Bitmek bilmeyen Kim Kardashian kavgası! Ece Üner'den ağır sözler!

Bitmek bilmeyen Kim Kardashian kavgası! Ece Üner'den ağır sözler!

Bitmek bilmeyen Kim Kardashian kavgası! Ece ... SHOW TV Ana Haber sunucusu Ece Üner'in Ermeni asıllı ABD'li model Kim Kardashian'a yönelik sözlerinin yankısı devam ediyor.

 

HOW TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Azerbaycan ve Türkiye aleyhine konuşan Ermeni asıllı ABD'li model Kim Kardashian'a  "Kim Kardashian'ın kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var, yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" şeklindeki sözleri gündem olmuştu. Ece Üner'e oyuncu Deniz Çakır'a "Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur.  Pes yahu... Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor.. İnanılır gibi değil" diyerek tepki göstermişti. Ece Üner de Deniz Çakır'a "Pes’miş!Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim!Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak!Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz? Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!" diyerek yanıt vermişti. Bu tartışmaların ardından konuya Tarihçi Murat Bardakçı da dahil oldu. Bardakçı Habertürk'teki bugünkü yazısında Ece Üner'i savunarak şunları yazdı: "Bugün artık zıvanadan çıkan Kardaşyan’a gereken cevabı sadece Ece Üner verdi! Kardaşyan’ın tweetinin ardından söze hatunun meşhur “kaynağından” girdi ve mesajındaki iddiaları “orasından” uydurduğunu söyledi… 

"SANATÇI OLDUKLARI ZANNEDİLEN..."

Ama Ece Üner’in işin gereğini yerine getirmesi birilerini her nedense rahatsız etti! Önce bir oyuncu hanım “Bu nasıl avam ve yakışıksız üslûptur?” diyerek nezaket, vesaire dersleri vermeye kalkıştı; Ece’den cevabını aldı ama onun ardından da Kardaşyan’ın iyi işler yaptığından dem vuran ve “Aman efendim olur mu? Ne kadar ayıp” meâlinde sözler eden başkaları çıktı! “Sanatçı” oldukları zannedilen klâvye şampiyonlarının tepkilerini pek ciddiye almam, zira “aydın” olmanın yolunun memleketin hayrına ne varsa hepsine muhalefet etmekten geçtiğini düşünen ve her sene “soykırımın yıldönümü” diye ilân edilen günün gecesinde mumlarla Taksim’e çıkıp “Ah biz ne katil milletiz, zavallıları nasıl da kesmişiz” feryadları ile ağlayıp sızlayanlar nasıl ciddiye alınabilirler ki? 

"TAKDİRDE İŞ DEĞİŞİYOR"

Ama meslekdaşlarımız, yani gazeteciler, hem de mesleğin ciddî ve ağırbaşlı bildiğimiz mensupları Ece Üner’i kınamaya kalkışıp “Sen öyle diyorsun ama Kim Kardaşyan önemli işler yapıyor” yahut “Cinsiyetçilik içeren bu üslûp haberciliğe yakışmaz” deyip “Dansözlerden böyle bir üslupla bahsedilmesi yakışık alır mı?” dedikleri takdirde iş değişiyor… Bir dansözden böyle ifadelerle bahsetmek tabii ki yakışıksız bir iş, hattâ terbiyesizliktir ama milyonlarca hayranı olan hatunun biri tâââ Amerikalar’dan ağzını açıp Türkiye’yi taraf olmadığı bir cepheye hem silâh hem de savaşçı göndermekle suçladığı takdirde iftiranın sahibine şöhretini borçlu olduğu yerini de hatırlatarak cevap vermek, en başta basının vazifesi olur!" 

ECE ÜNER'DEN TEŞEKKÜR

Murat Bardakçı'nın yazısı karşısında teşekkür mesajı yayımlayan Ece Üner şunları yazdı: "Vatanını kollamak istemeyen Kim’in arkasını kolluyor! Daha önce kadınlara başörtüsü yüzünden saldıranları, kanser tedavisi gören hemcinslerine manevi eziyet edenleri, kişiye ve olaya göre tepki verip feminizmin içini boşaltanları saymıyorum bile! Teşekkürler Murat Bardakçı."

"Bitmek bilmeyen Kim Kardashian kavgası! Ece Üner'den ağır sözler!" haberi, 01 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 01 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Bitmek bilmeyen Kim Kardashian kavgası! Ece Üner'den ağır sözler! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bitmek bilmeyen Kim Kardashian kavgası! Ece Üner'den ağır sözler! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  2. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  3. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  4. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  5. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  6. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  7. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  8. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  9. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  10. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  11. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  12. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  13. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  14. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  15. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  16. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
  17. 00:44 Opel'in yeni elektrikli SUV'u devasa menziliyle Türkiye'ye geldiğini açıkladı
  18. 00:42 Kredi borcu olanlar dikkat etsinler! BDDK yakın takibe alacak
  19. 00:40 İsrail terör iddialarına hala kanıt sunamadı: 'UNRWA çalışanları 7 Ekim saldırılarına katıldı'
  20. 00:39 Fatih Terim, Yunanistan'da çifte kupa hedefinde olduğunu açıkladı
Gündem Haberleri