanabilen, ERC-20 tabanlı bir oyundur. Alice'in dünyası etrafında toplanan oyunda oyuncular, ALICE token ile oyun içi satın almalar yaparak kendi adalarını inşa edebiliyorlar. ALICE token, en çok işlem gören oyun tokenların biri olarak son dönemde oldukça popüler.

Uzayda Macera: Alien Worlds

Yerel para birimi Trillium (TLM) olan Alien Worlds, uzayda geçen Blockchain tabanlı bir oyun. Alien Worlds’te oyuncular, madencilik yaparak TLM kazanabilir ve her madencilik yaptığında bir NFT oyun kartı çıkarabilirler. Öte yandan savaşlara katılabilir ve görevleri tamamlayarak NFT halinde oyun içi öğeler kazanabilirler. Tıpkı ALICE gibi TLM de son dönemde en çok işlem gören Metaverse oyun tokenları arasında.

Yenilikçi Bir Çözüm: REEF

DeFi için EVM uyumlu bir zincir olan Reef Finance, Polkadot Substrate ile inşa edilmiştir. Hızlı ve ölçeklenebilir olmakla birlikte işlem maliyetleri de düşüktür. Merkeziyetsiz finans bünyesindeki protokollerin likidite akışını sağlamak için oluşturulmuştur. Son dönemde yoğun ilgi gören REEF, likidite akışı için karmaşık süreçlerin kolaylaştırıldığı basit bir süreç vadeder.

Coin98 ile Her Şey Bir Arada!

Coin98 Finance (C98), DeFi için farklı çözümlerin bir araya geldiği bir proje olarak tanımlanmaktadır. C98 tokenı tarafından desteklenen Coin98 ağı, birden fazla merkezi olmayan borsa (DEX) protokolünden gelen likiditeyi toplar ve zincirler arası borçlanma, borç verme ile token takaslarını herkes için erişilebilir kılar. Platform ayrıca kullanıcıların birden fazla Blokzincir’e ve DeFi protokollerine tek bir yerden erişebilmelerini sağlar.

Yeni Bir Vizyon: ANKR

Ethereum altyapısını kullanan token projesi ANKR, kullanıcılar ile ağ katılımcılarına veri ve uygulamalar üzerinde sahiplik ve kontrol vererek merkezi otoritelere ve aracılara olan ihtiyacı ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Dağıtık defter teknolojisine dayalı, merkezi olmayan ve kullanıcılar için güvenli uygulamalar, protokoller ve sistemler ile yeni bir internet vizyonuna dayalı olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

Şeffaf ve Denetlenebilir: Keep Network

Özel verileri genel Blokzincir’inde depolamak ve şifrelemek için oluşturulan Keep Network, projenin yerel para birimi KEEP’i ve Keep Network üzerine kurulan ilk uygulama olan tBTC'yi stake yoluyla güvence altına almaktadır. Şeffaflık veya denetlenebilirlikten ödün vermeden akıllı sözleşmelere özel verilerle güçlü etkileşim sağlar. Son dönemlerde en çok aranan kripto paralar arasında yer almaktadır.

Geleceğin Coini FET

Dünyayı değiştirebilecek inovatif bir proje olan Fetch.ai (FET), toplu öğrenmeyi sağlamak için IoT cihazlarını ve algoritmaları birbirine bağlar. Yüksek düzeyde ölçeklenebilir yeni nesil dağıtılmış defter teknolojisi ile oluşturulmuş merkezi olmayan ekonomik internetin üzerine toplu bir süper zeka olarak nitelendirilmektedir. Makine öğrenimi ile birleştiğinde bunun, geleceğin ekonomisini güçlendirecek tahminler ve altyapı sağlayacağı öngörülmektedir. Getirdiği yenilik sayesinde geleceğin coini olarak görülüyor.

 

bitlodan-metaverse-2.png

Küresel Kullanıcı Ağı: Ren

Farklı Blokzincir platformları arasında birlikte çalışabilirlik ve likidite sağlama amacıyla açık bir protokol olarak oluşturulan Ren (REN), herkesin farklı Blokzincirler arasında hem yeni hem de mevcut varlıkları transfer etmesine izin veren küresel bir kullanıcı ağıdır. Platformun yerel para birimi REN token ise son dönemlerde oldukça popüler.

Bitcoin ve ALICE, TLM, REEF, C98, ANKR, KEEP, FET, REN al-sat için Bitlo’ya üye olup, hızlı ve güvenli bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

7/24 olarak destek sunan müşteri hizmetlerine web sitesindeki “Canlı destek” üzerinden sürekli olarak ulaşılabilmektedir.

 

Sponsorlu içeriktir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:03 Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı
  2. 16:00 Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu: Volkan Bayarslan
  3. 15:52 Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco'yu Uzatmada Geçerek Seride 1-0 Öne Geçti
  4. 15:51 Belarus Lideri: Rusya-Ukrayna Barışı İçin İstanbul Anlaşması Önemli
  5. 15:45 Enerji Dönüşümünde Batarya Teknolojilerinin Yükselişi: IEA Raporu
  6. 15:43 Sokak Köpeğinin Saldırısında Yaralanan Genç Kızın Ayağı Kırıldı
  7. 15:32 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Ermenistan'ın İntikamcı Eğilimleri Endişe Verici
  8. 15:29 EURO 2024: Almanya'da Heyecan Dorukta!
  9. 15:25 Tavuk Etinde Fiyat Patlaması: Tedarik Sıkıntısı İstanbul'u Vuruyor
  10. 15:22 Gümrükte Terk Edilen Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılar İhaleyle Satışa Çıktı
  11. 15:18 Mescid-i Aksa'ya Sabah Baskını: Gerilim Tırmanıyor
  12. 15:14 Sergio Oliveira'nın Galatasaray Macerası: Tartışma ve Beklentilerin Altında Performans
  13. 15:11 Merkez Bankası Faizi Sabit Tuttu: Nakit Avans ve Kredi Kartı Faizleri Ne Olacak?
  14. 15:10 Japonya'da Dolar Karşısında Yen Değer Kaybı Endişesi: Yetkililerden Uyarı ve Hazırlık Sinyali
  15. 15:07 Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Fahiş Fiyatlarla Mücadelede Kararlılık Artıyor
  16. 15:05 Gönül Dağı Setinde Taciz Skandalı: Mahkeme Kararı Açıklandı!
  17. 15:03 Dondurma Kaşığı İle Çikolatalı Kurabiye Tarifi!
  18. 14:57 Saç Derisi Sorunlarına Doğal Çözümler: Sağlıklı Saçlar İçin Yöntemler!
  19. 14:56 Bu 5 Şehir Tehlikede! Meteoroloji İki Gün Boyunca Uyardı: Tehlikeli Hava Durumu Kapıda!
  20. 14:54 Beyaz Eşya Seçimi Kabusa Dönmesin! Yeni Evlenecekler Dikkatli Olsun!
Teknoloji Haberleri